Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Z londýnského Toweru byly ukradeny korunovační klenoty a Anglie musí čelit vážné krizi. Všichni tajní agenti britské tajné služby byli zabiti. Zbyl pouze Johnny English, který vždy snil o práci agenta. Teď dostává svou šanci. Johnny se ujímá pátrání, která vede vskutku neotřelými a svéráznými způsoby. Podezřelým č. 1 se stává francouzský obchodní magnát Pascal Sauvage. Tento nejcennější symbol moci ostrovního království nemá ale obohatit jeho sbírku, ale přímo jeho hlavu. Pokud se Sauvage stane králem, chce zemi, které bude vládnout, změnit v největší vězení na světě. Podaří se Johnnymu Englishovi a záhadné agentce Lorně zabránit korunovaci? (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (624)

kOCOUR 

všechny recenze uživatele

Je to za 4, ale je to o fous...přeci jen momentů, kde jsem se opravdu za břicho popadl, by se dalo spočítat na prstech jednoprsté ruky. Bráno globálně, spíše jsem se snímkem nenápadně proplížil s lehkým úsměvem na rtech (a to také samozřejmě není málo). Atkinson mi i v nehloupé poloze sedí, jeho výrazný akcent zbožňuju, herecky má rozhodně navíc než jen poskakovat před zrcadlem a dokáže utáhnout každou scénu s nadlidským PŘEHLEDEM. Vážnost v obličeji ála Jistě, pane ministře v kontrastu s vyplazovacími Beanovskými prostřihy tvoří vrchol britského humoru. Suššího než Sahara a ostřejšího než nůž vražený někomu do třísel. Velkým zklamáním je pro mě Natalie Imbruglia, příjemným naopak úděsná francouzština Johna Malkoviche :). Scénář je chytrý až běda, kamera je velice komorní (osobitá), film má to správné tempo a vůbec to všechno odsýpá, že člověk ani nepostřehne, že je o 100 minut starší. Celkově si Howitt drží stále laťku relativně vysoko a Atkinson by se naznačeného směru měl rozhodně držet... ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Blbější komedii jsem hodně dlouho neviděl. Humor se na začátku někam skryl a jaksi se celý snímek zapomněl ukázat. Docela mě Rowan Atkinson zklamal. Vlastně mě zklamal hodně. O ostatních je škoda mluvit, protože to byla marnost nad marnost. Humor se snaží hrát stále na stejnou strunu. Bohužel to nefunguje ani na první zahrání a s každým dalším se trapnost více a více stupňuje. Přiznám se, že jsem měl problém tuhle sračičku vůbec dokoukat. Odpad! ()

Reklama

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

"Neví, co je strach. Neví, co je nebezpečí. Neví totiž vůbec nic." - Teprve až nyní jsem se dostal k prvnímu dílu Johnnyho Englishe v originále a Malkovichova žabožroutská angličtina byla naprosto diametrálně odlišná od českého dabingu. Menší počáteční vsuvka! Film si vcelku humorným způsobem utahuje z anglických agentů a Rowan Atkinson dává britské tajné službě zcela nový rozměr. Bylo vtipné sledovat kolotoč Englishových failů, který se roztočil na počátku filmu a nezastavil se takřka ani během závěrečných titulků. Sem tam se našlo nějaké hluché místo - a ano: Atkinsonovi sluší více krátké gagy alá Mr. Bean - nicméně čas od času se na eskapády nejnešikovnějšího britského agenta rád podívám. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Pro nekritické skalní fanoušky Rowana Atkinsona může být, ale pro diváka, který hledá dobrou parodii na bondovky, u níž by se doopravdy zasmál a nejen pousmál jednou za půl hodiny doporučuju prvního Myersova ŠPIONÁTORA. Je mnohonásobně vtipnější, má daleko lepší muziku a více známých herců a cameo rolí. Tohle je dobré tak pro malé děti. Film o kterém beze zbytku platí, že trajler je lepší než celý film. ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Nerehotal som sa síce toľko ako na skečoch Mr. Beana, fakt je ale ten, že Rowan Atkinson je skvelý herec (nielen komik) a hoci Johny English nie je až tak zábavný, je to isto omnoho podarenejšia "paródia na bondovky" ako napr. Our Man Flint, ktorú som pozeral nedávno...Natalia Imbruglia je síce pekná, ale herečka je asi tak dobrá ako ja (inými slovami je tam len do počtu:) Na druhej strane Malkovich bol ako vždy a ako v každej filmovej role skvelý!:) ()

Galerie (89)

Zajímavosti (34)

  • Když Lorna Campbell (Natalie Imbruglia) leze po žebříku do hradu, můžeme si na jejích zádech všimnout tetování. Později, když při ceremoniálu bojuje s odstřelovačem, tak na zádech žádné tetování nemá. (SONY_)
  • V čase 28:46 drží Bought (Ben Miller) v pravé ruce zbraň, v následujícím záběru však posunkuje rukama a vidíme, že zbraň zmizela. (Iveet)

Související novinky

Johnny English se znovu vrátí do akce

Johnny English se znovu vrátí do akce

04.08.2017

Bondovská parodie Johnny English šla do kin v roce 2003 a vydělala 160 milionů dolarů. V roce 2011 se proto dočkala pokračování, které utržilo stejnou sumu, a říjnu 2018 bude mít premiéru trojka. Co… (více)

Reklama

Reklama