Reklama

Reklama

Ethan (Joseph Gordon-Levitt), Isaac (Seth Rogen) a Chris (Anthony Mackie) jsou kamarádi už od dětství a jejich vánoční setkání se již dlouhá léta pravidelně mění v noc plnou nespoutaného hýření a bujarého veselí. Nyní ale stojí na prahu dospělosti, tradice se chýlí ke konci a poslední společná pařba by měla být nezapomenutelná. A proto je potřeba najít "Nutcracka Ball" - Svatý grál všech vánočních večírků. (HBO Europe)

(více)

Diskuze

Uživatel mode100 smazal svůj příspěvek.

Uživatel pekloQ smazal svůj příspěvek.

kinghome

kinghome (hodnocení, recenze)

Nevíte, jestli se někdo chystá na titulky? Hrozně se na to těšim, sere mě, že to nedávali u nás v kinech. 

na příspěvěk reagoval mode100

fimler

fimler (hodnocení, recenze)

Strašně se na to těším a  ti co tomu dali odpad tak......................

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

dr.horrible

dr.horrible (hodnocení, recenze)

VepekaCritic

Takže nie si podvodník, iba náckovská špina. To mení situáciu! Ale páčilo sa mi, jak si rozdelil svet na tých čo ťa uznávajú a tých čo nie. Čo recepty?

na příspěvěk reagoval Apolskis

VepekaCritic

VepekaCritic (hodnocení, recenze)

dr.horrible

... Ano, už jsem to viděl. Žil jsem 5 let v USA, umím tedy anglicky a filmy můžu v tomto jazyce bez problémů sledovat. Nejsem tak ignorantní, abych soudil film aniž bych ho viděl.

na příspěvěk reagoval dr.horrible

VepekaCritic

VepekaCritic (hodnocení, recenze)

dr.horrible

Ptal se na můj názor, dal jsem mu na rozdíl od tebe objektivní a pochopitelnou (pro některé) odpověď. Jsou dva druhy lidí - ti, kteří mě za to co dělám nenávidí a ti, kteří mě za to respektují. Myslím, že hlavně v dnešní době je politika velmi důležitou součástí filmů (obzvláště v USA) a proto by se o ní mělo diskutovat! Mohl bych to porovnat s jakoukoliv propagandou - bolševickou, komunistickou, nacistickou, fašistickou. Ano, i tohle je propaganda - demokratická, a každý má právo dílo posoudit zdravým rozumem, protože opravdu záleží na tom, zda je ta propaganda zdravá pro lidstvo, či ne.

VepekaCritic

VepekaCritic (hodnocení, recenze)

ywo666

Tím jsem chtěl říct, že se nemají navážet do evropských záležitostí a už vůbec je nemají co promítat mimo Izrael. Pokud chtějí točit pseudo-komedie podobného typu, tak ať je točí, ale ať je promítají svým nenávisti plným lidem v zemi zaslíbené. Představ si, kdybychom natočili my (Evropa nebo kdokoliv jiný) něco protižidovského - To by bylo v médiích "antisemitismu, rasismu, ne-tolerance, apod.", ale když se židovstvo opírá do nás, tak je to v naprostém pořádku. Neřekl jsem, aby je točili Židé působící v amerických kinematografických společnostech - toho bychom se nikdy nedočkali. Řešením je vypudit tohle uskupení lidí z jejich režisérských, producentských, scenáristických a hereckých křesel a nastolit pořádek v tomhle zmatku, v téhle degeneraci a dekadenci, kterou pomalu, ale jistě uplatňují. A cílem jsou Evropané (bílí lidé), stačí se trošku prohrabat v oboru. Všechny země točí pro-izraelské (pro-židovské filmy), jinak je to "antisemitismus", který okamžitě začne řešit ADL. Lidé bohužel neví, že je tahle tvorba tvořena s úmyslem nám ubližovat, protože nevědí, že za tím stojí vyvolený národ (i když převážně ateistický) a většina i kdyby to věděla, tak to nebudou brát vážně, protože je jim od malička vtloukáno do hlavy, aby se od podobných věcí distancovali. Pro-evropské znamená točit zdravé filmy každého žánru, kde budou prvky podporující evropské hodnoty, tradice, kulturu, umění, způsob života, tradiční rodinu a podobně - ne do nich zasazovat prvky démonizující. Ve filmech je čím dál více míšených párů, multikulturalismu, homosexuality, válečné propagandy vykreslující agresory jako oběti a oběti jako agresory, prezentace bílých lidí jako hloupých, slabých a neschopných tvorů, když v tom se objeví zdatný, inteligentní černý muž, který zachrání situaci a spasí lidstvo, a podobných elementů marxismu. I děti se dívají na televizi a jejich pořad jsou též prorostlé kořeny vzbuzující sebe-nenávist a určitou pozitivní náklonnost k věcem, které opravdu nejsou normální! Co si z toho ty děti mají vzít? Vezmou si to, co je jim předkládáno. A pod nos se jim dává pomalu účinkující jed na židovském talíři.

na příspěvěk reagoval dr.horrible

Příspěvek byl smazán administrátorem.

dr.horrible

dr.horrible (hodnocení, recenze)

VepekaCritic

A koho zaujímajú tvoje pofidérne zdroje? Koho zaujímajú tvoje protižidovské stupidity? Ale hej, určite máš pravdu, každý kto chce ovládnuť svet, vesmír a tak vobec, predsa vždy točí vianočné komédie

na příspěvěk reagoval Apolskis

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

VepekaCritic

Prečo by preboha Židia v USA točili pro-európske filmy? Videl si už Čínu točiť pro-americké filmy? Rusko progruzínske? Turecko pro-izraelské? A čo je to prouerópske? Profrancúzske? Pronemecké? Proukrajinské? Proalbánske?

na příspěvěk reagoval VepekaCritic

VepekaCritic

VepekaCritic (hodnocení, recenze)

Apolskis

Tak v tomhle s tebou zase musím souhlasit. Každopádně mě podobná díla vždy vyvedou z míry, protože budu kolem sebe na škole poslouchat hlášky z tohoto filmu až do maturity. A tenhle "humor" mě opravdu nebere. Jinak díky za komentář!

Příspěvek byl smazán administrátorem.

VepekaCritic

VepekaCritic (hodnocení, recenze)

Další pro-židovský kinematografický hnůj.


Režisér filmu, Jonathan Levine, který je sám židovského původu plně připouští, že židovská degenerace (pro-židovská - anti-křesťanská) je centrem filmu. Většina filmového štábu, včetně herců je sestavena z osob židovského původu, kteří na filmu radostně spolupracují, protože jim opět přinese politické ovoce. Film, jako podobné kinematografické zvrácenosti typu Scary Movie, Diktátor, apod., si opět jak se zdá oblíbí teenageři a jeho "humorný" obsah budou mezi sebou vesele šířit bez jediné špetky vědomostí o tom, jaká úloha tohoto pseudo-komediálního filmu vlastně je. Pokud máte rozum, nedovolte svým dětem sledovat tuhle ideologickou propagandu. Tohle nemá ve filmovém průmyslu co dělat! Buďte si jisti, že The Night Before určitě není poslední dílo tohoto uskupení lidí. Majitelé, generální ředitelé a výkonní předsedové, tedy motory tohoto jedovatého průmyslu zůstávají. Otázka zní: jak dlouho to tak zůstane?

http://www.timesofisrael.com/real-jewish-debauchery-lies-behind-the-night-before/

na příspěvěk reagoval dr.horrible, ywo666, Apolskis

Slasher

Slasher (hodnocení, recenze)

CampaHD

Tak tvuj dotaz preco sa toto toci je asi jako muj, koho to k*rva ma zajimat a proc musim podobne inteligentni nazor videt v diskuzi u filmu...

na příspěvěk reagoval CampaHD

Uživatel Edona smazal svůj příspěvek.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

CampaHD

CampaHD (hodnocení, recenze)

Prečo sa toto točí......Odmietam už sledovať tieto hlúposti na čele s Rogenom. Nechápem na čo sa točí "PaŘba" na 85tu....fakt ma to irituje. Fuj! Hnus.

na příspěvěk reagoval ywo666, Apolskis, Slasher

Uživatel CampaHD smazal svůj příspěvek.

Reklama

Reklama