Reklama

Reklama

Skautův průvodce zombie apokalypsou

  • USA Scouts Guide to the Zombie Apocalypse (více)
Trailer 1

Tři skauti a dlouholetí přátelé spojují své síly s drsnou servírkou, aby se stali tím nejnepravděpodobnějším týmem hrdinů. Když jejich město zpustoší invaze oživlých mrtvol, je na čase složit toho nejdůležitějšího bobříka ze všech a pomocí skautských dovedností zachránit lidstvo před zombie zkázou. (Magic Box)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (385)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Ty vole, tys sejmul Bambiho!" Poněkud nevyvážená komedie s výborným rozjezdem, ubíjejícím skautingem a večírkovým masakrem. ,,Já musi, musi, musim...sah sem si! ale asi silikonky..." Zombie jelen, zombie kočky, zombie město, natahovací (a následně utržený) pinďour, trampolina a skákající zombie. Nejvíce se mi líbily právě ty drobné vtípky mimo obraz - nakukující zombie při první puse, zombie na tříkolce a podobně. Jinak stále nemohu přijít zcela na chuť zombíkům, co běhají rychleji než živí...uznejte, jak může člověk po smrti své tělo zrychlit? V tomhle jsem měl, vlastně mám raději osmdesátky. Jako vždy mě nenadchlo digitální gore, songy (kromě téměř kultovní skladby od Scorpions) nebyly zrovna moje káva, ba co dím, byly strašné, ale chvílemi jsem se bavil. 3,5* ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Občas se ve mně probudí mé sadomasochistické choutky a pustím si i nějaký ten zombie film. Osobně tento hororový subžánr vůbec nemusím (až na pár vyjímek typu REC a staré Romerovy klasiky), ale tento film mě skutečně zaujal svým obsahem. Sám jsem do devatenácti chodil do skautu, takže jsem byl zvědavý, s čím že se tvůrci vytasí tentokrát. Hororové komedie a zvláště ty se zombíkama občas dokáží pobavit i mou maličkost a tady se režisér Landon trefil do černého. Popravdě jsem si sledování jeho filmu, opravdu užíval od první minuty. Morbidní zábava plná černého humoru, slušných gore scén i solidních hlášek dávala docela zabrat mé bránici. Mám rád, když se podobné filmy neberou moc vážně a divákovi naservírují pořádnou porci ujeté podívané, při které divák doslova vypne a hlavně se nenudí. Bizarních situací je tu přehršel, protože tvůrci rozhodně nešetřili své „choré“ mozky a divákům naservírují množství neskutečně bláznivých scén, na které se hned tak nezapomene. 70% ()

Reklama

Seabeast 

všechny recenze uživatele

Kombinace zombie komedie a skautských teenagerů by mohla některé morousy odradit, ale sám jsem byl překvapen, jak se podařilo celkový nádech skvěle vyvážit. Znamenitě odsýpající tempo, vtipné (nikoliv trapné) nápady a nářezová akce plná rudých cákanců krve. Škoda, že ne tolik inovativní jako předloňský Wyrmwood, ale o to víc zábavnější a scénářem ucelenější. Z mého obrovského nadšení neváhám jít na plný plyn, protože mi vůbec nic nechybělo a závěrečnou scénou na diskotéce jsem si malinko vzpomněl na kultovní Braindead. Neměl jsem ani pomyšlení o vlezlosti chování hlavních charakterů, protože byli přirozeně sympatičtí a srandovní svým vzezřením ve skautských uniformách. Tak akorát ujeté a nadsazené, že byla radost sledovat. Dal bych si to hned znovu! ()

anderson 

všechny recenze uživatele

Réžia českého znenia (MAGIC BOX 2015) = VERONIKA VESELÁ - Nikdy by ma nenapadlo, že nejaké "majors" štúdio vypustí do mainstreamového mediálneho sveta tak brutálne bezuzdnú, tromáckou poetikou šmrncnutú, tínedžerskú zombie komédiu. Počnúc zombie jeleňom, cez zombie silikóny až po zombie penis. To všetko v štýle prcičiek, ale pritom absolútne dynamické a vtipné. Fakt som sa bavil a nemusím dodávať, že prsnatá striptýzová "servírka" už bola len čerešničkou na krvavej torte. (28.1.2016) ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Docela prijemny prekvapeni. Jasne, dalsi Zombieland nebo Soumrak mrtvych se nekona, ale i tak jsem se bavil. Je tu par fakt dokonalejch foru, nekolik super akci a par hodne drsnejch az nechutnejch scen, jedina skoda je, ze jako celek to ne vzdy perfektne funguje a je tu sem tam nejaky hluchy misto, urcite z toho slo vytezit jeste vic. Trikove i pres viditelne nizsi rozpocet naprosto v pohode a herecky obsazeni je parta sympataku, rad na to jeste nekdy mrknu znova. Slusny 4*. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (13)

  • Původní název filmu byl Skauti vs. Zombies. (willy1)
  • V úvodní scéně, kdy skauti recitují svou přísahu zvedne Carter (Logan Miller) levou ruku, když však kamera zabere Cartera z jiné stranym má zvednutou pravou ruku. (hansel97)
  • Píseň, co začne hrát v Bentley, aby odlákala zombie, je „Crank That“ od Soulja Boy. (Yoshimitsu)

Související novinky

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

28.01.2021

Z Kalifornie přišla smutná zpráva, ve věku 94 let totiž včera filmový svět opustila americká herečka Cloris Leachman. Zprávu o úmrtí médiím předala její manažerka Juliet Green. Ve filmu se Cloris… (více)

Reklama

Reklama