Reklama

Reklama

Skautův průvodce zombie apokalypsou

  • USA Scouts Guide to the Zombie Apocalypse (více)
Trailer 1

Tři skauti a dlouholetí přátelé spojují své síly s drsnou servírkou, aby se stali tím nejnepravděpodobnějším týmem hrdinů. Když jejich město zpustoší invaze oživlých mrtvol, je na čase složit toho nejdůležitějšího bobříka ze všech a pomocí skautských dovedností zachránit lidstvo před zombie zkázou. (Magic Box)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (386)

Seabeast 

všechny recenze uživatele

Kombinace zombie komedie a skautských teenagerů by mohla některé morousy odradit, ale sám jsem byl překvapen, jak se podařilo celkový nádech skvěle vyvážit. Znamenitě odsýpající tempo, vtipné (nikoliv trapné) nápady a nářezová akce plná rudých cákanců krve. Škoda, že ne tolik inovativní jako předloňský Wyrmwood, ale o to víc zábavnější a scénářem ucelenější. Z mého obrovského nadšení neváhám jít na plný plyn, protože mi vůbec nic nechybělo a závěrečnou scénou na diskotéce jsem si malinko vzpomněl na kultovní Braindead. Neměl jsem ani pomyšlení o vlezlosti chování hlavních charakterů, protože byli přirozeně sympatičtí a srandovní svým vzezřením ve skautských uniformách. Tak akorát ujeté a nadsazené, že byla radost sledovat. Dal bych si to hned znovu! ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Sice se řadím k těm co se domnívají, že pro dospívající chlapce existuje řada jinších zábav, než v neználkovské hučce dělat objekt touhy skautským vedoucím, kupříkladu lízání olovnatých barev na čas, ale ukazuje se, že i toto má své plusy. V případě úniku zombizačního syfla z přísně nestřežené laboratoře tak otravné degeny odmítne pozřít i beznohý popelář v pokročilém stádiu rozkladu. Film sám sebe přehnaně ,,nežere" a nárazově působí i pousmání. Což věc je dobrá. Nyní mi omluvte, jdu si našít odznáček mladého komentátora a pak zkusím ulovit nějakého bobříka. Dámy, namydlit! ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Celkem příjemná teen jednohuka, která se sice bohužel neobejde bez pár trapnějších chvilek, jakmile ovšem začne hlavní trojice využívat své skautské dovednosti, je o zábavu postaráno. Herci jsou sympatičtí, gore je výživné a najde se zde i pár skvělých nápadů. Navíc to na mě dýchlo takovou tou atmosférou oddychových "prcičkových" komedií, které už se dneska tolik netočí. Prostě žádný zázrak, ale jednohubka jako dělaná pro nějakou kalbu, fungují tito skautíci na jedničku. ()

Geralt z Rivie 

všechny recenze uživatele

Zombie zpívající song Britney Spears by měl vidět každý :-D. Ujetou zombie apokalypsu se skauty a dokonalou Sarah by měl vidět každý. Kde je víc takových zábavných jednohubek? --- Rozpočet / výdělek / rozdíl / počet dní odehraných v kinech: $15 / ??? / ??? milionů / 21 dní < ?,?? > násobek rozpočtu. ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Docela pohodová hororová komedie spíše pro mladší publikum, s dobře vybalancovaným poměrem dobrých/trapných vtípků... Postavy jsou napsány v pohodě, všichni hrdinové jsou v zásadě sympatičtí, povedeného gore a ke konci opravdu výživného se divák taky dočká, takže v mých očích docela kvalitně strávený čas... Bod navíc za zombie ujíždějící na Brittney Spears... ()

Galerie (40)

Zajímavosti (13)

  • Po srážce s jelenem zvíře krvácí z břicha na silnici, když však Kendall (Halston Sage) podotkne, že jelen zmizel, není na silnici ani kapka krve. Když pak Ben (Tye Sheridan) řekne o zmizení mrtvého jelena Carterovi (Logan Miller), je na vozovce velká kaluž krve. (hansel97)
  • Píseň, co začne hrát v Bentley, aby odlákala zombie, je „Crank That“ od Soulja Boy. (Yoshimitsu)

Související novinky

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

28.01.2021

Z Kalifornie přišla smutná zpráva, ve věku 94 let totiž včera filmový svět opustila americká herečka Cloris Leachman. Zprávu o úmrtí médiím předala její manažerka Juliet Green. Ve filmu se Cloris… (více)

Reklama

Reklama