foto

Halston Sage

  • nar. 10.5.1993 (24 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Halston Jean Schrage známá spíše pod svým uměleckým jménem Halston Sage se narodila 10. května 1993 v Los Angeles v Kalifornii ve Spojených státech amerických, do židovské rodiny. Je prvním dítětem Lennyho a Temy Schrageových, těm se po Halston narodili ještě dva potomci, syn Max a dcera Kate.

Halston začala svou kariéru v roce 2011, kdy získala jednu z hlavních rolí v seriálu HOW TO ROCK, jež se začal vysílat v únoru 2012. Její první větší rolí se stal snímek režisérky Sofie Coppoly - BLING RING: JAKO VIPKY, kde hrála po boku například Emmy Watson. První větší filmovou roli si získala až v adaptaci knihy od Johna Greena, PAPER TOWNS v roce 2015.

hansel97

Herecká filmografie

Filmy

2017 Before I Fall
People You May Know
You Get Me
2015 Husí kůže
Papírová města
Skautův průvodce zombie apokalypsou
2014 Poker Night
Sousedi
2013 Bling Ring: Jako VIPky
Joan's Day Out
Machři 2
2012 The First Time

TV seriály

2017 The Orville (TV seriál)
Pilot (E01)
2014 Stav ohrožení (TV seriál)
2012 Jak být za hvězdu (TV seriál)
2011 Neuvěřitelné příběhy Bucketa a Skinnera (TV seriál)
2010 V jako Victoria (TV seriál)

Dokumentární

2007 Brotherhood 2.0 (TV seriál)

TV pořady

1981 Entertainment Tonight (TV pořad)

Hudební videoklipy

2012 Beggin' on Your Knees (hudební videoklip)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace