Reklama

Reklama

Ethan (Joseph Gordon-Levitt), Isaac (Seth Rogen) a Chris (Anthony Mackie) jsou kamarádi už od dětství a jejich vánoční setkání se již dlouhá léta pravidelně mění v noc plnou nespoutaného hýření a bujarého veselí. Nyní ale stojí na prahu dospělosti, tradice se chýlí ke konci a poslední společná pařba by měla být nezapomenutelná. A proto je potřeba najít "Nutcracka Ball" - Svatý grál všech vánočních večírků. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (179)

tom.nosek 

všechny recenze uživatele

Celkem typický film Setha Rogena, tentokráte z období Vánoc. Dobré herecké obsazení s obrovským plus za camea (Michael Shannon, James Franco a samozřejmě také Miley). Víc než polovina vtipů ovšem stojí přímo na tom, že se Rogen zfetuje. To sice je občas vtipné, ale hodinu a čtyřicet minut tím neutáhne. Kromě cameí bych vyzdvihl ještě vtípek s Leem di Capriem a vtipné tradice hlavní trojky. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Vzorová současná americká komedie těžící z humoru, který je z devadesáti procent závislý na alkoholu a drogách. Některé scény jsou vysloveně skvělý, většinu už jsme ale viděli tisíckrát. Nic světoborného. Nicméně mám pocit, že až jednou bude někdo zhodnocovat podobné komedie, scéna totálně sjetýho Setha Rogena v kostele skončí na prvním místě. Mám pocit, že něco podobného už nikdy neuvidím a zase tak akorát budu muset bůhví jak dlouho čekat, až někdo přijde s něčím ještě otřesnějším...jestli vůbec. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Tys mi krvácel do pití?" To se tak při fetem ovlivněných vánocích občas stává. Ethan se chce usmířit se svou ex-přítelkyní, Chris shání trávu pro spoluhráče, Isaac zase chce poprvé kouřit velké péro a já se chci bavit o něco lépe. Jenže mi to s těmi jointy, houbičkami, koksem a podobnou výbavičkou zase tak moc nejde a tak se prostě neumím správně zasmát tomu, když se manželka promění v draka. Nicméně nějaká ta zábava se dostavila v kostele, při bitce se Santy nebo při infantilních hudebních číslech a tak za tu vánoční náladu uprostřed června ty tři hvězdy, co se mi právě před očima proměnily v chobotnice, dám. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Nebudem tu zase kydať na židáka, lebo najlepšia scéna z filmu bola práve jeho v kostole. Žiadny kvalitný mejdan nezačína pri hlávkovom šaláte a diétnej kole, ale pri hubičkách mixovaných s kokaínom a zapíjaných Redbullom. Potom sa to už len zvrháva to všetkých klasických holyúdských klišé, ktoré ešte občas zafungujú a pobavia. 3 z 5 ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Nevím, jako komedie mi to moc nepřišlo. Zasmál jsem se snad jen jednou. Zajímavé je, že Seth Rogen tady hrál asi ze všech filmů, co jsem s ním viděl, nejvíce, ale jeho postava mě hrozně štvala. Pak se ale objevila Miley a všechny chmury se rozplynuly. Jen kvůli ní stojí za to ten film vidět. Kromě Miley mě na filmu ale zaujala ještě jedna věc, nejsou tu žádné prvoplánovité výstavní holky, jen úplně normální a obyčejné (a vůbec ne méně zajímavé či hezké). A to se mi hrozně líbilo. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (2)

  • Nahé fotky Isaaca (Seth Rogen), které má v telefonu, byly pořízeny dvojníkem. (kellne)

Reklama

Reklama