Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když dvouvaječná dvojčata zjistí, že jim jejich matka celá léta lže o jejich údajně zesnulém otci, vydávají se na cestu, aby ho našli. (Freeman Ent.)

Videa (7)

Trailer 2

Recenze (40)

blackJag 

všechny recenze uživatele

Kdo čeká záplavu humoru a trapných situací, bude zklamán, vlastně nepočítám-li jedny kočičí oversize varlata, je film prostý i jakýchkoliv hrubozrnných scén. To oceňuji. Jinak jde o prostou road movie středního proudu, lehce stravitelnou, v závěru i mírně dojemnou. 60% ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Občas nečekaně vtipné putování za poznáním, kdo je vlastně otec. Owen Wilson se mě zdál po delší době zase tak nějak správně sympatický jako v dobách své největší slávy. Za nejlepší scénku považuju návštěvu v Miami kdy Ving Rhames vzpomíná na matku našich pátrajících bratrů. Role potenciálních otců si střihly hodně zajímavé postavičky. Všem vládne Simmons. 60% ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Na dramu malo dojimave a na komediu malo vtipne. Premisa je celkom originalna, ale prevedenie celkom nuda. Ustredna dvojka chodi od jedneho potencionalneho otca k druhemu, ale dvakrat zabavne a ani zaujimave to nie je. Zachranuje to az vydarene finale a jeho pointa. Vysledkom je tuctovy priemer, ktory nestoji za pozretie. 5/10. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Na komédiu nie je dostatočne vtipný, na drámu nie je dostatočne vážny. Herecké duo O. Wilson / E. Helms nie je zlý, ale tú chémiu nejako nie je vidieť ani cítiť. J.K. Simmons opäť v roli, ktorá mu sedí najviac. Škoda, že sa tu objavil len na niekoľko minút. P.S.: Záverečnú aplikáciu na mobily nebudem komentovať. Osobné hodnotenie: 72% (***) ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Hlavní dvojice né, že by mi byli uplně nesympatický (koneckonců Wilsona jsem viděl po hoooodně dlouhé době rád), ale asi mě nebavily jejich charaktery. Zde jasně vítězí vtipem vedlejšáci aka JK Simmons, Walken, Rhames..ty mi aspon trochu pozdvihly koutky..jinak dost nemastná neslaná komedie. Dvě s odřenýma.. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (4)

  • Na konci filmu Helen (Glenn Close) spomína, že Peter (Ed Helms) a Kyle (Owen Wilson) sa narodili „tri dni pred Vianocami“ v decembri 1975. Film mal v USA kinopremiéru 22. decembra 2017, teda v deň 42. narodenín Kylea a Petra. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama