Reklama

Reklama

Listopadoví vrazi

  • USA November Criminals (více)
Trailer

Dvojice čerstvých vysokoškoláků (Ansel Elgort a Chloë Grace Moretz) si užívá čerstvé milostné vzplanutí, po tajemné vraždě jejich spolužáka ale musí odhalit pravdu o jeho smrti na vlastní pěst. (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer

Recenze (58)

Morholt 

všechny recenze uživatele

V bistru je zastřelen student a policie jeho smrt označí za součást vyřizování si účtů mezi gangy. S tím se nechce smířit jeho kamarád a začne pátrat po vrahovi na vlastní pěst. Z mého pohledu zápletka plavala na vodě a hlavní hrdina mi svým umanutým chováním lezl neskutečně na nervy. A neomlouvala ho ani dokolečka omílaná smrt jeho matky.Jeho nesnesitelnost částečně vyvažovala Chloe Grace Moretz, ale nepodařilo se jí to úplně. Dalším negativem je tempo, které je nulové a chybělo mi i alespoň minimální napětí. Zklamání. 30% ()

johnnie78 

všechny recenze uživatele

Námět není úplně špatný, milostné scény cudně roztomilé, bohužel se z toho vyklubala hrozná nuda, navíc hlavní hrdina je příšerně nesympatický a jeho "vyšetřování" k ničemu nevede. Film rozhodně není ani detektivka, ani krimi, je to spíš takové teen drama, kde je jakási kriminální zápletka spíš omylem, nemá to ani žádné rozuzlení, ani se z toho vlastně nedá moc pochopit, kdo byl nakonec vrahem. ()

Reklama

marrjaana odpad!

všechny recenze uživatele

Jednou za čas mívám masochystycké choutky a rozhodnu se podívat i na filmy s horším hodnocením. Většinou se ukáže, že na filmy co mají nad 40% se dá s adsázkou kouknout, Občas se mezi nimi najde i dobrý film. No a pak jsou tam filmy u kterých si říkáte Proč? proč mají tak vysoké hodnocení? Ne opravdu. Tenhle film je silně přehodnocen. Mám z něj horší zážitek než z 50 odstínů (dobře hrůza požitku z jedničky již odešla časem a dvojku utlumilo množství alkoholu co by porazilo i slona, ale i tak...). Fakt nechápu. Za ten film by měl jít někdo sedět. ()

DAPDO odpad!

všechny recenze uživatele

Skvělej film pro stanice jako Prima Love, Barrandov Krimi atd. I když možná ani tyhle stanice by to nevysílaly, protože jak je jejich zvykem najebat do upoutávek to nejlepší, tak tady by neměli z čeho vybírat. Film je ukrutně nudnej, nic se tam neděje, název nemá nic společnýho s dějem. Marně pátrám v paměti, jak jsem zrovna na tenhle snímek narazil, rozhodl si ho stáhnout a snad po roce se na něj podívat. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Někdo by měl něco udělat." Zabili Kevina, parchanti. A nikdo nechce, aby to jouda Addison vyšetřil? Nechce to policie, Kevinovi rodiče, ředitel školy, drogoví dealeři a hlavně to nechci já. Trapnější a nudnější pátrání jsem totiž asi ještě neviděl a dost se divím tomu, že jsem to dokoukal. Stejně jsem to patrně udělal jenom proto, že jsem doufal v přítomnost alespoň jedné další slušné scény, jakou byl první sex Addisona s Phoebe. Jenže nic takového se nestalo a já jsem si přitom nudou ukousal nehty na nohou. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (3)

  • Natočeno podle knihy „The November Criminals“ od spisovatele Sama Munsona. (BMW12)
  • Natáčelo se ve státě Rhode Island v USA. (BMW12)

Reklama

Reklama