Reklama

Reklama

Bloodsucking Bastards

Trailer 2

Evan to v poslední době nemá vůbec jednoduché. Jeho krásná spolupracovnice Amanda ho odkopla a vytoužené povýšení nepřišlo. Na jeho vysněné místo přijal šéf novou pracovní sílu, Maxe, který má dopomoct společnosti k vyšším výdělkům. Když se vše začíná hroutit, musí Evan sebrat veškerou sílu k tomu, aby zachránil své kamarády, než se jeho kariéra i život zvrtne ze slepé koleje... v jeho smrt. (TheDon)

(více)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (67)

verbal 

všechny recenze uživatele

Nejmilejší dětičky! Rozkošné slovíčko kokotina má slovní základ v maďarkém výrazu kokot, který neznamená nic jiného než samečka od slepičky, tedy kohoutka. Až tedy přes zavřené dveře zase uslyšíte říkat maminku tatínkovi nebo strýčkovi opraváři, který k vám tak často chodí dávat do pořádku neustále se kazící pračku, „Vraž mi kokota do huby!“, neznamená to nic jiného, než že si ti dva nezbedníci tajně bez vás pochutnávají na kyblíku z KáEfCéčka, co máte tolik rády. Neprodleně tam proto vběhněte a požadujte svou porci! *** Když se partička homopýrů rozhodne vysát bekofis multilevlové telemarketinkové firmy, může vzniknout povedená taškařice ve stylu „Co děláme v temnotách“ nebo taky ubohá a hloupá kokotina, která by se z fleku mohla jmenovat „IT Sucks“. Kokotina s nebývalou koncentrací nesympatických a veletrapných nehereckých dementů na čtvereční mentál kancelářské plochy, kteří trousí jakože ukrutně ftipné korporátní parodické humory, prokládané citoslovci pářících se retardů jako „Bum Snep“ a podobně. Ale každá sračka si najde svou žumpu, a tak věřím, že například takoví chovanci Ústavu neurologických a neurogenetických anomálií si u toho dozajista pokřivenýma rukama do ruda oplácají svá ovarová kolena, jejich mongoloidní obličeje zezrůdí vyhnité úsměvy a v záchvatech blahoslaveného chichotání poprskají celou televizní místnost rozžvýkanými rohlíky s jogurtem. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Bláznivý mix upíří krvavé zábavy a britského suchého humoru (ač jsou tvůrci amíci). Trochu to připomínalo partičku IT Crowds, akorát navíc s tou krví a dlouhými špičáky. Nevím, jak se má takto ujetý film hodnotit. Na jedné straně působí extra lacině (tou kamerou) a postrádá to jakoukoli logiku, na druhé straně je to fakt sranda a masky jsou zvládnuty perfektně. ()

Reklama

petero 

všechny recenze uživatele

Niekto tu spomenul, že je to ako Botched, tak som to hneď dal a teda je to dobre suchá komédia a všetky masakre sa odohrávajú mimo kameru a len krv strieka všade naokolo. Fran Kranz oprati Chate v lese dosť nevýrazný. Akože malo to celkom sympatické postavy a ich vtipné charakterizácie boli OK ale akosi ma to totálne minulo. Niekedy mám s komédiami sakra problém a aj tí upíri už nemajú čo ponúknuť. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

„This Fucking Company Sucks“. Tohle si říká v dnešní době asi každý druhý pracovník. Jenže ti z filmu na to mají právo víc než kdokoliv jinej. Jejich nový zaměstnavatel je totiž Upír a mění okolo sebe všechny ostatní. Zbývající žijící zaměstnancí se musí probojovat až do zdařilého rána a nechybí u toho vůbec nic. Výborný upíří masjterštyk, který je okořeněn skělými kancelářskými hláškami Krvavou lázní, Vtipnými postavamí(Polda-voják je top bijec) a hlavně ulítlostí a zábavou. Rychlý rozjezd a krvavé finále od sebe nedělí mnoho minut a tak nemáme čas se nudit. A nesmím zapomenout na ulizaného záporáka, byl takovej sympaťák se smyslem pro humor. Spokojenost nadevše, protože tak vtipnou a zajímavou upířinu jsem neviděl celá staletí. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Bezpochyby zajímavá a místy dokonce velice vtipná upírská oddechovka z prostředí kanclu, kde se každý vyhýbá práci a bezpáteřní vedoucí se nedokáže s podřízenými vypořádat. Iditulku pokazí až záhadné změny a zmizení několika členů. Reakce na sebe nenechá dlouho čekat a masakr začíná. Mezi nejlepší postavy zde bezpochyby patřil Pedro Pascal, kterému sedí každá role, ať už je to záporák nebo klaďas. Dále se mi také velice zamlouval doteď mnou neznámí Joey Kern, jenž se svými výstřelky postaral o drtivou většinu humorných pasáží.  61% ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama