Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tato část vzpomínek obsahuje jisté nebezpečí a vládní rada Mattoni si není zcela jistý, zda je skutečně uchovat ve své zpovědi. Jde o období, kdy odešel jeho přítel dr. Löschner, a jeho žena Marie je náhle svobodná. Oba silně prožívají ten nečekaný okamžik, kdy to nemožné, co mezi nimi stálo celý život, je náhle uskutečnitelné. Pravda, v oné době se to rovná pořádnému skandálu, ale toho se Heinrich a Marie nebojí. Nebo v hloubi duše bojí? Zase jednou jde o osudovou chvíli, která může Mattonimu změnit celý život. Dokážou ji oba zralí a zkušení lidé uchopit a využít? Lze vzkřísit po celý život utajovanou lásku k novému štěstí? (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

martinkaziki 

všechny recenze uživatele

"Pokuste se zapomenout na to, co jste tu dnes viděli a slyšeli" říká starý pan Mattoni na konci tohoto dílu a já ho beru za slovo. Mé počáteční nadšení z tohoto seriálu pomalu slábne a na tuto extra nudnou epizodu bych opravdu ráda zapomněla, abych seriál ještě vůbec měla chuť dokoukat. ()

troufalka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmi unylá epizoda, skoro to vypadá, že si vzala většina štábu včetně herců dovolenou a natočila se výplň. Nevadí mi malá odbočka, která přímo nesouvisí s hlavní dějovou linií, vadí mi, že mělo jít o milostnou eskapádu, ale všechno se odehrávalo bez špetky vášně. Divák má tak opravdu dojem, že děj sledoval zbytečně a klidně by se bez něj obešel. ()

Reklama

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Předchozí výbornou epizodu střídá opět slabota. Cestě do Londýna, která se nekonala a vození se za ručičku roztažené do délky jedné hodiny mě fakt nenadchlo. Snad jen příslib s tou železnicí... ()

Galerie (21)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v lázních Bílina. [Zdroj: Filmovamista.cz] (M.B)

Reklama

Reklama