Reklama

Reklama

The Whispers

(seriál)
Trailer
Drama / Horor / Mysteriózní / Sci-Fi / Thriller
USA, 2015, 9 h (Minutáž: 40–43 min)

Tvůrci:

Soo Hugh

Hrají:

Lily Rabe, Barry Sloane, Milo Ventimiglia, Derek Webster, Kylie Rogers, Kyle Breitkopf, Kristen Connolly, David Andrews, Autumn Reeser, Brianna Lynn Brown (více)
(další profese)

Epizody(13)

Agentka FBI Claire Bennigan (Lily Rabe) řeší případ šestileté dívky, která se svým imaginárním kamarádem takřka zabila svou matku. Stojí za touto nešťastnou událostí psychická nemoc dívenky, nebo neznámá síla? Wes Lawrence (Barry Sloane) na Sahaře vyšetřuje záhadný objekt připomínající U.F.O. Snaží se naší planetu ovládnout nějaká mimozemská civilizace? A pokud ano, jsme schopni takovému ohrožení čelit? I takové otázky jsou předmětem nového sci-fi seriálu od stanice ABC. (geklon)

(více)

Videa (14)

Trailer

Recenze (42)

Junglista 

všechny recenze uživatele

Proč to proboha většina hodnotí po prvním (druhým, třetím) dílu? Zhruba stejná demence jako podívat se na loga před filmem a pak jít hodnotit stylem, že to bude určitě sr... no i tací jsou evidentně mezi námi. Já mám za sebou všech 13. dílů, tak můžu s potěšením konstatovat, že seriál zraje až do konce a i přes trochu zbytečný natahování ke konci je to výborný mysteriózní scifi. Zvraty ke konci už sice maj náznak křečovitosti a je jich víc než by bylo nutný, ale jako celek mě to bavilo a několik dílů by bylo rozhodně za 5*. Herci neokoukaný, sympatický (jenom Minx mě s tou přechytralostí slušně řečeno sr... štvala), atmosféra výborná, hudba ok. Trochu mě překvapila neúspěšnost v USA, ale na druhou stranu sem rád, že další série nebude a Whispers se nezařadí k další ždímačce za každou cenu. Viz Wayward Pines, kde sem si druhou sérii nechal s chutí ujít a evidentně sem udělal dobře. ()

hygienik 

všechny recenze uživatele

Prvé 3 diely vyzerali na nářez roka. Posledné 3, akoby scenár písali platení konšpirační trotlovia alebo skôr antiúnia materských centier. Poučenie: Ľudkovia nemajte deti, lebo sa stanú vašou achilovou pätou :) Hercov je tu ako maku, ale zaujme hlavne Lily Rabe a decká, na čele s Kylie Rogers. Jej výkon bol vzhľadom na vek až zarážajúco kvalitný. Musí mať výborného agenta, lebo za posledný mesiac som s ňou videl 4 veci. Je proste všade (kino, TV, chladnička,...). ()

Reklama

Beckett51 

všechny recenze uživatele

Zezačátku zdánlivě plné těch největších "mystery" klišé, ale postupně se to až neuvěřitelně rozjede a závěrečný tři díly jsou jedna z nejnapínavějších věcí, co jsem letos viděl. Navíc opravdu skvělé herecké výkony jak dospělých, tak i dětských představitelů (což se v dnešní době moc často nevidí). Jestli nebude druhá série tak budu teda pořádně nasranej........... První řada - 95% ()

ghatos 

všechny recenze uživatele

Hodnoceno po 2. dílech: Strašně moc z toho čučí "americká nemoc". Přeslazení rodiče (samozřejmě všichni pohlední správňáci), polodebilní děti, ty správné emoce a hodnoty. Bohužel to je ta odvrácená strana americké filmové kultury, která devalvuje x projektů. Drill je účelový bubák /možná je to rusák :) /. Má rozvrátit to nejúžasnější na světě...rodiny Spojených států amerických! Ve druhém díle se můj odhad zcela potvrdil. 46%. ()

kareen

všechny recenze uživatele

Ne, že bych se čas od času nepodívala ráda na seriál s emzákama, ale tenhle pilot mě nějak dvakrát nenadchnul. I přes netradiční námět to už teď zavání pořádným klišé, všechno je jako strašně tajemné, ale že bych byla nějak extra napnutá, tak to zas ne. Děti mají nebezpečného imaginárního kamaráda, armáda zkoumá tajemný objekt v nomádské poušti a v nemocnici se objevuje polomrtvý neznámý muž, neznající své jméno. Sympaťák Milo má zatím jen minimum prostoru, zato polovina ostatních postav je dost otravná, včetně těch děcek (zvláště ta přechytralá malá holka je na ránu) a hlavní vyšetřovatelka je děsně chápavá žena s rodinnou tragédií v pozadí, co na potkání rozdává utišující moudra. Konec to přeci jen trochu oživil, tak tomu dám ještě šanci, ale moc růžově to zatím nevidím. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (3)

  • Seriál sa začal natáčať v júli 2014 vo Vancouveri. (kasch10)
  • Lily Rabe (Claire Bennigan) a Derek Webster (Jessup Rollins) sa priznali, že rovnako ako deti v The Whispers mali i oni v detstve imaginárnych kamarátov. Lily Rabe mala dokonca dvoch. (Marceloo)
  • Seriál sa mal pôvodne nazývať The Visitors, kvôli podobnosti s názvom seriálu V (od r. 2009) ho ale zmenili na The Whispers. (kasch10)

Reklama

Reklama