Reklama

Reklama

Scream Queens

(seriál)
Trailer 1
Komedie / Horor / Mysteriózní
USA, (2015–2016), 16 h 38 min (Minutáž: 41–46 min)

Hudba:

Mac Quayle

Hrají:

Emma Roberts, Jamie Lee Curtis, Keke Palmer, Skyler Samuels, Abigail Breslin, Billie Lourd, Diego Boneta, Lea Michele, Glen Powell, John Stamos (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(23)

Obsahy(1)

Seriál se zaměřuje na sesterství Kappa na Wallacské univerzitě, které vede Chanel Oberin (Emma Roberts). Sesterství však ohrožuje děkanka Cathy Munsch (Jamie Lee Curtis), která jej chce zrušit. Nastávající události zavedou postavy o 20 let zpět k tajemné vraždě na univerzitě a spolu s odhalením tajemství o vraždě se vrací i Červený ďábel. (hansel97)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (93)

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

U Ryana Murphyho nikdy nevíte, čeho se vám dostane. Jednou je to Glee, jednou je to AHS. A Scream Queens jsou tak něco mezi. "Horror" spolu s absurdním humorem z Glee a bandou unisono ječících holek. Sympatické, a místy i hvězdné, obsazení sedne hned od začátku. Vůbec netuším pro jakou cílovou skupinu byl tenhle projekt stvořen, ale já do ní očividně patřím. Upřímně řečeno, takhle jsem se už dlouho nepobavila, kam se na to hrabou sitcomy. Absurdní hlášky a pitomé scény se na nás valí ze všech stran a já si vlastně nemám na co stěžovat. V každém díle je horda mrtvol, ještě víc vtipů a zároveň se u toho nenudíte, protože se snažíte uhodnout, kdo je vlastně ten Red Devil, který po všech jde. Dávám 4* a jsem zvědavá jestli (a o čem) bude další řada. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Scream Queens Vás dostane už při prvním díle! Nebo alespon mě jo. Příjemná hororová komedie s hromadou černého humoru a vtipnýma hláškama. Jamie Lee Curtis se tentokrát nevrátila s Michaelem Myersem. Postačí nám Rudý ďábel, který se mstí slavnému univerzitnímu sesterství Kappa... Odhalí zvráceným hůmorem vraha dřív než všechny zabije? 90% ()

Reklama

Wade 

všechny recenze uživatele

Wooow opravdu lituji že jsem se na zhlédnutí SQ těšil,protože mě vůbec nebavili postavy a nakonec ani celý příběh. Celé mi to přišlo prostě nudné a jsem rád že mám 1.sérii za sebou a na druhou se nikdy nepodívám. SQ je pro mě jedno velké zklamání proto nemůžu dát lepší hodnocení než slabé 2*. 1.série 2/5 --- IMDb - 3/10 ()

Babous 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv je v popisku napsáno komedie/horor, je to horor. Ty komediální prvky vznikají díky tomu, jak skvělé postavy s kamennou tváří říkají jednu absurdnost či hloupost za druhou ("Nikdo přece neumře z toho, když mu strčíš obličej do fritovacího oleje!") a odhalují tak slabiny amerického vzdělávacího systému. Celé je to příjemně originální a ztřeštěné, svěží vítr mezi ultravážným a ultradrsným pojetím seriálu, které v poslední době dominuje obrazovkám. Nejlepší je rozhodně prvotřídní bitch Chanel v podání Emmy Roberts a všichni Dickie Dollar Scholars, kteří staví na hlavu všechny stereotypy o univerzitních bratrstvech. Bere se to míň vážně než Scream z dílny MTV, ale jde v podstatě o podobný styl - slasherový seriál, který si utahuje z hororových klišé. Dost mě to chytlo, těším se na další díly, trochu mě mrzí vlažné přijetí, protože tyhle groteskní absurdnosti já prostě můžu ("Jmenuje se to Pravda, nebo úkol! Ne Pravda, úkol nebo lež! Nemůžeš lhát!"). ()

Jinny 

všechny recenze uživatele

Především musím upozornit, že třináct dílů je na takovou pitominu moc. Co se týče hororu, příiš toho nečejte, jedná se hlavně o černohumorný seriál. Nejsem si jistá, jak moc úmyslně meta byly všechny ty scény, kdy se někdo musí slovně obhájit, aby ho policie nezatkla za sérii vražd. Jako skoro vždycky u Ryana Murphyho jsem relativně často nevěděla, jak na některé scény reagovat. Ono je něco jiného, když Kenny ze South Parku spadne do drtičky, ale vidět v podobné situaci živé herce až tak vtipné není. ()

Galerie (625)

Zajímavosti (22)

  • Jamie Lee Curtis je několikrát zmíněná ve filmu Vřískot (1996) jako „Scream Queen“. Po přijetí role přiznala, že právě tohle byl i jeden z důvodů, proč se rozhodla přijmout roli Dean Cathy Munsch. (newpage)
  • Pete (Diego Boneta) měl zprvu být původem Američan, ale když tvůrce Ryan Murphy viděl, jak je na svůj mexický původ herec hrdý, změnil původ postavy na mexický a také změnil její příjmení z Diller na Martínez. (hansel97)

Související novinky

Nový terminátor si našel hlavní hrdinku

Nový terminátor si našel hlavní hrdinku

15.04.2018

Premiéra šestého Terminátora, jímž Tim Miller (Deadpool) naváže přímo na Terminátora 2, se nedávno odsunula z července 2019 na listopad 2019. Film tak uhnul spin-offu Rychle a zběsile s Rockem a… (více)

Reklama

Reklama