Reklama

Reklama

Očista: Volební rok

  • Česko Očista 3: Volební rok (více)
Trailer 1

Senátorka Charlene Roanová (Elizabeth Mitchell) má k odporu vůči očistě pádný důvod, před lety jí padla za oběť celá její rodina. Od té doby je snaha o její zrušení hlavním motorem jejího tažení do Bílého domu. Ambiciózní soupeři vědí, že k její porážce vede jediná cesta, „legální" zabití během očisty. Senátorku naštěstí jistí šéf její ochranky (Frank Grillo), hrdina z druhého dílu Očisty, kterému tohle každoroční běsnění už taky pěkně leze krkem. Teď už je ale čas trhnout oponou, krvavé představení začíná. Perfektně zabezpečený dům, početná a skvěle vybavená ochranka, co by se tak mohlo stát, aby senátorka tuhle noc nepřežila? Asi byste se divili, alarmy ohlašující začátek očisty ještě nedozněly a už musí Roanová jen se svým strážcem po boku prchat nočními ulicemi ve snaze najít nějaké bezpečnější útočiště. Příštích dvanáct hodin bude velmi dlouhých. A krvavých. (Cinemart)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (388)

classic 

všechny recenze uživatele

Trojka Očisty je podľa mňa, jednoznačne najhorší film z celej trilógie s tak debilnými postavami, scenárom, scénami a réžiou, že som mal chute toto po desiatich minútach jednoducho a rýchlo vypnúť, a vykašlať sa na to ! Asi najlepšie na filme hodnotím IBA určitý - “MOMENT PREKVAPENIA” , blížiaci sa na koniec filmu, keď zabudnem na jednotlivé charaktery, ktoré sa vrátia do diania, pričom vtedy som akosi čímsi ohúrený, že som to nečakal, o to lepšie ! Predchádzajúce časti hodnotím pozitívnejšie, táto ma strašne vytočila, znechutila, s veľkým odporom som sa podujal na niečo, čo inak by som poslal kade - ľahšie, ako občas nie je od veci, si pozrieť FAKT jebnutý snímok ! ()

Pítrs85 odpad!

všechny recenze uživatele

Znáte ten pocit, kdy řeknete nějakej vtip a všichni se smějou... Pak ho řeknete podruhý, lidi už se moc nesmějou, spíš tak po sobě rozpačitě koukaj, ale ti méně chápaví se nakonec přeci jen zasmějou. Pak ho řeknete ještě potřetí, ale to už se nesměje ani poslední dement támhle v rohu a spíš by vám každej radši jednu fláknul... Tak to je přesně případ téhle série. "Joe by byl rád." ()

Reklama

Indiana 

všechny recenze uživatele

Chtělo by to trochu víc zamakat na logičnosti a víc peněz na větší počet lokací by taky neškodilo (působilo to na mě, jako kdyby se to celý odehrávalo jen v pár ulicích, což je divný, když senátorka se svým osobním strážcem asi půl minuty utíká a najednou se ze svý luxusní čtvrti dostane do nejtvrdšího ghetta, a nebo ten kostel plnej ministrů apod. byl taky nějak nesmyslně hned tam, kde se konaly největší čistky). Akce průměrná a obsazení ze třetí cenový, kromě docela slušnýho Franka Grilla mě nikdo moc nebavil. Vyložená blbost to ale není, spíš taková na půl plynu šlapající žánrová jednohubka, na kterou si za pár let moc lidí nevzpomene. ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Tvůrci si bohužel neuvědomují potenciální sílu v námětu, takže vyprodukovali na pásu prefabrikovanou Očistu 3, která je vlastně úplně stejná jako dvojka, akorát o padesát procent nudnější, protože jste jí zkrátka už viděli před dvěma roky. Ani jednička nebyla žádný orgasmus, ale člověka bavilo to nezřízené beztrestné vraždění, tísnivá atmosféra domu obklopeného vrahy, kteří si mohou dělat co uznají za vhodné, protože žádná kavalerie na pomoc zkrátka nepřijede. Dokonce i celkem obstojný gore a mírná satira na neexistující, ale potenciálně vůbec ne vzdálenou společnost se vydařila. V trojce není napětí ani na vteřinu, v ulicích se potulují trapně přehrávající figurky, které mají být zřejmě děsně drsné a strašidelné a přitom jsou pouze směšné a dějová linie ohledně politiky je tak strašně stupidní a nudná, že se z původně skutečně originálního námětu stalo jakési politické drama mapující politickou scénu, která neexistuje, což mě má bavit konkrétně v čem? Dál bych se skutečně nerad opakoval, jelikož mohu označit dva roky starý text, zmáčknout CTRL+C, vhodit to Véčkem sem a nikdo by nepoznal, že vlastně píšu o úplně jiném filmu. 55% ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Předchozí dvě Očisty nebyly nikterak úžasné, byly ale vcelku stravitelné, slabšímu scénáři pomáhala slušně zvládnutá akce, takže se na ně dalo dívat. Třetí výprava do ještě skvělejších Spojených států byla mnohem slabší. Tvůrci pod vlivem politické korektnosti a kvót přišli s nádherně vyváženým obsazením, takže nespokojení by mohli být snad jen Asiaté. Akce mě tentokrát příliš nepřesvědčila, ale monology i dialogy byly tentokrát doslova stupidní, jednání všech postav nelogické a ani nevím, za co jsem dal tu druhou hvězdičku. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (21)

  • Ve scéně, kdy Otci Zakladatelé stojí u oltáře, má senátorka Charlene 'Charlie' Roanová (Elizabeth Mitchell) roubík v puse, ale poté, když je záběr na Caleba Warrense (Raymond J. Barry), už ho v puse nemá. (řánys250)
  • Náklady na výrobu byly přibližně 10 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Jediným hercom, ktorý sa objavil vo všetkých prvých troch častiach, je Edwin Hodge (Dante Bishop). (beso74)

Související novinky

PF 2016

PF 2016

24.12.2015

Tak který bude nakonec nejlepší film roku 2015? Revenant: Zmrtvýchvstání nebo Osm hrozných? Nebo ani jeden z nich a do čela žebříčku nej celovečerních filmů roku 2015 se u nás probojují nové Star… (více)

Reklama

Reklama