Reklama

Reklama

Sára (Linda Cardellini) kdysi udělala tradiční chybu. Vzala si zlobivého kluka Dustyho (Mark Wahlberg), který byl zábavný a sexy, nicméně jen do chvíle, než se stal otcem. Jako táta zoufale nefungoval. I proto ho později vyměnila za Brada (Will Ferrell), jehož vždy zdobila zodpovědnost a serióznost, které si její děti bohužel neustále pletou s nudou. Brad by se klidně rozkrájel, kdyby ho braly jako tátu, ale ono jim to prostě nějak nejde. Pak se po čase navíc zjeví Dusty, který je pořád tou testosteronovou mašinou přetékající nápady, a rozhodne se Brada zašlapat do země. Brad si záhy uvědomí, že se slušností a zodpovědností by tomhle nerovném souboji neměl šanci obstát, a tak se do Dustyho pustí jeho vlastními zbraněmi, které však zoufale neovládá. I proto se z nenápadného pošťuchování stane regulérní válka, do které se coby rukojmí zapletou i ti, o které probíhá, tedy Sára a obě děti. (CinemArt)

(více)

Videa (11)

Trailer 1

Recenze (271)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Will Ferrell a Mark Wahlberg v této komedii zachází do extrému a z obyčejné životní situace vytvořili komedii, která si o to vysloveně říkala. Sympatické nicméně je to, že dokázali vynechat nechutnosti a vtip založili na jednotlivých skečích. Ty mi místy přišli vysloveně super a i když podobný průběh nemá celý film, tak kvůli těm pár scénám se na tenhle kousek rozhodně stojí podívat a trošku si u něj odpočinout. ()

Hepy13 

všechny recenze uživatele

Líbil se mi nápad, vtipy i vynechání vulgarismů typických pro americké komedie. Někteří píšete že měl přijít dvoumetrovej svalovec místo Marka. Ale málokdo má takovej zmrdskej výraz v obličeji jako Mark Wahlberg, kterej se vetře zpátky ke svojí bejvalce a snaží se získat rodinu zpět. A stejně tak svkělá volba Willa Ferrella v roli otčíma outsidera. ()

Reklama

Sayko 

všechny recenze uživatele

Jak píše mistr Malarkey, dali by se vypíchnout nějaké fajn scény, u kterých jsem se i zasmál, ale jinak to byla taková ta klasická americká komedie nepřinášející nic nového.. Jako rodinná komedie pro delší chvíle to určitě obstojí, ale po týdnu nebudete tušit, o co vlastně ve filmu šlo a abyste se na snímek podívali znovu, k tomu vás určitě nepřiměje. ()

F.W.Colqhoun 

všechny recenze uživatele

Ferrell a Wahlberg se mají rádi a dělat společně legrandu je baví. Daddy's Home produkuje méně divoké erupce parťácké chemie než předcházející společný opus The Other Guys - operuje v jaksi rodinnějším balení a nepatrně pod úrovní zuckerovské anarchie, návrat k osvědčenému modelu prťavý cool drsňák a uťápnutý zodpovědný pitomec ale nadále funguje i v úzkém rámci rodinné komedie, jíž se drží jako hovno košile. Dokonale zvládnuté a funkční anti-umění. ()

maddy 

všechny recenze uživatele

Daddy's Home, but He Has No Sense of Humour. Od dua Sean Anders a John Morris by som po veľmi slušných a správne drzých Horrible Bosses 2 a We're the Millers čakal niečo nápaditejšie, než tú takúto maximálne zameniteľnú komédiu, kde je Ferrell zase raz po celý čas za ňoumu. I keď komédiu ... Daddy's Home je zúfalo nevtipný film, v ktorom je vtipu ako šafranu (pousmial som sa až raz, aj to v hneď v úvode). Inak sa to po celý čas drží neskutočne na uzde, nemá to ani jednu vyslovene zábavnejšiu scénku a po krátkom čase sa do toho začnú miešať tie najotravnejšie rodinné hodnoty, ktoré akurát občas naruší vulgárnejší výraz. Čo však pôsobí skôr ako päsť na oko, lebo inak to nie je nijako pridrzá komédia. Kto od toho čaká rovnaký humor ako od predošlých komédii tohto režisérskeho dua, tak si môže nechať rovno zájsť chuť. Daddy's Home je totiž presný opakom. Vyprázdnená, nenápaditá komédia ako z výrobnej linky na tie najotravnejšie celorodinné hollywoodske komédie, v ktorých je iba hromada tých najväčších klišé a trápneho humoru. Škoda, pretože Wahlberg mohol byť v tej úlohe skutočne skvelý. Ani neviem, kde sa stala chyba a prečo si Anders a Morris vybrali takýto totálny mdlý a nevtipný scenár. Pripadá mi to skôr ako iba zákazka pre štúdio, pri ktorej nemohol mať nikto ani jeden vlastný nápad a tak sa to celé natočilo na „autopilota“. CELKOVO: 1,5* (3/10) ()

Galerie (117)

Zajímavosti (12)

  • Když na závěr filmu přijíždí protivník Dustyho (Mark Wahlberg), zní píseň skupiny Metallica „For Whom The Bell Tolls“. (xisp)
  • Dvaja športovci sa zranili počas nakrúcania. Kobe Bryant si natiahol ramenné svaly a Tony Hawk, ktorý zastupoval Willa Ferrella v scéne so skateboardom spadol a museli zavolať záchranku. (shinigami491)
  • Letiště ve filmu je New Orleans Ernest N. Morial Convention Center. (BloodMax)

Související novinky

Tom Cruise a další neskutečný kousek

Tom Cruise a další neskutečný kousek

22.04.2015

Studio Paramount právě na CinemaConu představilo svoje nadcházející filmy. Komedie o tom, jestli je lepší táta Will Ferrell nebo Mark Wahlberg, si moc pozornosti neodnesla, stejně ale nešlo o zlatý… (více)

Reklama

Reklama