Reklama

Reklama

Mike i Dave sháněj holku

  • Česko Mike i Dave shánějí holku (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Tento film byl natočen podle skutečných událostí. Nečekejte ale žádné soudní drama, osudy válečných hrdinů nebo, nedej bože, životopisný film nějakého politika či excentrického umělce. V tomto případě se jedná o katastrofickou komedii, protože vypráví příběh bratrů Mikea a Davea Stangleových (Zac Efron, Adam DeVine), kteří byli vždy skálopevně přesvědčení o tom, že jedině oni umí rozjet na rodinných setkáních tu pořádnou zábavu. A to ať už se jedná o svatby, narozeninové oslavy, pohřby apod. Ostatní přímí účastníci těchto rodinných událostí to rozhodně viděli jinak. Hlavně proto, že příspěvek obou bratrů ke společné zábavě většinou, vlastně vždycky, končil nějakou naprostou katastrofou: rozsáhlým požárem, těžkými zraněními, infarkty, demolicí slavnostní tabule apod. A tak když jejich sestra (Sugar Lyn Beard) začne plánovat svatbu na Havaji, nastane pochopitelné zděšení a milí bratři dostanou od rodičů podmínku. Na svatbu si musí sehnat partnerky, které je udrží na uzdě. Make i Dave proto začnou přes internet shánět holky, které by je doprovodily na havajskou svatbu jejich sestry. Takové nabídce odolá málokteré dívčí srdce a tak se jejich nabídka rychle rozšíří. Mladí flamendři tajně doufají, že si vyberou dvě slušné dívky a sami si pak užijí divoké dovolené. Ale tvrdě se přepočítali, ze slušných dívek se vyklube nekontrolovatelné dívčí duo (Anna Kendrick, Aubrey Plaza), které jim nejen vytře zrak, ale dokonce je předčí i ve flámování a katastrofách všeho druhu. (CinemArt)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (183)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Zac Efron je poslední dobou snad všude. Pravdou díž, že do své rekonvalescence filmové kariéry dal vše a teď sklízí ovoce. A lidi na to slyší, což je důkazem u této jednoduché komedie, která okouzluje krásou pompézních zelených havajských lokací, kde všechno šlape jak má a je to svižnější než všechny Zackovy loňské kousky. V konkurenci s žánrovými klasikami to neobstojí, ale jako jednohubka fungují Mike a Dave parádně...7/10 ()

Wargoo 

všechny recenze uživatele

Efron, napriek svojej "minulosti" má v poslednej dobe celkom vtipný repertoár filmov, a postavy "jebov" mu idú. Výborne mu sekundoval aj jeho potrhlý braček. Na potrebné vyváženie demencie v podobe dvoch dám pokojne stačili Kendrick/Plaza, a ja som mal počas filmu ozaj pár úškrnov a výbuchov smiechu. Presne toto som od filmu očakával. Nebudem tu vypisovať nič o hĺbke filmu, deji, prehrávaní takmer celého castingu, klišé a podobne, na to sú tu iní "analytici". Ako som vravel, film som si pustil za účelom vypnúť a zabaviť sa, a to film splnil. 3a pol*** a 61,013% ()

Reklama

PavelVanekArt 

všechny recenze uživatele

Dalo se to pozřít. Na jednu stranu to byla totálně stupidní komedie se stupidníma postavama, ale dvojice Efron a Kendrick to utáhla. Nechápu, jak mohl bůh nadělit Aubrey Plaza do chřtánu tolik sraček, ale ona a Adam DeVine jsou tak nehorázně protivní, že jsem nevěděl jestli se smutně usmívat nebo vomitovat. Čert to vem. Nejslabší Efronův kus (nepočítám Muzikál ze Střevních potíží). 50% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Máme si přivíst na svatbu holky? Smí se to vůbec?" Malá sestřička Jeanie se vdává a já jsem doufal, že bráchové Mike s Davem to rozjedou tak, že zničí hotel, potopí Havaj a donutí nějaký ten hurikán zbaběle odvát na pevninu. Leč nestalo se tak. Bratři sice mají své chvilky, jejich "solidní" protějšky to s alkoholem, drogami a pornem taky umí rozbalit, ale celkový dojem je trošku mdlý. Nakonec si tu párty ani nebudu moc pamatovat, protože mi v hlavě zůstane masáž cestou blaženosti, skoky na čtyřkolkách, www.oddejtesamisebe.com a Tatianino vyprstění Terry za lístky na Rihannu. To bylo slušné, ale já jsem chtěl pořádnou jízdu. ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Tohle vypadalo zajímavě a tak jsem se docela těšil, až se k tomu někde dostanu. A musím říct, že nejsem zklamaný. Bohužel ani nadšený - comedy gold se nekoná, tahle parta jede komediální klasiku, jejíž variaci vidíme v kde jaké komedii a příběh je šablona více jak tucetkrát jetá. Ale primární záměr - odpočinková zábava - to splní. A to bez výrazného použití násilí na dobrý vkus diváka. Za mě velké splachovací OK. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (9)

  • Výroba a autorizovaná distribuce filmu podpořila více než 13 000 pracovních míst. (BMW12)
  • Celosvětová premiéra proběhla 29. června 2016 v Los Angeles. (ČSFD)

Reklama

Reklama