Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pět Youtuberů, dva hráči a překvapivý host v mixu bláznivé zábavy z jednoho pražského bytu hostitele Aliho. Hrajeme s Alim je zábavní show pro mladou generaci o tématech, která jsou jim vlastní – YouTube, hry, filmy, moderní technologie – v prvé řadě však humor a zábava. Pořad je sestaven z krátkých bloků a odehrává se v doupěti Aliho, kam si každý týden zve své přátele: talentované YouTubery a hráče, jimiž jsou Martin Rota, Vidrail, Expl0ited, Matůš, Stejk a Veronika. Pořadem bude provázet Tomáš Zvelebil alias Ali, který je rovněž jeho autorem.
Mezi stálé účinkující pořadu budou pravidelně přicházet hosté, kteří do světa internetu a YouTube zdánlivě nepatří – komici, sportovci a osobnosti technologické scény – z čehož při natáčení vyvěrají mnohé komické situace. Hosté přicházejí na návštěvu mezi stálé účinkující pořadu, baví se, komentují aktuální témata či hrají hry. Pořad je plný autentické zábavy, osciluje mezi dokumentárně zpracovanými pasážemi z dění na místě natáčení, komickými segmenty a originálními animacemi. (TV Prima)

(více)

Recenze (262)

riza-do odpad!

všechny recenze uživatele

Osobně jsem se na Hrajeme s Alim koukl díky několika YouTuberům. Rozum jsem ale měl nechat v jiné místnosti. Absolutní degradace svéráznosti youtuberů, herní zábavy a koneckonců i televizní zábavy. Pořad obecně nemá moc hlavu sni patu a dost mi připomíná home-video podobně jako Moto cestou necestou, jen z herního večera s pizzou a pivkem. Je mi líto Martina Roty, že se v něčem tak nezvládnutén tak angažuje. ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Občas jsme to zahlédl, ale vždy to stálo za .... Ano již nejsem žádný velký pařan, ale rád se podívám na pořad o hrách, ale toto? Minimálně půlku časů se tam řeší hov.a a to v x scénách doslova. Jediné co mě odvrátilo od odpadu je vždy pohledná (ale tupá) holčina na pohovce a to, že tam je alespoň něco o daných hrách. Opravdu slabota. 1z5 ze soucitu. ()

Reklama

El Gato c.B. odpad!

všechny recenze uživatele

V dnešní době je alfou a omegou sledovanost. Přichází další a další díly tohoto skvostu a tak se nabízí vysvětlení, že tento pořad je sledovaný. Nenabízí se ovšem vysvětlení, proč je tento skvost sledovaný. Dle dnešní televizní tvorby se nabízí vysvětlení, tedy vysvětlení vysvětlení, že český televizní vkus padl na dno. Toto vysvětlení vysvětlení velmi smutné a já se odmítám se s ním smířit. Nabízím tedy ještě jednu možnost. Češi sí si rádi ubližují,. Touží po bolesti, utrpení a vlastním ponížení. Proto každou sobotu sedají k TV, pouští si Prima Cool a pořadem Hrajeme s Alim se mlátí do hlavy pořadným kůlem. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Pár krát sa mi stalo, že pri surfovaní televíznymi kanálmi som narazil na túto reláciu. Úplne ma ochromila jej primitivita a úbohosť, takže som chvíľu na to ostal pozerať. Avšak po prvotnom šoku som ihneď prepol na iný program. Pretože to čo tam predvádza rasovo neistý krpatý odjebek Ali je vskutku vrchol trapnosti. No ešte väčší kokot je ten nechutne tučný, masný, upotený dement, ktorý sa ocitol v úlohe spolumoderátora. A aby boli "Aliho parťáci" kompletní tak ku sebe pribrali teplého ťuťka Ondřeja Sokola. Odpad! ()

Carlinhos odpad!

všechny recenze uživatele

Je až neuvěřitelné, co jsou televize schopné pustit do éteru. Při hraní s přáteli se člověk obvykle baví (i když v tomto složení se i o tom dá pochybovat), ale natáčet to a vydávat to za televizní pořad? Pro nezúčastněné to je většinou nuda a trapnost. Právě tyto dvě věci jsou jedinou náplní tohoto "díla". Snad nikoho na Primě nenapadne pokračování - Pijeme s Alim - natáčení, jak se tahle banda exotů ožírá... ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama