Reklama

Reklama

Ethan (Joseph Gordon-Levitt), Isaac (Seth Rogen) a Chris (Anthony Mackie) jsou kamarádi už od dětství a jejich vánoční setkání se již dlouhá léta pravidelně mění v noc plnou nespoutaného hýření a bujarého veselí. Nyní ale stojí na prahu dospělosti, tradice se chýlí ke konci a poslední společná pařba by měla být nezapomenutelná. A proto je potřeba najít "Nutcracka Ball" - Svatý grál všech vánočních večírků. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (179)

mclenin 

všechny recenze uživatele

Absurdná zlátanina žánru párty komédií s vianočnou romantikou, prakticky bez príbehu, postavená len na situačných gagoch a Rogenovskom humore. Nie je to vyslovené peklo, ale ani žiaden vianočný zázrak. Vidieť to v podobnom stave, v akom sa nachádzali hlavní hrdinovia, by však iste bola o triedu vyššia zábava. ()

venison 

všechny recenze uživatele

Komedie „Byla to divoká noc“ je náramná konina, ale příjemně vyvážená :-D Troška brutálního humoru, špetka romantiky, kousek drogového vtipu a rozumná porce pomatení smyslů. Hlavní zápletka je tisíckrát omletá (moje ex mě nechce a kamádi jsou zlí, protože mají svoje dospělé životy a já jsem chudák, který touží nejvíc po tom zachovat vše tak jak to bylo), ale její vyprávění ve stylu „Prci, prci, prcičky“ nebo „The Hangover 1+2+3“ celou úroveň pozvedá. Joseph Gordon-Levitt hraje zoufalce, který vplouvá do vod středního věku velmi přesvědčivě.. Velmi potěšilo obsazení Lizzy Caplan, i když do menší vedlejší role.. A kdo nemá rád chundelatého trapáčka Setha Rogena, neměl by na film koukat :-) Jak už bylo naznačeno, nejedná se o „normální“ film pro „běžného“ diváka, ale je to taková velmi jednoduchá koleda, která během přeslazených Vánoc zvedne náladu svým škodolibým humorem :-D ()

Reklama

Killda 

všechny recenze uživatele

Co se týče komedií, tak parta kolem Rogena na mě prostě působí nejlíp. Jako bych si něčeho šlehnul, normálně se u komedií nesměju, ale u Rogenových filmů prskám smíchy ustavičně. A tohle nebyla vyjímka, byť jde o nejméně originální a nápaditý projekt této party za poslední roky. Zkrátka tento film bych si dokázal představit jako Vánoční stálici po desáté hodině. 8/10 Opět komedie roku. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

O Vánocích se odvažte, je to zdravé. Rogenovi a spol. se (málem) podařilo objevit recept na správňáckou anti-vánoční komedii, která je oplzlá, zhulená a pohrdá vánočními tradicemi. Vše funguje ale jen do té doby, než si film vyhází všechny fórky, sjetý Rogen se okouká a vystoupí Miley Cyrus. Nejen ona, ale i umravněná závěrečná třetina moc do daného konceptu nezapadla. Rogenovi se z pozice producenta podařilo k účinkování ve filmu ukecat Josepha Gordona-Levitta, kterému scénář nedaroval žádný zapamatovatelný vtip. Když to shrnu, vlastně ve filmu nemá žádný komediální výstup, maximem je potyčka s dvěma Santy. Třetím z trojice nerozlučných kámošů je Anthony Mackie, který pobaví divokou prcanicí na toaletách se svojí fanynkou, která mu ještě šlohne trávu, takže ji v určitých fázích příběhu nahání. Naprosto stěžejní pro film je ale Seth Rogen a jeho drogový trip, který se táhne půlkou filmu, a z něhož plyne největší porce vtipů. Rogen je zvíře, které nadává batoleti, zvrací v kostele a vyvádí tak, že si celý film ukořistil jen pro sebe. Nebýt jeho, nemá film pomalu co nabídnout. Zpočátku to má grády, příběh kolem vánoční, několik let trvající tradice, spočívající v odvázaném veselí o vánočních svátcích, je neotřelý. Jenže párty duch filmu nevydrží až do konce. Už proslulá, avšak utajená veselice zvaná Louskáčkův bál, jejíž místo konání naše trojice vytrvale několik let marně hledá, je po objevení celkem tuctová merenda, následně film ztratí tempo, umravní se a hotovo. Nasazení hvězd, jimiž je Lizzy Caplan, James Franco a Michael Shannon unylý dojem z filmu moc nevytrhlo. A to, že film začíná jako veršovánka, kterou kdosi vypráví, není jen tak. V závěru přijde divná pointa související s postavou drogového dealera, ztvárnil ji Michael Shannon, ledacos nám o sobě poví, narostou mu křídla, prostě divné. Rogen má za sebou rozhodně daleko zábavnější produkční fláky. 6/10 ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Keď som si všimol, že Jonathan Levine chystá ďalší film s dvojicou Joseph & Seth (tak ako tomu bolo aj v 50/50), tak som sa naozaj tešil. No musím uznať, že po takejto prvoplánovej "one night show" som veru netúžil, a som fakt nemilo prekvapený = teda lepšie povedané, dosť sklamaný. Naozaj som nestál o trapošskú komédiu s trojicou vymetených dospelákov túlajúcich sa vianočnou nocou v znamení omámenia z marihuany. Áno, Joseph Gordon-Levitt a Seth Rogen mali zopár skvelých momentov a na niektorých scénkach sa dalo aj schuti zasmiať, ale celková zápletka dosť oničom. Nehovoriac o Anthonym Mackiem, ktorý mi tam veru absolútne nepasoval (to tam radšej mohol byť Chris Rock, keď už tam chceli černocha). Levine žiaľ tentokrát sklamal, snáď nabudúce to bude o kus lepšie. P.S. Veľkým pozitívom bola okrem dvojice Jospeh a Seth aj sympatická Lizzy Caplan, ktorá dodala tomuto filmu aspoň kúsok šarmu. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (2)

  • Nahé fotky Isaaca (Seth Rogen), které má v telefonu, byly pořízeny dvojníkem. (kellne)

Reklama

Reklama