Reklama

Reklama

50 odstínů vášně

  • USA Bound
Trailer

Dcera bohatého realitního makléře Michelle (Charisma Carpenter) se zamilovala do mladšího muže (Bryce Draper), který ji uvedl do světa B & D a S & M sexuálních praktik. Svůj další život podřídila nově probuzené sexuální vášni. (TV Barrandov)

Videa (1)

Trailer

Recenze (51)

fruitixx 

všechny recenze uživatele

Asylumovské fantasy, které je trošku přetažené, ale Charisma Carpenter ve svých 45 vypadá přímo bombasticky a taky tomu kocourkovi, který aspiruje na hada pěkně zlomí kotník a namasíruje bičíkem tělo, ale šlo by to udělat tisíckrát lépe..divím se že jsem se na to vydržel dívat od začátku až do konce. ()

Lisabellla 

všechny recenze uživatele

Líbil se mi konec. Dala mu to sežrat. To je tak všechno, co se mi líbilo. Charisma má zcela určitě jisté charisma, které ale do filmu netahala - soukromé záležitosti nechala doma. Bryce se do role neskutečně hodil. Už od první chvíle je všem jasné, co je ten chlapeček zač. A on je! Film nestál za zlámanou grešli. Vyhněte se tomu, abyste ho pustili. ()

Reklama

megan017

všechny recenze uživatele

Obal je fakt úžasný, krásný filtr, kontrast, pozadí. Kéž by se tak řídili i ve filmu a dali tam normální filtr, jako v každém filmu. Buď je to moc syté, nebo moc vybledlé, nebo je tam červený filtr, nebo modrý filtr. Ale nebylo to zlé, proboha, mě se tahle verze líbila víc, než 50 odstínu šedi. Má to příběh, chemie funguje, nemám velká očekávání. Charisma Carpenter je kočka, chtěla bych v jejím věku jako ona. Ono, když není zapotřebí speciálních efektů, nějaké vědecké znalosti, tak si Asylumu umí poradit. Pro mě asi nejlepší film od Asylumu, co jsem viděla. Ale i tak 2* ()

Archvile 

všechny recenze uživatele

Český názov je len marketingový ťah. Naproti tomu originálny názov Bound je úplne scestný keďže sa tam žiadne "bandáže" nekonali. Celý dej je hrozne primitívny a dokonca aj milovníkom uletených filmov to nič hovoriť nebude. Štúdio Asylum by sa malo čo to priučiť napríklad od jeho takmer menovca Assylum... ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Tvrdé, no veľa žien toto vníma ako príklad ako by sa mal muž správať, akurát to až tak na verejnosti nedávajú na sebe vidieť. Je to proste o tom zvieracom v nás a preto to nie je zlý film, aj keď rád by som to videl inak a rád by som to videl viac rozvité, či už k dôvodom, k zmene, no určite minimálne viac do detailov to súčasné. Samozrejme vek otca a dcéry tu akosi nesedí už vzhľadovo. Biznis príbeh sa mi tiež veľmi nepáči, také to frajerstvo, tohto zobrazovania sveta mám za tie roky už dosť, v mnohom je odtrhnuté od reality života väčšiny ľudí planéty. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama