foto

Derek Webster

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Chasing Eagle Rock
2010 Edgar Floats (TV film)
Těžká rozhodnutí
2008 V ringu smrti (TV film)
2007 Flight of the Living Dead: Outbreak on a Plane
2005 Děti Ameriky
1998 Godzilla
Sladká Jane
1997 Childhood Sweetheart? (TV film)
NightMan (TV film)
1996 Den nezávislosti
Josh Kirby: Bojovník s časem: Cesta do kouzelné jeskyně
Josh Kirby: Bojovník s časem: Chycen ve světě hraček
Josh Kirby: Bojovník s časem: Poslední bitva o vesmír
Josh Kirby: Bojovník s časem: Vejce z roku 70 milionů před naším letopočtem
1995 Josh Kirby: Bojovník s časem: Člověk jako domácí mazlíček
Josh Kirby: Bojovník s časem: Planeta s dinosaury
1994 Hvězdná brána
1993 Prostřihy
Return of Ironside, The (TV film)
1992 Čjornoje i běloje
1989 Strapless
1981 Ninja přichází

TV seriály

2017 Salvation (TV seriál)
The Human Strain (E04)
Truth or Darius (E03)
Another Trip Around the Sun (E02)
Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Viral (S04E05)
The Asset (S04E03)
Poetic Justice (S03E24)
další epizody (5)
Ray Donovan (TV seriál)
Bob the Builder (S05E10)
Mister Lucky (S05E09)
2016 Druhá šance (TV seriál)
Vhodný dárce (E01)
The Catch (TV seriál)
The Princess and the I.P. (S01E04)
The Trial (S01E03)
Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Music to My Ears (S03E08)
Course Correction (S03E05)
Man on Fire (S03E03)
další epizody (5)
Ray Donovan (TV seriál)
Norman zachraňuje svět (S04E07)
Ryba a pták (S04E06)
Kravaťáci (TV seriál)
Tick Tock (S05E15)
2015 The Whispers (TV seriál)
2014 Noční směna (TV seriál)
Zachraň mě (S01E08)
Pokrevní bratři (S01E07)
Divočina (S01E03)
další epizody (4)
2013 Longmire (TV seriál)
Natural Order (S02E11)
Revoluce (TV seriál)
Píseň zůstává stejná (S01E13)
Duchové (S01E12)
Boj (S01E11)
2012 Revoluce (TV seriál)
Bez milosti (S01E03)
Castle na zabití (TV seriál)
Spiknutí (S04E12)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Nic není jisté (S08E16)
2011 Harry's Law (TV seriál)
Lovci lebek (TV seriál)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Ještě jsem tady (S07E13)
Tajemný střelec (S07E11)
2010 Polda a polda (TV seriál)
2009 Doktor Mozek (TV seriál)
2008 Eli Stone (TV seriál)
Mentalista (TV seriál)
Raising the Bar (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Bomba (S07E05)
2007 Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
Ve městě hurikánů (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Vrah v betonu (S02E18)
2006 Devět rukojmí (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Následky (S02E05)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Mrtvý a nepohřbený (S04E05)
Policejní odznak (TV seriál)
Of Mice and Lem (S05E10)
2005 Chirurgové (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Pilot (S01E01)
JAG (TV seriál)
Smrt v mešitě (S10E18)
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Únos (S01E20)
JAG (TV seriál)
Zpráva z Bagdádu (S10E05)
2003 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Situace: Ohrožení (TV seriál)
2002 Everwood (TV seriál)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
Jigsaw (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Pucflek 2 (S07E10)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
1999 Providence (TV seriál)
1998 Studio sport (TV seriál)
1997 Night Man (TV seriál)
1996 Ochránce (TV seriál)
Party Girl (TV seriál)
Promised Land (TV seriál)
1994 M.A.N.T.I.S. (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
1993 Chůva k pohledání (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Prváci (TV seriál)
Strážce moře (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Gambit I. (S07E04)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace