Reklama

Reklama

VOD (1)

Šikanovaná a odstrkovaná Yennefer náhodou objeví způsob, jak utéct. Geraltovo pátrání po takzvaném ďáblovi skončí pořádným malérem. Ciri najde bezpečí mezi svými. (Netflix)

Recenze (114)

VashCZ

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhý díl mě trochu dostal z varu. Naštěstí tam bylo vyprávění o důležité postavě v sáze, které ještě ušlo. Ale Ciri a Geralt to byl zase úděs. Černý elf, naprosto netaktické chování od zaklínače. Geralt tu dělá jenom šaška, je jako karikatura. Příběh okolo čerta bych jako nezkušený divák vidět nechtěl, protože bylo prostříháno aspoň pět minut, které ho dělají celistvým. uff, snad jiný rejžové aspoň něco poberou v dalších dílech ()

Untentrauer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhý díl je naprosto příšerný. Já, jako člověk, který zná dokonale knižní předlohu se prostě od toho nedokážu odprostit. Je úplně jedno, jestli vidíte první nebo druhý díl, protože je to jeden velký bordel o ničem nevypovídající. Nechápu, proč to nevzali pěkně popořadě. A ten zprzněný příběh o čertovi co krade obilí? PŘÍŠERNÝ HANBA! Marigold bez čepičky?.....NE tak tohle NE. Podělali ste to. ()

Reklama

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedná sa o epizódu kde sa pozeráme na Yennefer a na jej začiatky čoby čarodejníčky. táto etapa jej života nie je v knihách vyobrazená oba sa o nej hovorí a aj preto sa toho autori chytili aby bola táto časť pútavá pre milovníkov knižnej predlohy, lebo sa s tým nemali možnosť stretnúť. Iank sa jedná o veľmi nudnú časť kedy Geralt nájde elfov a Ciri sa stretne s utečencami z Cintry. Spasilo to ale Marigoldove spievanie. 75% ()

LasT_Olt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak druhým dílem už nám to začíná trochu pokulhávat, nečekal jsem že to příjde tak brzo. Je na tom krásně vidět, jak málo času seriál má. Kdyby to opravdu udělali jako v knihách, a nedávali tak hrozně moc času Yennefer a Cirille, tak by se možná nečtenáři knih dozvěděli, proč je Geralt vlastně v Dol Blathanna, jak správně ulovit sylvána a jak elfové ve skutečnosti trpí. Je to hrooozně moc uspěchané, což je škoda, a také důvod proč se tento seriál nikdy nevyrovná GoT. Jo a ten Geraltův chladný vztah k Marigoldovi je jako co proboha? Vždyť v knihách jsou už na Konci světa nejlepší kámoši... ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na scéne sa objavujú Yennefer a Marigold. V epizóde sa Geralt vyskutuje iba minimálne, trápne pesničky v podaní Marigolda (zvolil som český dabing a ľutujem, na druhej strane knihy Sapkowského som čítal v češtine, české titulky boli v Zaklínačovi 3 takže to bola logická voľba) a putovanie Ciri, bieleho dievčatka ktorého pred nebezpečím zachráni Elf - černoch. Áno priatelia, Elf je afroameričan...Netflix, liberál, Spojené štáty a tak ďalej...Zaklínač Geralt v podstate pernamentne dostáva na frak, znamenie v doterajšom priebehu zoslal asi raz, nijako neboli vysvetlené napriek tomu že seriál sa snaží osloviť aj publikom ktoré o Zaklínačoch netuší vôbec nič. Podareným bol úvod, v ktorom "sviňku" kúpi čarodejka za 4 groše, ale za prasiatko si sedliak vypýtal 10 grošov, to bol jeden z mála vydarených momentov epizódy. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (4)

  • Marigold (Joey Batey) se narodil v roce 1222 a na začátku příběhu je mu 18 let. První série končí, když je mu 41 let. (Geralt z Rivie)

Reklama

Reklama