foto

Sandra Černodrinská

  • nar. 24.3.1989 (27 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Narodila se do smíšeného manželství Češky a Bulhara. Z východu má divadelní kořeny. Studuje na pražské DAMU na katedře činoherního divadla, předtím úspěšně ukončené studium na FFUK na katedře Teorie kultury.

Divadlovceletne.cz

Herecká filmografie

2015 Přístav (TV seriál)
2014 Die Hebamme (TV film)
Hany
Hnutí Anticorro (studentský film)
Chci být jako ty (studentský film)
2013 Klukovina (TV film)
Nevinné lži (TV seriál)
Škoda lásky (TV seriál)
2012 Ententýky (TV seriál)
Můj vysvlečenej deník
2008 Expozitura (TV seriál)
2007 Miluješ mě? (studentský film)
Světla pasáže (TV seriál)
2006 Harold & Vincent (studentský film)
Rafťáci
Zastřený hlas (TV film)

Dokumentární

2006 Film o filmu: Rafťáci (TV film)

TV pořady

2010 Show Jana Krause (TV pořad)
1999 Miláčci (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace