Reklama

Reklama

Sára (Linda Cardellini) kdysi udělala tradiční chybu. Vzala si zlobivého kluka Dustyho (Mark Wahlberg), který byl zábavný a sexy, nicméně jen do chvíle, než se stal otcem. Jako táta zoufale nefungoval. I proto ho později vyměnila za Brada (Will Ferrell), jehož vždy zdobila zodpovědnost a serióznost, které si její děti bohužel neustále pletou s nudou. Brad by se klidně rozkrájel, kdyby ho braly jako tátu, ale ono jim to prostě nějak nejde. Pak se po čase navíc zjeví Dusty, který je pořád tou testosteronovou mašinou přetékající nápady, a rozhodne se Brada zašlapat do země. Brad si záhy uvědomí, že se slušností a zodpovědností by tomhle nerovném souboji neměl šanci obstát, a tak se do Dustyho pustí jeho vlastními zbraněmi, které však zoufale neovládá. I proto se z nenápadného pošťuchování stane regulérní válka, do které se coby rukojmí zapletou i ti, o které probíhá, tedy Sára a obě děti. (Cinemart)

(více)

Videa (11)

Trailer 1

Recenze (271)

Hepy13 

všechny recenze uživatele

Líbil se mi nápad, vtipy i vynechání vulgarismů typických pro americké komedie. Někteří píšete že měl přijít dvoumetrovej svalovec místo Marka. Ale málokdo má takovej zmrdskej výraz v obličeji jako Mark Wahlberg, kterej se vetře zpátky ke svojí bejvalce a snaží se získat rodinu zpět. A stejně tak svkělá volba Willa Ferrella v roli otčíma outsidera. ()

dee.n 

všechny recenze uživatele

Will Farrell a filmy ve kterých hraje jsou pro mne trochu srdcovou záležitostí. Stejně tak se mi líbila i tato komedie. Super příběh, namet, já se bavila. Postavy byly dobře napsané a dojímavý Brad a drsnak Dusty s sebou přinesli radu komických situaci. Byla to komedie a já se opravdu bavila, některé vtipu pobavily vice, jiné méně. Skvěle je, ze se film obesel bez stupidního, či fekálního humoru. Podle mě by si film zasloužil vyšší hodnoceni. I za ten vtipný konec :D. ()

Reklama

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Mě nejvíc pobavil úplný závěr :D Film jsem již cca před 2ma lety rozkoukala - ale nějako jsem to prostě nedokoukala :D A teď jsem si na to vzpomněla a chtěla se pousmát. Za mě to není tedy "komedie" od začátku do konce, to rozhodně ne. Nicméně - pár úsměvných momentům tam je. Bavilo mě hlavně, jak se postavy snažily neříkat zbytečná sprostá slova a vytvářeli tím sem tam scénky k pousmání. Dvojice Mark a Will mě jen zarážela tím, že Mark je oproti Willovi dost malý, ale zase to nabral ve svalech :D Není to k popukání, spíš mi to ukazuje jak bych žít nechtěla a že každý je jiný.... ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Dost vyhrocený ale vlastně v jádru skutečný pohled na sociální situaci. Chvílemi jsem si říkal, že bych raději víc té bláznivé komedie, ale film se k ní pořád ne a ne rozhoupat. Chvílemi jsem zase chtěl víc vážnosti. Táta je doma si s tím ale poradil po svém a jako někteří další zde píšící, na konci jsem vlastně ani nelitoval té rozpolcenosti. Krásně si to totiž sedlo a tak kromě roztomile ječícího a vtipně trpícího Ferrella měl film i nějakou myšlenku, kterou chtěl předat občas zpruzeným rodičům. ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Ferrell jakožto nevlastní táta posera vs Wahlberg jakožto macho táta, který umí vše na co si vzpomenete. Celé to je strašně čitelné a den poté si nedokážu vzpomenout na nějakou fakt zábavnou scénku (krom závěru). Ale chápu, že i MW si potřebuje někdy odfrknout od náročnějších rolí a chce si zablbnout v něčem takovém. ()

Galerie (117)

Zajímavosti (12)

  • Letiště ve filmu je New Orleans Ernest N. Morial Convention Center. (BloodMax)
  • Scénu na zápase NBA nakrúcali bez toho, aby o tom obecenstvo a niektorí hráči vedeli. Diváci sa naozaj zľakli, keď uvideli opitého Willa Ferrella, ktorý ubližuje nevinnej žene a ochranka ho vyviedla von. Žena, ktorej ublížil loptou, je Taryn Terrel, profesionálna wrestlingová zápasníčka. (shinigami491)

Související novinky

Tom Cruise a další neskutečný kousek

Tom Cruise a další neskutečný kousek

22.04.2015

Studio Paramount právě na CinemaConu představilo svoje nadcházející filmy. Komedie o tom, jestli je lepší táta Will Ferrell nebo Mark Wahlberg, si moc pozornosti neodnesla, stejně ale nešlo o zlatý… (více)

Reklama

Reklama