foto

Sandra Černodrinská

  • nar. 24.3.1989 (28 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Narodila se do smíšeného manželství Češky a Bulhara. Z východu má divadelní kořeny. Studuje na pražské DAMU na katedře činoherního divadla, předtím úspěšně ukončené studium na FFUK na katedře Teorie kultury.

Divadlovceletne.cz

Herecká filmografie

Filmy

2016 Snovej (studentský film)
2014 Die Hebamme (TV film)
Hany
Hnutí Anticorro (studentský film)
Chci být jako ty (studentský film)
2012 Můj vysvlečenej deník
2007 Miluješ mě? (studentský film)
2006 Harold & Vincent (studentský film)
Rafťáci
Zastřený hlas (TV film)

TV seriály

2017 Přístav (TV seriál)
Míčkem mezi oči (S04E20)
Petr plete svetr (S04E19)
Hon na lišku (S04E17)
další epizody (9)
2016 Atentát (TV seriál)
Vražda v cele (E13)
Svědectví za mřížemi (E12)
Přístav (TV seriál)
Utopenec (S03E16)
Rybolap (S03E15)
Špičkové ženy (S03E14)
další epizody (47)
2015 Policie Modrava (TV seriál)
Cigaretový kouř (S01E08)
Přístav (TV seriál)
Kýč z lásky (S01E31)
Had na prsou (S01E30)
Bursíkovy brikety (S01E29)
další epizody (30)
Všechny moje lásky (TV seriál)
Wellness víkend (E09)
2013 Nevinné lži (TV seriál)
Klukovina (E05)
Škoda lásky (TV seriál)
Pravda (S01E11)
2012 Ententýky (TV seriál)
2009 Expozitura (TV seriál)
2007 Světla pasáže (TV seriál)

Dokumentární

2006 Film o filmu: Rafťáci (TV film)

TV pořady

2013 Máme rádi Česko (TV pořad)
2010 Show Jana Krause (TV pořad)
1999 Miláčci (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace