Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Z londýnského Toweru byly ukradeny korunovační klenoty a Anglie musí čelit vážné krizi. Všichni tajní agenti britské tajné služby byli zabiti. Zbyl pouze Johnny English, který vždy snil o práci agenta. Teď dostává svou šanci. Johnny se ujímá pátrání, která vede vskutku neotřelými a svéráznými způsoby. Podezřelým č. 1 se stává francouzský obchodní magnát Pascal Sauvage. Tento nejcennější symbol moci ostrovního království nemá ale obohatit jeho sbírku, ale přímo jeho hlavu. Pokud se Sauvage stane králem, chce zemi, které bude vládnout, změnit v největší vězení na světě. Podaří se Johnnymu Englishovi a záhadné agentce Lorně zabránit korunovaci? (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (623)

MMR 

všechny recenze uživatele

To nám ten film utíká, když se člověk královsky baví, že? Rowan zde ukazuje, jaký je skvělý komediální herec. Jeho komedie já žeru a tohle je jedna z nich, je to vlastně nejlepší komedie s ním. Jako agent je naprosto špičkový, jako blbec je naprosto špičkový, jako kdokoliv je naprosto špičkový. Johnny dokonale vše vyšetří, všechno prověří, vše dá popořádku a dopadne zločince! Nechtěl bych být jeho protivníkem, to bych si rozhodně ani neškrtl. Shrnutí: Supeeeer film, už se nemůžu dočkat druhého dílu! ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

"Neví, co je strach. Neví, co je nebezpečí. Neví totiž vůbec nic." - Teprve až nyní jsem se dostal k prvnímu dílu Johnnyho Englishe v originále a Malkovichova žabožroutská angličtina byla naprosto diametrálně odlišná od českého dabingu. Menší počáteční vsuvka! Film si vcelku humorným způsobem utahuje z anglických agentů a Rowan Atkinson dává britské tajné službě zcela nový rozměr. Bylo vtipné sledovat kolotoč Englishových failů, který se roztočil na počátku filmu a nezastavil se takřka ani během závěrečných titulků. Sem tam se našlo nějaké hluché místo - a ano: Atkinsonovi sluší více krátké gagy alá Mr. Bean - nicméně čas od času se na eskapády nejnešikovnějšího britského agenta rád podívám. ()

Reklama

Pumiiix 

všechny recenze uživatele

Bean je mistr Bean, ale jako agent jejího veličenstva je naprosto nemožný, humor trapný, trapné hlášky, až moc jednoduchý příběh, průměrné herecké výkony. Ještě, že se k nám vrací pravidelně agent 007 (navíc v podání Craiga – reálný), podruhé bych se s Englishem docela nerad scházel, John Malkovich hraje s přehledem nejlíp a ještě křehká Natalie Imbruglia stojí za zmínění. Slabá komedie – 3/10*. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak u tohohle jsem se bavil hodne. Atkinson se tvari jako debil a vsechno podela, ale nakonec vse dobre dopadne. Neco mezi Bondem a Beanem. Rozhodne nejlepsi parodie na bondovky. Sice je vetsina foru dopredu jasnejch, jenze v Atkinsonovo podani se jim presto budete smat. A Malkovich je opravdu vynikajici a svoji roli "frantika" si skutecne uzil. Ja se bavil vyborne a docela by me zajimalo jak by to vypadalo, kdyby Atkinsona obsadily do skutecne bondovky, protoze v obleku vypada fakt cool. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Průměrná komedie s potrhlým "Mr. Beanem". Je třeba být připraven na to, že ve filmu bude spousta debilních scén, protože to je Rowanu Etkinsonovi vlastní, ale zábava je celkem slušná. Děj nestojí za moc, ale komické kousky jednoho z nejlepších komiků vůbec to obstojně vynahradí. 55% ()

Galerie (89)

Zajímavosti (34)

  • Po uvedení filmu sa v novinách objavilo nepravdivé obvinenie, že Rowan Atkinson (Johnny English) utrpel poruchu a prihlásil sa na kliniku duševného zdravia. Denník Daily Mail, ktorý príbeh zverejnil, bol nútený ospravedlniť sa po vyrovnaní na Najvyššom súde v Londýne. (Arsenal83)
  • Film ve své domovské Velké Británii propadl, hitem se stal jen v zahraničí. (Indy21)
  • V prvej scéne zobrazujúcej Johnnyho Englisha v jeho kancelárii, hneď po vysnívanej úvodnej sekvencii, má Rowan Atkinson na sebe klasický outfit Mr. Beana. (Arsenal83)

Související novinky

Johnny English se znovu vrátí do akce

Johnny English se znovu vrátí do akce

04.08.2017

Bondovská parodie Johnny English šla do kin v roce 2003 a vydělala 160 milionů dolarů. V roce 2011 se proto dočkala pokračování, které utržilo stejnou sumu, a říjnu 2018 bude mít premiéru trojka. Co… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno