Reklama

Reklama

To byl zítra flám 2

  • USA Hot Tub Time Machine 2 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Když je Lou, který se stal "otcem internetu", zastřelen neznámým útočníkem, Jacob a Nick se znovu vracejí strojem času ve vířivce do minulosti, aby zachránili svého přítele. Nechtěně však přistanou v budoucnosti s Adamem juniorem. V pokračování originálního komediálního hitu teď musejí změnit budoucnost, aby zachránili minulost - což je vlastně přítomnost. (HBO Europe)

(více)

Videa (15)

Trailer 1

Recenze (96)

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Výlet do budoucnosti už neni tak zábavnej, jako výlet do minulosti. Možná je to taky tim, že chybí John Cusack a Rob Conddry už nehraje snesitelnýho, ale nesnesitelnýho idiota. Pár nápadů se přece jenom objeví (TV soutěž, "myslící" auta) a člověk se občas zasměje hlavně tomu, co předvádí Craig Robinson, ale nevtipnejch / trapnejch momentů taky nebylo nejmíň (vulgární humor tentokrát nevycházel). Třetí hodně slabá hvězda za obnažený pěkný buchty. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

S vulgárním kopulačním humorem se to sice přehánělo, avšak hlavní problém znamenala unylá zápletka s "hledáním vraha" v alternativní budoucnosti, která do toho nikdy pořádně nešlápla a jen provazovala sterilní komediální výstupy. Pár z nich decentně pobavilo a celá taškařice po tragickém začátku překvapivě rychle utekla, ale bez přidané nostalgické hodnoty jako v jedničce jsem na ni zapomněl dřív, než jsem si ji vůbec pustil. :-) ()

Reklama

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Pokračování, až nechutně parazitující na perfektním prvním díle, který byl opravdu zábavný, nápaditý, vtipný, kulervoucí, tohle je ale prostě už jen nesoudné vyždímání původního námětu, které má daleko blíž ke trapnosti a nudnosti a v porovnání s jedničkou jde o naprosto připitomělou záležitost a strmý pád na čumák. Jediné, co snad zůstalo tedy alespoň trochu na úrovni, a to nejen s ohledem na první díl, je obsazení, které je nadále poměrně zábavné a výrazné, ikdyž nutno zároveň podotknout, že přestože mám Robba Corddryho neskutečně rád, tak pro mě je hvězdou vedlejších rolí, ve kterých je vždy naprosto nepřehlédnutelný a svými výstupy si pak většinou krade i filmy sám pro sebe, ovšem na utáhnutí hlavní role prostě nemá a chvílemi ho zkrátka bylo až moc a spíš působil až rušivě a otravně, ostatní mu ale naštěstí slušně sekundovali a doplňovali ho, takže v tomto ohledu ještě ok. Samotná zápletka byla ale už jen jeden šílenej vejšplecht bez hlavy a paty, mě to chvílemi nedávalo ani moc smysl, no prostě hrozný, nesmyslný vopruz. Vtipnost pak sice v určitých momentech fungovala, ovšem v poměru s trapností byla prohrávajícím a smršť vulgarit toho tentokrát také moc nezachránila. Pro mě jde zkrátka o zcela posraný pokračování, které nemělo vůbec vzniknout a pokud ano, tak z úplně, ale opravdu z úplně, jiného scénáře. ()

BlackTom 

všechny recenze uživatele

Človeče, mne to snáď sadlo viac než sterilná jednička. A vôbec nevadí, že Johna Cusacka si nemohli tvorcovia dovoliť. Humor na hrane vkusu a Lou konečne besní ako sa na chuja jeho formátu patrí. Snáď len ten prípič, čo hral jeho synovca (Adam Scocott) trochu kazí partu. Neverím, že scenárista bol čistý. Toto si ešte dám. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Keď som videl, že Hot Tub Time Machine má svoje pokračovanie, tak som sa celkom potešil. Jednotka bola fajn, len občas až príliš perverzná, no toto pokračovanie ma normálne že sklamalo. Aj keď ústredná myšlienka bola v podstate dobre vymyslená, ale nejako mi to v konečnom dôsledku prišlo celé dosť zbytočné. A musím uznať, že absencia postavy Adama v podaní Johna Cusacka bola dosť citeľná (bez neho to proste nebolo až tak ono). Čo ja viem, čakal som rozhodne viac, škoda toho... ()

Galerie (34)

Zajímavosti (1)

  • V tejto časti sa už neobjavil herec John Cusack, pretože jeho postava bola nahradenou inou. (Hudakfilms)

Reklama

Reklama