Reklama

Reklama

Ethan (Joseph Gordon-Levitt), Isaac (Seth Rogen) a Chris (Anthony Mackie) jsou kamarádi už od dětství a jejich vánoční setkání se již dlouhá léta pravidelně mění v noc plnou nespoutaného hýření a bujarého veselí. Nyní ale stojí na prahu dospělosti, tradice se chýlí ke konci a poslední společná pařba by měla být nezapomenutelná. A proto je potřeba najít "Nutcracka Ball" - Svatý grál všech vánočních večírků. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (179)

VasaX 

všechny recenze uživatele

Klasická sada gagů ve stylu komedií se Sethem Rogenem. Překvapivé asi jako vosy v létě. Vtipnější jak Daddy's home ale mezi slepými... Levine nepřišel s žádným Comedy gold a ani kultovní status tu neprojde. Je to jen celkem fajn, docela vyhulená komedie, kde je těžké říct, zda herci hrají, nebo to jen prostě prožívají. Bez vysokých nadějí a očekávání je to fajn film k víkendovému odpočinku (neberu hlavní film dne, ale to, co si člověk pustí k obědu a pak u toho tráví s rizikem, že možná usne :-) ) ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Nafetovaný Rogen je cool. Hlavne v kostole. Caplan je nádherná ( po celý čas). A Miley je bezchybná. "Hovor mi Hannah". Ale inak dosť nefunčkné. Moderná variácia na Grincha.. Vianočnú koledu a Santa má bráchu či akú inú pizdovinu, ktorá v zásade v spojení funguje asi tak dobre ako lyžovačka v teráriu. Vzťahy sú nemastné neslané. Mackie je najpríšernejší sidekick ever. A ostatní mali za sebou lepšie kúsky. Poteší úloha Michaela Shannona a Jamesa Franca, ale inak som sa zasmial naozaj len dva razy.. škoda. Celkom som sa na to tešil. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

O Vánocích se odvažte, je to zdravé. Rogenovi a spol. se (málem) podařilo objevit recept na správňáckou anti-vánoční komedii, která je oplzlá, zhulená a pohrdá vánočními tradicemi. Vše funguje ale jen do té doby, než si film vyhází všechny fórky, sjetý Rogen se okouká a vystoupí Miley Cyrus. Nejen ona, ale i umravněná závěrečná třetina moc do daného konceptu nezapadla. Rogenovi se z pozice producenta podařilo k účinkování ve filmu ukecat Josepha Gordona-Levitta, kterému scénář nedaroval žádný zapamatovatelný vtip. Když to shrnu, vlastně ve filmu nemá žádný komediální výstup, maximem je potyčka s dvěma Santy. Třetím z trojice nerozlučných kámošů je Anthony Mackie, který pobaví divokou prcanicí na toaletách se svojí fanynkou, která mu ještě šlohne trávu, takže ji v určitých fázích příběhu nahání. Naprosto stěžejní pro film je ale Seth Rogen a jeho drogový trip, který se táhne půlkou filmu, a z něhož plyne největší porce vtipů. Rogen je zvíře, které nadává batoleti, zvrací v kostele a vyvádí tak, že si celý film ukořistil jen pro sebe. Nebýt jeho, nemá film pomalu co nabídnout. Zpočátku to má grády, příběh kolem vánoční, několik let trvající tradice, spočívající v odvázaném veselí o vánočních svátcích, je neotřelý. Jenže párty duch filmu nevydrží až do konce. Už proslulá, avšak utajená veselice zvaná Louskáčkův bál, jejíž místo konání naše trojice vytrvale několik let marně hledá, je po objevení celkem tuctová merenda, následně film ztratí tempo, umravní se a hotovo. Nasazení hvězd, jimiž je Lizzy Caplan, James Franco a Michael Shannon unylý dojem z filmu moc nevytrhlo. A to, že film začíná jako veršovánka, kterou kdosi vypráví, není jen tak. V závěru přijde divná pointa související s postavou drogového dealera, ztvárnil ji Michael Shannon, ledacos nám o sobě poví, narostou mu křídla, prostě divné. Rogen má za sebou rozhodně daleko zábavnější produkční fláky. 6/10 ()

KNTRFKT 

všechny recenze uživatele

Největším problémem tohohle filmu je to, že nejlepší scény už jsou v traileru a člověk se tak ničeho nějak zvlášť neočekávaného prostě nedožije. Já osobně mam tenhle humor rád, nehledě na to, že trio Joseph, Gordon a Levitt jsou moji favoriti a ještě k tomu tam ze sebe zas dělá šaška Rogen...takže já byl spokojen dostatečně. Pokud vám tedy zrovna pravidelně nezaskakuje natrávená zášť, nebo se denně nekoupete v sebeuvědomění a striktně britských lázních, kde se necháváte šlehat po půlkách pouze intelektuálním humorem, bude se vám to líbit. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Komedie nebo vlastně skoro všechny filmy, ve kterých hraje Seth Rogen se mi nikdy moc nelíbí, což je trochu zvláštní jelikož proti Sethovi vůbec nic nemám, naopak mi přijde jako velký sympaťák, jen filmy ve kterých hraje mi přijdou trochu před čáru. Stejně jako v tomhle filmu. Je sice krásné, že to je vánoční komedie pro teenagery, jelikož se tam řeší drogy, drogy, drogy a sex, ale nic velkého nebo originálního to není. Jen další komediální blbost. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (2)

  • Nahé fotky Isaaca (Seth Rogen), které má v telefonu, byly pořízeny dvojníkem. (kellne)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno