Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Oblíbení baviči Michal Suchánek a Richard Genzer přicházejí se zbrusu novou talkshow 21. století! S klasickým modelem zábavného pořadu tohoto typu má TGM společné snad jen to, že si Michal s Richardem vždy pozvou dva nebo tři hosty, mezi nimiž budou jak osobnosti známé, tak i neznámé, ale přesto něčím výjimečné. Tím ale jakákoli podobnost končí. Moderátoři vám hosty představí v úplně jiném světle, než byste čekali, a odhalí vám jejich nečekané stránky osobnosti.
Do průběhu show bude také často zasahovat režisér, který se může kdykoliv objevit na velkoformátové obrazovce. A tím nebude nikdo jiný než Ondřej Sokol. Nebude chybět ani krátká improvizovaná scénka ze života pozvaného hosta, kterého Michal a Richard často donutí hrát společně s nimi. A každý díl zakončí překvapivý bonus... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (87)

ondrula 

všechny recenze uživatele

Velmi trapné. Kdo někdy viděl MR.GS, muselo mu být jasné, že to G+S nezvládnou. Paradoxně jediný, kdo zkoušel vtipkovat, byl matador Klaus. Moderátoři byli očividně dost nervózní, Suchánek se bezmocně válel po stole a spínal ručičky a hloupej Geňa bezradně čuměl a občas zoufal plácnul otřesnou otázku typu: "Kdo vás v politice nejvíc zaujal?" Tihle dva šašci jsou prostě jakožto moderátoři otřesní a Prima toho projektu bude ještě litovat. Bohužel to nevytrhl ani velmi talentovaný Sokol, který na to bezmocně čuměl ze zákulisí a snad je mu už jasný, jak velkej průser to byl. ()

Zeck odpad!

všechny recenze uživatele

Talk-show, ve které host neřekne nic, zatímco dva "moderátoři" nezavřou hubu a maskují vlastní neschopnost vést vtipný a informativní rozhovor s hostem tím, že žvatlají jakékoliv nesouvislá a nevtipná hovna, která je zrovna napadnou. Když už i jim dojde zásoba slovní stolice a ztratí nit, o slovo se přihlásí "režisér", který převezme štafetu trapnosti a pokračuje v podobném duchu do konce "rozhovoru". Host tou dobou jen křečovitě sedí, blbě čumí a se sebezapřením se směje spolu s podplaceným a dementním publikem. Ve výsledku tedy řekne: "Dobrý den." a "Nahledanou." a jde zpět do prdele. Genzer se Suchánkem se zde opět neprokrytě a nechutně propagují jako v jejich předešlé pseudotalk-show na Nově, místo aby dělali svojí práci a hosta se alespoň na něco zeptali, natož aby byli vtipní. Vzhledem k jejich neskutečnému diletantství, by zřejmě neudělali kvalitní rozhovor s vůbec nikým, ať by byl host sebezajímavější. Absolutní žumpa pro zkrachovalce, ať na straně diváků, tak hlavně tvůrců. 0% ()

Reklama

Ryšty 

všechny recenze uživatele

Uvidíme dál, ale zatím je to hodně podobný Mr. GS. Humor dvojky mám rád, ale celkem mi vadilo, že si víc povídali mezi sebou než s hostem. Prostřihy s kartičkama se mi líbily, vstupy Sokola taky. Dobrej nápad je ten se simulátorem, to doufám, že tam ponechaj. Další hodnocení po více dílech. - Po dalších dvou dílech musím jednu sundat. Ve třetím díle simulátor už ani nebyl. Hostů si nevšímaj nebo je zesměšňují. Hry jsou sice okopírovaný, ale alespoň nějaký to spestření. Přijde mi to víc jak "zábavný pořad" než talk show. ()

Bonaparte. 

všechny recenze uživatele

Undergroundovej Mr. GS převlečenej do prvotřídního kabátku. Hodnotit po prvním dílu, tak je to kolem 1*. Lezení do zadku Klausovi, který byl vtipnější než moderátorská dvojice a sympatické beachvolejbalistky, které v podstatě nedostali žádný prostor, nuda nuda šeď šeď. Vrchol a zlatý hřeb tohoto dílu měla být promenáda moderátrů v plavkách. Já nevím kolik lidí tohle rozesmálo?! Snad se vypaří nervozita a snaha za každou cenu být vtipný v dalších dílech. Pro srovnání upadající Show Krause https://www.youtube.com/watch?v=4YU5NUIGdis, která je i tak o několik levlů dále. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Souhlasím s tím, že tato „show“ kdysi docela zábavné dvojice Míša a Ríša už prostě byla jen uvadající žumpa televizní (rádoby) zábavy. Vtipy, které už nejsou vtipné, narážky které už jsou jen zmarem kdysi úderných „hlodů“ a eskadra hostů, kteří se až na pár výjimek pomalu nedostali ke slovu – Vašíka jsem tehdy v půlce vypnul, protože ho fakt nemusím. No a už v této době mě Sokol začal docela srát. Ani se nedivím mrzkému hodnocení, protože i Mr. GS bylo lepší, než tohle a ani to nebylo žádná sláva. ()

Galerie (35)

Reklama

Reklama