Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Akce, výstřely z pušek! Hrdina s kytarou „El Mariachi“ je zpátky ve městě! Čeká vás závěrečná část westernové trilogie režiséra Roberta Rodrigueze s Antoniem Banderasem, Johnnym Deppem a Salmou Hayek! (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer

Recenze (471)

Natascha 

všechny recenze uživatele

Zmatečné a nezajímavé. To, co v Desperadu fungovalo a bylo cool, tady vypadá trapně a hrozně chtěně. Vyprávění příběhů postupným odkrýváním nepůsobí tak, jak by mělo. Každé "překvapující" odhalení člověk očekává dopředu, protože většinou nezná, pro koho kdo vlastně pracuje nebo jakou má motivaci a proto jen odpočítáváv minuty, než se to dozví. Většina postav je tam jen proto, aby si pro Rodrigueze mohla zahrát nějaká hvězda. I ten Antonio Banderas už není takový borec jako předtím. Výjimkou je Johnnny Depp, který je víc než fajn. ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Robert Rodriguez .. Nevím, kde by tento flick skončilo bez Deppa a hudby. Abych se přiznal, scénář a politika v něm mi nijak nevadila, ikdyž vyprávění bylo přeci jen trochu zmatené.. Ale akční scény, ty mě nebraly téměř vůbec! Už v Desperado mě nudilo pořád to stejné - jeden proti 'stu', všichni stříly ale jen El se strefuje (a nejlépe rovnou do hlavy). Tohle jsem ještě přežil Tenkrát v Komandu, od te doby to moc nemusím.. 50%. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Film zachraňují jen hodně ulítlé přestřelky. Rodriguez uměl vždy s bravůrou sobě vlastně odhazovat těla po každém zásahu metry daleko. Kromě tohodle, ale už další eso v rukávu nemá a to přestože má k dispozici libovou porci kvalitních herců. Příběh o jedné takové revoluci po mexicku mě nechává zcela klidným. 55% ()

forsberg 

všechny recenze uživatele

Depp exceluje, Salma pořád krásná, Dafoe bezva záporák, hudba šlape jak o život...a do toho se motá zoufale ztracená Banderasova postavička, děj klopýtá od ničeho k ničemu a od všeho ke všemu...Určitě existuje spousta horších filmových dvojek...ale taky dost lepších. What do you think? I don't think, I drink. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Jo je to sranda. Rodriguez se docela utrhl z řetězů a byť vše plácá páté přes deváté překvapivě to funguje díky triumfu v podobě hereckých hvězd, kterých tu je více než zdrávo. Úžasný je Johnny Depp společně s Banderasem, zbytek lehce ve stínu, ale kouká se na to hezky i díky občasnému fóru a za vlasy přitažené akci, která má místy koule. 65% ()

Galerie (68)

Zajímavosti (21)

  • Rovnako ako dej filmu, tak aj celé jeho natáčanie prebiehalo v Mexiku. (MikaelSVK)
  • Scénář měl 45 stránek. (Karlos80)
  • Meno "El Cucuy" je slangovým názvom pre Chupacabru, modernú latinskoamerickú mýtickú bytosť, ktorá údajne po nociach vysáva krv kôz a oviec cez ich krk. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama