Reklama

Reklama

Na doraz

  • Česko Zběsilý únos (více)
Trailer 2

Pohodový den v parku se rázem změní v peklo, když Karla (Halle Berry) při telefonování na vteřinu spustí svého šestiletého syna z očí a vzápětí vidí, jak jej dva cizí muži vlečou do auta. Bez jakékoliv pomoci a s téměř prázdnou nádrží vyráží za únosci a musí se spolehnout jen na vlastní instinkty, jestli chce svého syna ještě někdy vidět. Riskuje všechno a nezastaví se před ničím! (Bohemia MP)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (198)

panvasik 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem ten film, snad v době, kdy vyšel u někoho z rodiny doma, byl jsem ještě děcko a ten film mě úplně vtáhnul, protože jsem nikdy, takové filmy nesledoval a ani nevyhledával (v té době jsem vlastně, ani nesledoval filmy). Byl jsem úplně z toho mimo jak moc mě to bavilo a jak byl ten film napínavý, teď po tolika letech, musím říct, že nejsem moc nadchnutý, ale už vůbec ne zklamaný a film, jsem si užil, dneska bych neřekl, že to je nějaké převratné, protože už teď mám podobných thrillerů nakoukaných opravdu hodně a ten film nijak nevyčnívá originalitou. Halle Berry je prostě dobrá herečka a v roli nebojácné matky funguje skvěle. Na scénu se sousedem na koci filmu, nikdy nezapomenu. ()

Vědma 

všechny recenze uživatele

Tak rozhodně to bylo napínavé, taková variace na Sáru Connorovou, co ji nechceš nasrat. Ale co ty mrtvoly, které celou dobu lhostejně překračovala ve snaze za každou cenu zachránit děcko, mimochodem dost nesympatické.  Únosci by takových nachytali mraky a nemuseli by prožívat takovou apokalypsu, když zjistili, že matka je tygřice zkřížená s Terminátorem. Ale to by pak nebylo co točit, že? ()

Reklama

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Šľachovitá servírka Karla v podaní Halle Berry bojuje o svojho uneseného syna s vervou levice a počas prenasledovania otrlých pobudov, ktorí to celé spískali nastolí tempo, za ktoré by sa miestami nemusel hanbiť ani Chev Chelios z hektického Cranku. Kidnap tak nestíha diváka nudiť, odsýpa vcelku svižne a úspešne sa vyhýba výraznejším hluchým pasážiam. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Hysterické, amatérske, plné nepravdepodobných situácií a chýbajúcich logických motívov, a to dieťa by som ani nezachraňoval. Halle Berry dokáže behať rovnako rýchlo, ak nie rýchlejšie ako klasický športiak, pričom medzitým sa rozpráva sama so sebou v štýle schizofrenik. No a keď dôjde k búračkám, zrazeniu niekoľkých ľudí a rôznym kriminálnym činom, tak za celú dobu ani jeden fízel nikde nie je, ani nikto políciu nezavolal, ani nikam neprišli, len sedeli v kancli, pili kávu a na nástenku si lepili nevyriešené prípady. Do vetra vystrčené tesáky pobehujúcej Halle Berry boli jediným osviežujúcim komediálnym prvkom v hlúpom filme, ktorý vo svojom žánri ale komédia napísané nemá. ()

Adramelech 

všechny recenze uživatele

Je hrozné, jak se v USA kradou děti. Ještě štěstí, že pro nás USA není vzorem – aspoň v tomto ohledu. Kdyby žena jako správná Američanka s sebou nosila krátkou palnou zbraň, mohla by únoscům, které pronásledovala, prostřílet pneumatiky automobilu. Ale to by ten film moc brzy skončil. Takže chudák ženská nejenže není ozbrojená, ale ještě navíc ztratí mobil, takže nemůže zavolat na policii. Také by mě zajímalo, v čem tachometry amerických aut ukazují rychlost. Že by v mílích za hodinu? Tak či onak děj pěkně odsejpá a moc dobře se na to kouká. ()

Galerie (75)

Zajímavosti (7)

  • V 55 minúte, keď do auta Karly (Halle Berry) zboku narazí iné auto vystrelí airbag. V dalších scénach už po ňom nie je ani stopy. (Astonko)
  • Film mal pôvodne vyjsť 9. októbra 2015, ale jeho vydanie sa 5-krát odložilo, pretože štúdio skrachovalo. Nakoniec bol vydaný 4. augusta 2017. (Arsenal83)
  • Film sa natáčal v New Orleans a Slidell v Louisiane od októbra do decembra 2014. (Arsenal83)

Související novinky

John Wick a Halle Berry?

John Wick a Halle Berry?

28.04.2018

Chad Stahelski natočí po dvou dílech Johna Wicka i trojku. Jak asi víte, titulní hrdina se v ní utká s nejlepšími zabijáky světa, kteří touží po vypsané odměně 14 milionů dolarů. To všechno v… (více)

Reklama

Reklama