Reklama

Reklama

Na doraz

  • Česko Zběsilý únos (více)
Trailer 2

Pohodový den v parku se rázem změní v peklo, když Karla (Halle Berry) při telefonování na vteřinu spustí svého šestiletého syna z očí a vzápětí vidí, jak jej dva cizí muži vlečou do auta. Bez jakékoliv pomoci a s téměř prázdnou nádrží vyráží za únosci a musí se spolehnout jen na vlastní instinkty, jestli chce svého syna ještě někdy vidět. Riskuje všechno a nezastaví se před ničím! (Bohemia MP)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (198)

Cinematrix 

všechny recenze uživatele

Ženský jsou predátoři, když jim někdo šáhne na jejich ratolest. Jednou jsem byl na pláži v Bulharsku, kde se jedné mámě v moři topilo dítě. Ve filmu by pro něj okamžitě skočila, ale ta máma přiběhla ke mně, protože jsem byl nejblíž a prozradila mi, že se jí topí dítě a ona pro něj skákat nebude, protože není zdatná plavkyně a nehodlá riskovat, že by se utopily obě. Mně se tam taky moc skákat nechtělo, protože ta máma byla docela škaredá a představa, že bych z moře vytáhl něco podobného, mne příliš nelákala. Ale to jsem odbočil. V tomhle filmu je docela sexy Halle Berry, která by mne nikdy neoslovila, protože všechno zvládne sama, přestože ze začátku nezvládá ani primitivní povolání servírky. Ale takovéhle filmy máme rádi, protože si u nich odpočneme, pokud dokážeme vypnout a užívat si to, co nemusíme. Pokud to nedokážeme, dáváme odpad. ()

Khalesi 

všechny recenze uživatele

No aj keď miestni "experti" majú plnú hubu kecov, že aké to bolo prehnané a nerealistické, mne sa to páčilo. Mám rada filmy v ktorých nejde o hovno a ktoré udržia moju pozornosť po celú stopáž. Prosím vás, keď už ste schopní sledovať komiksové a westernové snímky, ktoré sú samozrejme extra obľúbené a tiež toho často s realitou nemajú moc spoločného, tak si myslím, že matka bojujúca o život vlastného dieťaťa zase až tak nepravdepodobná nie je. Keby boli všetky filmy len reálne uskutočniteľným sledom každodenných udalostí, neviem čo by nás na nich vlastne pobavilo... ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele

Nakoniec som si film celkom užil. Už sme videli viackrát, že dieťa uniesli z parku alebo niečo podobné a teraz rodičia spanikária a už sa nikdy nenájde, alebo sa nájde veľmi neskoro a podobne. Ale nemyslím si,že som niekedy videl koncept, že matka objaví únoscov a začne ich okamžite prenasledovať. A dáva to filmu aj určitú dávku napätia. Chceme vidieť ako sa Halle Berry podarí syna dostať späť. Koniec koncov, najhoršie veci sa často stanú úplne nečakane a ani nevieme ako, dieťa sa stratí. Sú tu určité veci, ktoré nie sú podľa mňa úplne dotiahnuté a človek ich musí akosi spytovať. Ako fakt, že únoscovia sa matke viackrát vyhrážajú, že jej syna zabijú, ak ich neprestane prenasledovať. V prvom rade, čo by potom z toho únosu mali? A v druhom rade, nemala by potom dôvod už skutočne ísť po nich hlava nehlava? Takisto dokáže šoférovať auto po tom, čo jej vystrelí airbag, pričom ani nevieme ako, len je zrazu airbag preč. Ale čo film podľa mňa pretláča sú únoscovia, kde aj výber hercov bol dobrí a dokonca pôsobia, že sa nezastavia pred ničím. Rovnako ako Halle Berry, ktorá však často trpí samomluvou. Zhodnotím film ako thriller so solídnou dávkou napätia, ktoré som prežíval. A chcel som vidieť ako svojho syna zachráni. Myslím si, že je zaujímavé ak sa matka stane pre únoscov dieťaťa takým problémom ako Halle Berry v tomto filme. Hodnotenie: B- ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Jakožto thriller do televize třeba na Tv Barrandov je to v pořádku, ale jakože film do kin ani omylem. Celý film jedna ženská honí v několika autech jednoho chlápka s ženskou, kteří jí unesli děcko. Nejlepší jsou záběry jak mění ty auta režisér to asi zapomněl upravit tak jde krásně vidět, že ty auta jsou už rozbité dříve než si je vezme nebo naopak do něčeho několikrát vrazí a těm autům se nestane nic ani airbag se nevystřelí. Konec je poté blbost ve stylu někoho zabiju zavolám si pomoct a hele on je to jeho kumpán co o všem věděl. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Takový bratránek poměrně povedeného pár let starého thrilleru the Call. Na to, že je Halle Berry přes pade, tak furt vypadá dobře...a pořád má pěknou smůlu. Musím však přiznat, že v první půlhodině jsem se poměrně dost nudil, ta jedna velká automobilová honička mi připadala poměrně bezkrevná a celkem jsem litoval, že jsem si pustil zrovna tohle, když mám tolik restů. Ovšem v druhé půlce se to celé překlene do atmosférického nočního slasheru, kde je cítit i nějaké to napětí a hned jsem se bavil o nějaký řád více. Dřív jsem měl možná nižší požadavky a tenhle thriller by mi možná stačil ke spokojenosti, ale jelikož je takových spousta a mnohdy líp natočených, tak tento Únos s klidným srdcem doporučit nemohu. ()

Galerie (75)

Zajímavosti (7)

  • V 55 minúte, keď do auta Karly (Halle Berry) zboku narazí iné auto vystrelí airbag. V dalších scénach už po ňom nie je ani stopy. (Astonko)
  • Film mal pôvodne vyjsť 9. októbra 2015, ale jeho vydanie sa 5-krát odložilo, pretože štúdio skrachovalo. Nakoniec bol vydaný 4. augusta 2017. (Arsenal83)
  • Film sa natáčal v New Orleans a Slidell v Louisiane od októbra do decembra 2014. (Arsenal83)

Související novinky

John Wick a Halle Berry?

John Wick a Halle Berry?

28.04.2018

Chad Stahelski natočí po dvou dílech Johna Wicka i trojku. Jak asi víte, titulní hrdina se v ní utká s nejlepšími zabijáky světa, kteří touží po vypsané odměně 14 milionů dolarů. To všechno v… (více)

Reklama

Reklama