Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(64)

Obsahy(1)

Cyklus mikrokomedií se odehrává v obci Jetelín pár kilometrů za Prahou. Hlavními hrdiny jsou čtyři kamarádi, kteří společně vyrůstali ve čtyřech sousedících domcích. Dnes už je jim kolem čtyřicítky, většina si založila rodiny, ale pořád žijí blízko sebe, všechno o sobě vědí, několikrát denně se vídají, navštěvují a scházejí v hospodě. Pomáhají si a podporují se navzájem, taky si ale nezřídka lezou na nervy. (TV Prima)

(více)

Recenze (143)

Gardis 

všechny recenze uživatele

Tomuto výtvoru jsem naději nedával, ale mile mě potěšilo obsazení mých oblíbených herců a i docela dějová linie, jenže mohl být i tento seriál mnohem lepší a hlavně živější. Sklamalo mě obsazení, spíš než obsazení nepatřičné chování mladé herečky Stázky Choholaté, není špatné její obsazení, ale mohli zvolit tipičtější chování mladé 16ti leté slečny. Mě samotnému je 18 let a mám rok i dva roky mladší vrstevníky a rozhodně nemají takové chování, jako hraje právě ona, co říct? Je to spratek! ()

Bozvav odpad!

všechny recenze uživatele

Hrozné, opravdu hrozné kulisy, které by úrovní odpovídaly tak ochotnickému divadélku v Prčicích. Velmi stupidní scénář, jemuž nepomohli ani herci, kteří zjevně nevěděli jak se s takovou volovinou popasovat. Jediný vtipný moment byl, když se nastávající ex hlavní protagonistky pokoušel do baráku nacpat nájemníky, tím to skončilo. nechci zatím dávat odpad, počkám ještě jeden,dva díly, pak uvidím. Nicméně zatím to nevidím. - už vidím, je to odpad. ()

Reklama

Tessie odpad!

všechny recenze uživatele

Během týdne nemoci jsem často natrefila na tento novodobý počin. Těžko říct s jakou myšlenkou tvůrci plodili tuhle studiovou podivnost. Nutno říct, že útok na bránici se nekoná.. spíše na žaludek. Jako třešnička je umělý smích, který je úplně mimo. Fakt jsem se snažila bavit, nešlo to. Největší ostuda za poslední dobu v českém rybníce. #sorryjako ()

borohub odpad!

všechny recenze uživatele

Může mi někdo vysvětlit o čem v téhle sračce jde? Viděl jsem už ledacos, měl jsem masochistické období, kdy jsem koukal na nejhůře hodnocené filmy na csfd, bohužel ani tato zkušenost mě nepřipravila na takový shit. Zlaté štiky, tam se člověk aspoň skutečně někdy zasmál, tohle je prostě random posloupnost trapných scén. Tfuj. 0% ()

hrona odpad!

všechny recenze uživatele

Většinou zde na portále české odpadní seriály se snažím co nejvíce umírnit a pár dílům šanci dávám, vzhledem ke zdejším hodnotitelům, kteří kolikrát nejsou ani štorc se na jeden díl podívat, a už ho odpadí, stačí jen zhlédnout obsazení. Ovšem u tohoto výtvoru zkrátka nemohu jinak, po třech dílech definitivně pro mě uzavřeno a pryč s tím. Absolutně nehumorné, trapné a ubohé, netuším, jak ještě hlouběji se dá v českých končinách klesnout. ()

Galerie (126)

Zajímavosti (1)

  • V epizodě je zmíněno, že Antoš (Radek Bár) má totálně sesmahlé chuťové buňky. V dalších epizodách je však jasně poukázáno na to, že chuťové buňky má. (VSVB)

Reklama

Reklama