Reklama

Reklama

VOD (1)

Šikanovaná a odstrkovaná Yennefer náhodou objeví způsob, jak utéct. Geraltovo pátrání po takzvaném ďáblovi skončí pořádným malérem. Ciri najde bezpečí mezi svými. (Netflix)

Recenze (114)

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sapkowski vymyslel vcelku zajímavý svět, ale co se s ním udělali tvůrci tohoto seriálu, to je tedy mazec. Triky jsou skoro jako z Hvězdné brány, ale nevadilo by mi to. Co mě ale iritovalo hodně, byla neskutečně otravná postava barda a jeho blbý písničky, které totálně zlikvidovaly už tak velmi nevýraznou atmosféru celé epizody. Zatím chybí seriálu špinavost a právě nějaká atmosféra. Yennefer linka byla jako Harry Potter po polski... . Ještě tomu dám šanci, ale zatím zklamání. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na hodinu až moc děje a celá linie s Yennefer mě moc nebrala. Naopak od zpěváčka jsem moc nečekal a jeho hlášky a písničky jsou zatím moc fajn. No a kozlíkova hláška "tvoje máma tě měla se sněhulákem?", super. A vlastně i myšlenky o národech, hrdosti a výběru menšího zla nebo pocitů křivdy, skvěle navazují na hlavní linii knih. Tenhle seriál může být něčím hodně velikým. A to nejen pro skalní fanoušky předlohy (i her). ()

Reklama

Wallis3 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

TAK TOHLE ZAČÍNÁ ZAVÁNĚT POŘÁDNÝM PRŮSEREM! Ne jenom, že to nebyl příběh o Zaklínačovi, ten tam jen vystupoval jako předražený kompars, ale paní Schmidt si z toho udělala jakousi romantickou frašku! Proč sakra udělali z Yennefer kostrbatý cosi? Proč ty zbytečný postavy a natahování něčeho, co se chce tvářit jako děj?? Zakomponování Věže Racka byl špatný vtip, stejně jako celá škola. ()

Raskoslav 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po uspěchané jedničce přišla zas roztahaná dvojka plná prázdných dialogů. Představení elfů nic moc, historie týkající se Yennefer by mohla být zajímavá v rámci principu toho co se její příběh snaží ukázat, ale na mě to vůbec nezapůsobilo, opět jen halda zbytečných dialogů a moje citové zaujetí nula. Dandelion je docela v pohodě, Geralt měl málo prostoru. Každopádně srovnání s hry o trůny rozhodně neni na místě, alespoň ne s počátečními díly, chybí mi tu syrovost a herecké výkony postav (Henry to tu pořád táhne sám). Představení fantasy lore je strašné, já jako fanda knížek a her všechno znám, ale pro diváky nepolíbené to vůbec nevyužívá potenciál toho světa, nehledě na to že mi i chybí takové to správné typicky slovanské historické zobrazení středověku, což u Zaklínače vždy mělo svoji atmosféru. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O poznání slabší a zbytečně překombinovaný druhý díl, který je možná pro znalce předlohy modla, ale pro neznalce docela patálie. Akce minimum, atmosféry sice dost, ale možná až příliš obsáhlý a hluboký svět bez jakýchkoliv berllček a pomocné ruky pro neznalce celého příběhu. Divák se tak ocitá v nezáviděnihodné situaci, kdy občas neví která bije a trochu zoufale tak vyhlíží rozřešení v dalších epizodách. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (4)

  • Yennefer z Vengerbergu (Anya Chalotra) se narodila v roce 1192 a na začátku příběhu je jí 14 let. První série končí, když je jí 71 let. (Geralt z Rivie)
  • Marigold (Joey Batey) se narodil v roce 1222 a na začátku příběhu je mu 18 let. První série končí, když je mu 41 let. (Geralt z Rivie)

Reklama

Reklama