Reklama

Reklama

Mr. Robot

(seriál)
  • USA Mr. Robot
Trailer 3
USA, (2015–2019), 36 h 52 min (Minutáž: 41–65 min)

Tvůrci:

Sam Esmail

Hudba:

Mac Quayle

Hrají:

Rami Malek, Carly Chaikin, Christian Slater, Portia Doubleday, Martin Wallström, Michael Cristofer, Stephanie Corneliussen, Michel Gill, Grace Gummer (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(45)

Obsahy(1)

Seriál Mr. Robot, ověnčený Zlatým glóbem za nejlepší televizní drama, sleduje mladého programátora Elliota (Rami Malek), který zdokonalil umění počítačového hackerství. Elliot trpí vysilující sociální fobií. Má pocit, že se s okolním světem může bavit pouze tak, že hackuje jejich přístroje. Když zrovna nepracuje jako inženýr kybernetické bezpečnosti, používá své hackerské dovednosti k ochraně těch, na kterých mu záleží. Svět Elliota, rozčarovaného z moderní společnosti, se náhle změní poté, co potká Mr. Robota (Christian Slater), záhadného vůdce tajné hackerské organizace, která chce s jeho pomocí zničit nadvládu jednoho procenta nejmocnějších lidí světa a zažehnout celosvětovou revoluci. (HBO Europe)

(více)

Recenze uživatele CinemaRanger k tomuto seriálu (4)

Série 1 (2015) (S01) 

Hackerský Klub rváčů. Pilot byl dokonalý a navnadil na další epizody. Bohužel poté se seriál roztříštil na několik dějových linek, z nichž většina mne moc nezajímala a i trochu nudila. Primárně mě zajímala pouze hlavní linka s Elliotem, protože měla výbornou atmosféru Fight Clubu, hromadu napětí a Rami Malek je herecký virtuóz. Navíc musím pochválit hudbu a kameru. Tyto dva elementy dělají z tohoto seriálu audiovizuální porno. ()

Série 2 (2016) (S02) 

Ač mne první řada celkem překvapila a navnadila na další řady, tak tady z té mám chuť si dát od seriálu pauzu. Nejspíš to udělám. Nejlepší je Malekův herecký výkon, kamera, kdy jednotlivá kompozice je slast a hudba, kdy poslech navodí výborný euforický pocit. Co se týče příběhu, tak ten je slabý a roztažení do 12ti epizod tomu moc nepomohlo. I toho hackování je míň. ()

Série 3 (2017) (S03) 

Po druhé řadě jsem řekl, že si dám pauzu. No, pauza trvala jen 2 dny, protože jsem prostě musel vědět, co se bude dít dál. A navíc jsem si pořád pouštěl tu návykovou hudbu, která je totální masterpiece. Třetí řada Mistra Robota se mi líbí zatím nejvíc. Mnohem lepší než minulá slabá řada. Zde jsou jen 2 slabé epizody. Opět si vynachválím audiovizuální stránku filmu. Režie Esmaila je dokonalá a herecké výkony též. Scénář bravurní. 5. díl je jedna z nejlepších epizod seriálové tvorby ()

Související novinky

Matt Reeves natočí minisérii o Busteru Keatonovi

Matt Reeves natočí minisérii o Busteru Keatonovi

21.01.2023

Zatímco pokračuje v práci na sequelu k jeho komiksovému Batmanovi, rozhlíží se mezitím režisér Matt Reeves (Válka o planetu opic) i po dalších zajímavých projektech. A jeden takový mu nyní právě… (více)

Battlestar Galactica dostane pokračování

Battlestar Galactica dostane pokračování

18.09.2019

Kultovní sci-fi seriál Battlestar Galactica se dočká pokračování. Oznámili to zástupci stanice NBC, kteří zároveň veřejnosti odhalili svoji novou chystanou streamovací službu nazvanou Peacock. Jak… (více)

Freddie Mercury míří do kin

Freddie Mercury míří do kin

06.11.2016

Biografie největší hvězdy Queenů se chystá už řadu let. Freddieho Mercuryho si měl zahrát Sacha Baron Cohen (Borat, Diktátor), ten ale po neshodách se členy kapely z projektu odstoupil. Hudebníky… (více)

Po Hře o trůny přijdou Divoké karty

Po Hře o trůny přijdou Divoké karty

08.08.2016

George R. R. Martin momentálně píše Vichry zimy, šestý román z fantasy série Píseň ledu a ohně. Knižní předloha Hry o trůny je alfou i omegou jeho tvorby, to ale neznamená, že by zanedbával svá… (více)

Reklama

Reklama