Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pět Youtuberů, dva hráči a překvapivý host v mixu bláznivé zábavy z jednoho pražského bytu hostitele Aliho. Hrajeme s Alim je zábavní show pro mladou generaci o tématech, která jsou jim vlastní – YouTube, hry, filmy, moderní technologie – v prvé řadě však humor a zábava. Pořad je sestaven z krátkých bloků a odehrává se v doupěti Aliho, kam si každý týden zve své přátele: talentované YouTubery a hráče, jimiž jsou Martin Rota, Vidrail, Expl0ited, Matůš, Stejk a Veronika. Pořadem bude provázet Tomáš Zvelebil alias Ali, který je rovněž jeho autorem.
Mezi stálé účinkující pořadu budou pravidelně přicházet hosté, kteří do světa internetu a YouTube zdánlivě nepatří – komici, sportovci a osobnosti technologické scény – z čehož při natáčení vyvěrají mnohé komické situace. Hosté přicházejí na návštěvu mezi stálé účinkující pořadu, baví se, komentují aktuální témata či hrají hry. Pořad je plný autentické zábavy, osciluje mezi dokumentárně zpracovanými pasážemi z dění na místě natáčení, komickými segmenty a originálními animacemi. (TV Prima)

(více)

Recenze (262)

Tommassi3 odpad!

všechny recenze uživatele

Tenhle prímově cool po(d)řad skutečně platí, jak láká Honzík Dolanský, za hustopřísnou krutošou s partičkou jůtuberů, což však v překladu pro svéprávné znamená zhruba cosi ve smyslu ukázkového televizního zvratku, jemuž dávno nastolené novácké šablony a měřítka absolutně nedostačují.. ()

Carlinhos odpad!

všechny recenze uživatele

Je až neuvěřitelné, co jsou televize schopné pustit do éteru. Při hraní s přáteli se člověk obvykle baví (i když v tomto složení se i o tom dá pochybovat), ale natáčet to a vydávat to za televizní pořad? Pro nezúčastněné to je většinou nuda a trapnost. Právě tyto dvě věci jsou jedinou náplní tohoto "díla". Snad nikoho na Primě nenapadne pokračování - Pijeme s Alim - natáčení, jak se tahle banda exotů ožírá... ()

Reklama

Hismael 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězda za Martina Rotu, který má jako jediný koukatelný obsah na youtube. Hrajeme s Alim nemá hlavu ani patu, je tam příliš mnoho lidí, žádná výpovědní hodnota a výsledek je pouze chaos. Koncept pořadu je v podstatě celý postavený na improvizaci, která v tomto podání bohužel začne po chvíli dost nudit. Na youtube by to asi fungovat mohlo, ale myslím, že do televize to nepatří. Záchrana pořadu by měla odstartovat změnou scénáře. Třeba zvát youtubery jako hosty, nenechávat je řvát jeden přes druhého. Nebo je rozdělit do samostatných částí, kde každý bude mít nějaké téma a budou tam maximálně tři, ideálně dva lidi a taky změnit nebo omezit animace. Klidně se nechat inspirovat youtube pořadem Netpuls. Každopádně jde tak trochu o historický moment, v tom smyslu, že youtubeři se dostali do televize s vlastním pořadem. Jen škoda, že se na to skoro nedá dívat. ()

JamesSi odpad!

všechny recenze uživatele

Dnes ráno mi přišla VHS kazeta. Na kazetě bylo napsáno „Hrajeme s Alim“. Při hledání tohoto názvu na strýčkovi Googleovi to našlo pouze fotky zavražděných koťátek a to mě ihned zaujalo . Ke kazetě byl přiložen vzkaz byla od mého kamaráda se kterým jsem se neviděl už několik měsíců. Ve zprávě bylo: „Drahý Hlasu Nelidu, prosím nepouštěj si přiloženou kazetu. Je to čiré zlo. Už mě to dostalo. Znič to dříve než to dostane tebe, tvůj kamarád, kterého si neviděl několik měsíců a pravděpodobně je mrtvý když tohle čteš, Tom.“. Jelikož jsem byl, ale hrdý vlastník videopřehrávače a mám menší mentální potíže rozhodl jsem se kazetu spustit. Na začátku nebylo žádné intro. Pouze podivná změť grafiky v malování, která zobrazovala muže s kudrnatými vlasy, do kterých někdo střílí. Jelikož moje vlasy jdou kudrnaté měl jsem nahnáno. Video se spustilo a bylo nám představeno několik lidí, kteří vypadali jako směska zombie. Lidé, kteří jsou ve skutečnosti velice vtipný se najedou transformovali v multifunkční kouli čiré nudy. Jako třešnička na dortu tu byl pan Kohák, který imitoval Conana O'Briana, který na rozdíl od něj ví jak funguje humor. Každých deset sekund někdo blýskne mobilem do kamery. Podle mých zdrojů šlo o sabotáž pořadu islámskými teroristy a jestli to byli opravdu oni tak se k nim asi připojím. Celý pořad mi připadal, jako kdybych do domu pozval šest bezdomovců, kteří by mi sebrali konzolový ovladač, nenechali by mě hrát a mezitím by mě osvítili mobilem, a ukradli obě ledviny. Váš uchazeč o místo v ISIS ()

fummyk odpad!

všechny recenze uživatele

Zkrátím to - hrůza. Naprostá zbytečnost. Radši bych se podíval na díly Walkera ala Chucka Norrise, které jsem viděl několikrát jako malý. Naprostá ztráta času. Moderátoři nepracují vůbec profesionálně, roztřepané hlasy a trapné nezajímavé dialogy... Kameraman by doktorem být nemohl, protože s těma roztřepanýma rukama by ohrozil víc jak několik lidí. Dále nějaké youtube videa, koho to zajímá, ty vole. Akorát to hnusí prima cool, protože je to stanice, kde je aspoň něco zajímavého. Akorát někdo další chce vydělávat na malých dětech, které nevidí profesionalitu a dívají se na lidi, kteří jsou rádoby baviči. Škoda, že jen na internetu. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno