Reklama

Reklama

Richard (Pierce Brosnan) je úspěšný univerzitní profesor, který se vzdá svého zaběhléno životního stylu – krásných vysokoškolaček na jednu noc - kvůli o mnoho let mladší Kate (Jessica Alba), se kterou čeká dítě. O tři roky později se Kate zamiluje do někoho jiného a odstěhuje se. Zároveň posílá svou sestru Olivii (Salma Hayek), aby zkontrolovala, jestli se Richard dobře stará o jejich syna. Je totiž přesvědčena, že se Richard vrátil ke svému nezodpovědnému bonvivánskému životu. Jenže Olivia se do něj ke svému velkému překvapení sama zamiluje... (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (73)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Nekonfliktní romanťárna, která sice nenadchne, ale ani neurazí. Brosnan se v romatnickém žánru pohybuje tak trochu jako slon v porcelánu, ale i tak působí snesitelně, Jessica Alba si i tady vystačila bez mimiky, nicméně občas se na ní kouká dobře a Salma je kus, který s přehledem strčí do kapsy 90% o polovinu mladších hereček. Jedním okem tam a druhým ven, ale čas s filmem strávený za ztracený určitě nepovažuji. 55% ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Na tento snímek jsem se opravdu dlouho těšil a zrovna zde touha předchází pád. Tak trochu jsem doufal, že mezi Brosnanem a Hayek zafunguje chemie podobně jako v Když se setmí z roku 2004, což o to, ona by i zafungovala, ale příběh byl vystaven, dosti nezáživně. Na Jessicu Albu jsem se taktéž těšil, ale dokázala mě akorát tak iritovat po celou dobu filmu. Kdyby se to točilo pouze okolo milostného trojúhelníku ústřední trojice, přidala by se hromada kuriózních situací, jak by se z toho anglický učitel romantismu snaží dostat, tak by to obstálo mnohem a mnohem lépe než v současné podobě. P.S. Salma Hayek našla fontánu mládí, jsem o tom přesvědčen!!! ()

Reklama

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Nijak objevná ani výjimečná, spíše velmi tradiční romantická podívaná, která bohužel ani není příliš vtipná a troška drzosti navíc by jí prospěla. Nicméně sledovat Salmu Hayek a Pierce Brosnana je zábava a Jessica Alba by měla naštvané ženy hrát častěji, protože je to mnohem zajímavější než zářivé úsměvy a rozjuchané zaláskované hopsání (jako v úvodu filmu). ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Slibný námět, ale zbabrané zpracování. Není to dynamické, akční ani vtipné, a Pierce to celé vypráví, jako by se ho to netýkalo. Salma přestárlá, Alba málo sexy a tu blondýnku co stihne mezi tím, tu zapomněli natočit zepředu. Záviděl jsem akorát západní pobřeží a rezidenci, hrátky na sezení a se zelenou kartou jeden velký trapas. A ani obsah od Magic Boxu neodpovídá realitě. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Být cílovka, tak asi hodnotím o něco pozitivněji, jelikož film jde k divákovi s jasnou nabídkou, kterou do puntíku splní skrze všechna možná žánrová klišé, dialogy a zvraty. Pierce si odfajfkuje další romantický biják, obohacený o dvě další známá jména, a ženské publikum bude spokojeno. Jelikož ale asi cílovka úplně nejsem, tak v hodnocení nelze jít výše, jelikož film nenabídne absolutně nic nového, či zajímavého oproti všem ostatním slaďárnám. ()

Galerie (189)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama