Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Luděk má narozeniny. Dostane dva nečekané dárky. Luďkovi je dneska patnáct. Od rána mu ale nic nevychází tak, jak by si přál. Hádka se školní láskou Jolanou, posměch věčného rivala Zounara i zrada kamaráda Hudry ho pěkně otráví. Nespravedlivý trest od učitelky pěstitelských prací je pak vrcholem nepovedeného dne. Doma ho navíc čeká rodinná oslava s dědou Václavem... (Česká televize)

(více)

Recenze (60)

house336 

všechny recenze uživatele

Po prvním díle dávám 1* z milosti. Obávám se, že nejsem cílová skupina, i když nevím, na koho to má být mířeno. Já se zasmál asi 2x a to až za půlkou. Prostředí školy mi přišlo absolutně nerealistické, dialogy i postavy takto ve školách fakt nevypadají. Stejně tak casting na mladou část osazentstva mi nepřijde nikterak povedený, málokdo mi přišel talentovaný. Celkem mě zajímá, jak to bude pokračovat, ale nedovedu se přinutit k tomu, abych se díval dál. Opravdu mi ten námět nepřijde natolik kvalitní, aby jedna epizoda měla přes půl hodiny - jakkoliv to na veřejnoprávní televizi musí splnit nějakou časovou podmínku. Suchánek mě nalákal v rozhovoru v DVTV, ale byl jsem spíše zklamaný. ()

stratocasta odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Důvod, proč nikdy nebudeme mít dobré české seriály. Protože všude ve světě je to pilot, pilot, pilot, jen u nás "třeba to bude s přibývajícími díly lepší, třeba to bude s přibývajícími díly lepší, třeba to bude s přibývajícími díly lepší". Kognitivní disonance u člověka, který tohle odklepl i přesto, že ví, co to je onboarding v televizi, musí být nesnesitelná. ()

Reklama

Prubner 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kolečkovy scénáře mi (kromě Marty a Věry) nikdy nepřišly vtipné a soudě podle prvního dílu Trpaslíka nebude tento seriál výjimkou. Prvních dvacet minut je zoufalých, nezazní jediný vtip a herecké výkony dětských neherců jsou tragické. S nástupem černouška se to trochu zlepšilo, ale moc nadějně to nevypadá. Doufám, že budeme ušetřeni propagandy o xenofobii českého národa. Dám tomu ještě šanci. ()

laepus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První díl je vždycky rozjížděcí, každopádně nějaký potenciál by se v tom najít dal - Suchánkův buran je buran absolutní, ostatní figurky jsou taky zajímavě rozložené a pár vtípků k zasmání tam bylo. No a ta třetí ta je za ten boží song od Naomi Shelton, co hrál ve chvíli, kdy se Luděk Staněk (ne ten z Reflexu a ze Streamu) vybarvil. Dám si hned druhý díl a budeme vědět víc - z konce je totiž zřejmé, že trpaslík začne teprve úřadovat... ()

GeusX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takže: 1,5 hvězdy za lokace, které mi jsou důvěrně známé ... a za film...?!? Čučel jsem na to jako puk na fotbalový hřiště a doufal, že na mne vybafne zpoza rohu nějakej údernej černej vtip nebo se mi alespoň zkřivý úsměv při nějakém náznaku humoru. Nestalo se ani omylem... Co?! 64% (při 234 hodnoceních)?! Na co to ti ostatní koukali? Že by to byli nymburáci a za lokace dávali hvězdy tři??? PS: By mne zajímalo, jak se bavili tvůrci při testovacích projekcí. A u kterých scének jste smáli Vy? ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Filmovalo se v Nymburce. Natáčelo se také v Lysé nad Labem v domově důchodců (zámek). (M.B)

Reklama

Reklama