Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Z londýnského Toweru byly ukradeny korunovační klenoty a Anglie musí čelit vážné krizi. Všichni tajní agenti britské tajné služby byli zabiti. Zbyl pouze Johnny English, který vždy snil o práci agenta. Teď dostává svou šanci. Johnny se ujímá pátrání, která vede vskutku neotřelými a svéráznými způsoby. Podezřelým č. 1 se stává francouzský obchodní magnát Pascal Sauvage. Tento nejcennější symbol moci ostrovního království nemá ale obohatit jeho sbírku, ale přímo jeho hlavu. Pokud se Sauvage stane králem, chce zemi, které bude vládnout, změnit v největší vězení na světě. Podaří se Johnnymu Englishovi a záhadné agentce Lorně zabránit korunovaci? (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (624)

nash. 

všechny recenze uživatele

Sympatická nadsázka, která se občas blýskne skvělým gagem (třeba English bloudící chodbami), ale stejně často ji hloupě nakopne nějaká trapnost nebo fekální zbytečnost. Ve výsledku tak jen elegantní průměr, který mě navzdory několika opravdu výborným scénám pobavil méně než před časem Růžový panter Steva Martina. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Průměrná „popcornovka“ u které se člověk v některých situacích skutečně zasměje, jindy se však dočká jen trapných momentů. Naštěstí tu je Rowan Atkinson – chlapík, kterého „žeru“ už odmalička. Tenhle borec coby nešikovný agent MI 7 má sice do Jamese Bonda daleko, nicméně se dokáže ze všech „patálií“ vylízat s grácií. Natalie Imbruglia je (byla) opravdu kus pěkné ženské, nicméně zde skutečně hrál prim John Malkovich. Podobné komedie „parodie“ sice moc často nevyhledávám, ale lhal bych, kdybych tvrdil, že se na tento „skvost“ už nikdy nepodívám znova. ()

Reklama

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Neal Purvis, Robert Wade, William Davies .. Johnny English měl našlápnuto hodně ambiciózně. Škoda, že to nevyšlo, ,,Bean" je jako Agent Jejího Veličenstva velmi poutavý, přesvědčivý a zábavný i se všemi svými výstřelky. A když má za zády do tandemu i australskou kočku Natalii Imbruglia, je se zaručeně na co koukat. 70%. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Rowan Atkinson je pro mnoho lidí hlavně Mr. Bean, ale svůj komediální talent umí prodat i jinak. Třeba jako potrhlý agent Johnny English, který se pro mě za ty roky stal kultovkou a stále mě dokáže rozesmát, i když jednotlivé gagy znám nazpaměť. Film je správně uhozený, má tempo a skvělé obsazení, které vás utvrdí v tom, že tomuhle kousku má člověk rozhodně dát šanci...85% ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Uf, 84 minut trapného pokoušení se o (nefunčkní a neexistující) humor na 4 (slovy čtyři) minuty zábavy je docela tristní. Obzvláště v něčem, co se tváří jako parodie. Že je hlavní postava nesympatická a krajně odpudivá byl zřejmě záměr, leč chybou je, že film postrádá cokoliv, co by to vyvážilo alespoň do příjemné polohy. Natalie (která zde není nic více než jen ozdoba), to sama nezvládne. Existuje tak je jeden jediný důvod, proč půjdu do dvojky, naneštěstí, s tímto filmem to nemá nic společného. ()

Galerie (89)

Zajímavosti (34)

  • Po uvedení filmu sa v novinách objavilo nepravdivé obvinenie, že Rowan Atkinson (Johnny English) utrpel poruchu a prihlásil sa na kliniku duševného zdravia. Denník Daily Mail, ktorý príbeh zverejnil, bol nútený ospravedlniť sa po vyrovnaní na Najvyššom súde v Londýne. (Arsenal83)
  • Když je Pascal (John Malkovich) u premiéra (Kevin McNally) a sděluje mu, že všichni agenti jsou mrtví, ve skleněné skříňce je nad premiérem vidět odraz mikrofonu. (DivX)

Související novinky

Johnny English se znovu vrátí do akce

Johnny English se znovu vrátí do akce

04.08.2017

Bondovská parodie Johnny English šla do kin v roce 2003 a vydělala 160 milionů dolarů. V roce 2011 se proto dočkala pokračování, které utržilo stejnou sumu, a říjnu 2018 bude mít premiéru trojka. Co… (více)

Reklama

Reklama