Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když dvouvaječná dvojčata zjistí, že jim jejich matka celá léta lže o jejich údajně zesnulém otci, vydávají se na cestu, aby ho našli. (Freeman Ent.)

Videa (7)

Trailer 2

Recenze (40)

blackJag 

všechny recenze uživatele

Kdo čeká záplavu humoru a trapných situací, bude zklamán, vlastně nepočítám-li jedny kočičí oversize varlata, je film prostý i jakýchkoliv hrubozrnných scén. To oceňuji. Jinak jde o prostou road movie středního proudu, lehce stravitelnou, v závěru i mírně dojemnou. 60% ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Občas nečekaně vtipné putování za poznáním, kdo je vlastně otec. Owen Wilson se mě zdál po delší době zase tak nějak správně sympatický jako v dobách své největší slávy. Za nejlepší scénku považuju návštěvu v Miami kdy Ving Rhames vzpomíná na matku našich pátrajících bratrů. Role potenciálních otců si střihly hodně zajímavé postavičky. Všem vládne Simmons. 60% ()

Reklama

elanius 

všechny recenze uživatele

(72/2018) / Ving Rhames rules. Parádne cameo. Father Figures nie je rozhodne film pre každého. Hlavné dva dôvody sú dvaja hlavný herci. Owen Wilson v kombinácii s Ed Helmsom tipujem odradí veľa ľudí hneď zo začiatku. Tým viac, že obaja dostali na starosti totálne divné postavy. Zvláštny mix komédie (málo vtipnej) a drámy (málo dramatickej) je ale vo výsledku veľmi zaujímavým filmom, hlavne vďaka originálnej záplatke a pomaličky začínajúcej chémii ústrednej dvojky. Ako hovorím, ak niekomu tieto dva ksichty nesadnú, asi sa už nedostane k fáze, že by začal mať film rád. (7/10) ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Na debut celkem slušná práce a je fajn vidět po delší době Owena Wilsona. Příběhově je to celkem zajímavé, dvouvaječná dvojčata se rozhodnou pátrat po svém otci a že to snadné nebude se dozví hned při prvním adeptovi, jelikož jejich máma v 70 letech na discotéce řádila a nohy roztahovat problém neměla. Je zde pár vtipných sexuálních narážek, má to fajn tempo a překvapivě velmi dobrý závěrečný zvrat, který slušně překvapil. Na jedno podívání fajn. 65% ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Na komédiu nie je dostatočne vtipný, na drámu nie je dostatočne vážny. Herecké duo O. Wilson / E. Helms nie je zlý, ale tú chémiu nejako nie je vidieť ani cítiť. J.K. Simmons opäť v roli, ktorá mu sedí najviac. Škoda, že sa tu objavil len na niekoľko minút. P.S.: Záverečnú aplikáciu na mobily nebudem komentovať. Osobné hodnotenie: 72% (***) ()

Galerie (32)

Zajímavosti (4)

  • Na konci filmu Helen (Glenn Close) spomína, že Peter (Ed Helms) a Kyle (Owen Wilson) sa narodili „tri dni pred Vianocami“ v decembri 1975. Film mal v USA kinopremiéru 22. decembra 2017, teda v deň 42. narodenín Kylea a Petra. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama