Reklama

Reklama

Bloodsucking Bastards

Trailer 2

Evan to v poslední době nemá vůbec jednoduché. Jeho krásná spolupracovnice Amanda ho odkopla a vytoužené povýšení nepřišlo. Na jeho vysněné místo přijal šéf novou pracovní sílu, Maxe, který má dopomoct společnosti k vyšším výdělkům. Když se vše začíná hroutit, musí Evan sebrat veškerou sílu k tomu, aby zachránil své kamarády, než se jeho kariéra i život zvrtne ze slepé koleje... v jeho smrt. (TheDon)

(více)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (67)

petero 

všechny recenze uživatele

Niekto tu spomenul, že je to ako Botched, tak som to hneď dal a teda je to dobre suchá komédia a všetky masakre sa odohrávajú mimo kameru a len krv strieka všade naokolo. Fran Kranz oprati Chate v lese dosť nevýrazný. Akože malo to celkom sympatické postavy a ich vtipné charakterizácie boli OK ale akosi ma to totálne minulo. Niekedy mám s komédiami sakra problém a aj tí upíri už nemajú čo ponúknuť. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Nakonec lepší než většina podobných kousků z poslední doby. Možná bych to pasoval i na dosud nejlepší horor roku. I když je pravda, že částečně se jedná o komedii a taky to není v letošní chabý konkurenci tak těžký. Každopádně konečně žádný teen upíři a upírky což je plus. Bavil jsem se slušně lepší 3* 65% ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Solidní upírská oddechovka bez ambicí dělat cokoli nějak netradičně či svojsky (za tímto účelem doporučuji navštívit loňský Nový Zéland). Přesto, anebo právě proto ve výsledku velmi nenáročný, ale také velmi příjemný, koukatelný a sympatický film. Bavil jsem se, smál jsem se. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Dvojník McConaugheyho, komik z Chaty v horách a Emma „lesbian haircut“ Fitzpatrick zakládají odbory. Kdo by taky chtěl mít nadřízeného, co vystudoval MBA v Rumunsku, nedostatečně osvětlenou kancelář a 300 let nařízených přesčasů.. Zatímco kancelářský humor první půle častokrát kulhá, cákání kýblů krve po zdech provázené upírským ostrovtipem kráčí o něco zdravěji. Oceňuji snesitelnou délku i že tam nebyl Ricky Gervais.. ()

MontyBrogan 

všechny recenze uživatele

Taký typický americký humor od mladých ľudí pre jedincov podobného či nižšieho veku, ktorý ale prakticky celý čas funguje. Len tá kauza ohľadom reakcie na vyznanie "I love you" mi prišla trápna a neoriginálna. Ak si pamätáte z Pritateľov situáciu, keď sa Ross dočasne rozišiel s Rachel a hneď sa stihol vyspať s inou, tak viete, o čom hovorím. Navyše už by sa mohol vo filmoch a seriáloch prestať používať nereálny stereotyp, že nerdi sú sexy aj pre ženy úplne inej ligy. Preto len silnejšie 3*, inak podarené. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno