Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Reese Witherspoon hraje v této akční komedii vzornou a snaživou policistku, jejíž svěří do ochrany klíčového svědka v soudním procesu s vlivným mafiánským bossem. Svědek je vlastně ona - sexy manželka místního drogového dealera (Sofía Vergara). Když se o tuto dvojici začnou intenzivně zajímat najatí zabijáci a zkorumpovaní policisté, nezbývá jim nic jiného, jen se vydat na útěk napříč celým Texasem. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (12)

Trailer 2

Recenze (217)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Čože? A ja že Reese Witherspoon už po tých mnohých skvelých hereckých výkonoch už nie je odkázaná na to, aby brala role v takýchto tuctových, toľko krát recyklovaných, "naháňačkových" policajných filmoch. Mám pocit, že všetko toto už raz bolo - takže trochu prekvapenie. Ale vďaka vydareným dialógom, ktoré boli naozaj vtipné, to malo aspoň ako tak priemernú úroveň, a tak to bolo a celkom pozerateľné a napokon celkom fajn. No a treba uznať, že Reese a Sofía sú naozaj kočky. ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Divoká dvojka nabízí komedie o dvou odlišných typech žen.Jak to taky tak bývá v těchto filmech...a opravdu nečekejte nic převratného.Příběh o policajtce co byla už jako malá věrná představě být policistka ,protože pravidelně jezdila s tátou co by též strážníkem na skoro každý výjezd.Když se tato spořádaná a pravidel držící policajtka setká s manželkou svědka co má svědčit u soudu,ale je ještě předtím zavražděn a ona tak musí tuto úplně odlišnou osobu chránit,tak se naskytne řada vtipných i méně vtipných momentu.Pro mě to bohužel bylo spíš méně vtipné.Za mě tedy celkově 50% a tři hvězdy. ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Niektoré momentky sú priveľmi naťahované a sú hlavným dôvodom nižšieho skóre. Je to paradox, ale aj pri 80 minútach sa Hot Pursuit zdá občas dlhá a niektoré scény by mohli byť ešte kratšie. Že by mal film iba 70 minút? Nech, na a za lepší šmrnc alebo pridanie ďalších scén by určite získal viac. Hodinu film funguje ako road-movie. Humoru je menej, občas sa zadarí troška fyzickej komiky, ale autori jasne stavili na ženy v akcii a ich ukecaný prejav. Ťažko povedať, o koľko vtipov sme prišli v preklade, veľa ich asi nebolo. Herecké obsadenie je fajn a Anne Fletcher žmýka obe svoje herečky v rámci možností. Každej sadla pripravená rola, ich interakcie sú výborne, v tomto smere niet čo filmu vyčítať. Anne Fletcher je režisérka, ktorá točí osvedčené filmy pre ženy. Lenže aj na ľahký letný hit je to trošku málo. ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Pro většinu lidí průměrný film, ale pro mě něco víc. Hrozně moc mě bavila dvojice Sofia s Reese. Nebýt jich, tak je tento film opravdu jen průměrný. Já se bavila po celou dobu filmu. Nechyběl vtip, dějový spád, trocha romantiky, ani sympatické herecké obsazení. Takže za mě 75%. A určitě se ráda podívám znovu. ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Velká snaha o bláznivou krimi-komedii vychází tak napůl, neboť dobré vtipy jsou, bohužel vyvažovány těmi trapnými. Reese se mi líbíla více např. v "Divočině", jako komediální herečka není moc přesvědčivá. Takže komedie o horlivé policistce a její společnici mi vychází tak na dvě a půl hvězdy, protože je to tak 60%-40% pro ty solidní fóry přihazuji půl hvězdy navíc. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (8)

  • Z představitelek obou hlavních rolí se během natáčení staly nejlepší přítelkyně. (zajda404)
  • V scéne, keď autobus zastaví tesne pred bagrom, jeho šofér dáva páčku dolu aj napriek tomu, že ju dával už v predošlom zábere. (johnsnow)
  • Přestože se příběh filmu odehrává v Texasu, natáčelo se v New Orleans v Louisianě. Natáčelo se i na Floridě. (Cheeker)

Reklama

Reklama