foto

Halston Sage

  • nar. 10.5.1993 (26 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Halston Jean Schrage známá spíše pod svým uměleckým jménem Halston Sage se narodila 10. května 1993 v Los Angeles v Kalifornii ve Spojených státech amerických, do židovské rodiny. Je prvním dítětem Lennyho a Temy Schrageových, těm se po Halston narodili ještě dva potomci, syn Max a dcera Kate.

Halston začala svou kariéru v roce 2011, kdy získala jednu z hlavních rolí v seriálu HOW TO ROCK, jež se začal vysílat v únoru 2012. Její první větší rolí se stal snímek režisérky Sofie Coppoly - BLING RING: JAKO VIPKY, kde hrála po boku například Emmy Watson. První větší filmovou roli si získala až v adaptaci knihy od Johna Greena, PAPER TOWNS v roce 2015.

Jan "hansel97" Vohralík

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Last Summer
2017 Before I Fall
People You May Know
You Get Me
2015 Husí kůže
Papírová města
Skautův průvodce zombie apokalypsou
2014 Poker Night
Sousedi
2013 Bling Ring: Jako VIPky
Joan's Day Out
Machři 2
2012 The First Time

TV seriály

2019 Prodigal Son (TV seriál)
Pilot (E01)
Magnum P.I. (TV seriál)
Winner Takes All (S01E12)
The Orville (TV seriál)
The Road Not Taken (S02E14)
Blood of Patriots (S02E10)
Home (S02E03)
další epizody (4)
2018 The Orville (TV seriál)
Ja'loja (S02E01)
2017 The Orville (TV seriál)
Mad Idolatry (S01E12)
New Dimensions (S01E11)
Firestorm (S01E10)
další epizody (12)
2014 Stav ohrožení (TV seriál)
2012 Jak být za hvězdu (TV seriál)
2011 Neuvěřitelné příběhy Bucketa a Skinnera (TV seriál)
2010 V jako Victoria (TV seriál)

Dokumentární

2007 Brotherhood 2.0 (TV seriál)

Hudební videoklipy

2012 Beggin' on Your Knees (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2015 2015 MTV Movie Awards (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace