Reklama

Reklama

Tajný život mazlíčků 2

  • USA The Secret Life of Pets 2 (více)
Trailer 9

Obsahy(1)

Teriér Max se horko těžko vyrovnal se skutečností, že není jediným oblíbencem své paničky Katie, a už jsou na obzoru další nečekané změny. Nejdřív se k nim nastěhoval ten chlap, pak Katie začala tloustnout, na nějaký čas odjela, a když se vrátila, přivezla s sebou miminko. Jelikož bylo naprosto bezbranné a neschopné, začal ho Max na každém kroku hlídat a chránit. Z ustavičných starostí si vytvořil nervový tik, na který veterinář Maxovi naordinoval pobyt na venkově. Veliká chyba! Pobyt v přírodě znamená pro každé městské zvíře doslova peklo, tvořené nepřátelskými venkovany (nejhorší jsou krocani). Ani Maxovi kamarádi z prvního dílu nezažívají zrovna dobré časy. Jeho psí láska Brigitte dostane na hlídání Maxovu nejoblíbenější hračku, která jí spadne do bytu plného vzteklých koček, a ona se pro ni musí v přestrojení právě za kočku vydat. Panička bílého králíka Snížka se zase zhlédla v superhrdinech, a tak ho obléká do směšných oblečků. To by Snížkovi až tak nevadilo, kdyby za ním kvůli jeho superhrdinské pověsti nepřišla fenka Daisy a nepožádala ho o pomoc s misí, na kterou králík nemůže stačit. Jestli mají obstát, musí se Max, Brigitte a Snížek postavit svým vlastním strachům a obavám. V první řadě ale zažijí kupu psí, kočičí, křeččí a ptačí srandy v příběhu, po němž se už nikdy na své chlupaté parťáky nebudete dívat stejnýma očima. (CinemArt)

(více)

Videa (17)

Trailer 9

Recenze (143)

Torgal 

všechny recenze uživatele

Celé zle. Neviem prečo, ale tento film nemá žiadny ucelený dej. Postavy sú rozhádzané kade tade, každá si rieši svoje veci bez súvislosti s tým, čo robia ostatní a na konci sa to nijak nepretne. Tvorcovia zjavne netušili, čo chcú povedať a tak len nadhadzujú témy, ktoré potom potichu opustia (narodenie dieťaťa do rodiny na začiatku vyzeralo že bude ťažiskovou témou, v polovici filmu sa mu už nevenuje žiadna pozornosť). Výsledok potom vyzerá ako nesúrodý zlepenec krátkych animovaných skečov bez posolstva. Keby tu boli aspoň sympatické postavy, ale bohužiaľ všetky do jednej ma buď štvali alebo mi boli úplne voľné. Jediným pozitívom tak ostáva technické spracovanie, ale aj z toho mi je nakoniec smutno, že toľko práce sa vyplytvalo na také blbosť. 3-/10 ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Asi som už na toto starý, ale podobne ako jednotka ani toto pokračovanie ma nechytilo. Zatiaľ čo som pri prvom filme skoro zaspal, tu bolo malé zlepšenie.. ale stále tomu chýbalo veľa. Dej nedaval veľký zmyslel a zaporák s ruským prízvukom v cirkuse bol odveci. Takisto aj potitulková scéna ktorú mi odporučil další filmový fanúšik tentoraz o dedinu ďalej. Nuž každý mamé iný zmysel pre humor, zajac ktorý spieva v záverečnej scénke panda panda mi prišiel dosť trápny. 3* ()

Reklama

avril4234 

všechny recenze uživatele

Dúfala som v nejaké zlepšenie oproti jedničke, to žiaľ nenastalo. Príbeh bol zážitkovo, aspoň u mňa, na rovnakej úrovni. Ako tu mnohí uvádzajú, toto bolo naozaj určené len pre deti a žiadne zvraty, emocionálne scény, či hĺbka sa nenaskytli. Je to skôr taká oddychovka pre dospelých a zábava pre deti. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Bohužel o poznání slabší, infantilnější, rozdrobené se s kašláním na dospělejší publikum. Ten vtip jedničky je pryč a z těch 80 minut mě bavilo tak 15. Příběh se rozštěpil na 2 a ten se superhrdinským zajíčkem byl vyloženě na přes držku. Na farmě jsme naopak byli méně, než by filmu prospělo. Prostě sequel filmu, který skoro nikoho nezajímal. Koho pak bude zajímat pokračování? ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

O hodně slabší než první díl. Kazí ho zejména absolutně zbytečně vymyšlený příběh, který mě nikterak nezaujal, až na několik výjimek trochu nudné postavy a hlavně mi tam moc nesedělo to anticirkusové téma, které se asi poslední dobou zbytečně moc řeší nejen u nás. Film po celou dobu táhne místo ústřední dvojice hlavních postav (psů) kupodivu v prvním díle ne tak projevovaná kočka, která má fakt povedené scénky plus samozřejmě tak jak v prvním díle je hlavním tahounem celého filmu zabijácký zajda, který v tomto díle opravdu válí a nebýt jeho, tak celý film je pouhopouhý průměr. Plus bonus v čele s drsnou babičkou a rapujícím králíkem mě dokonale pobavil. Pár zbytečností typu cirkusy jsou zlo nebo nelogičností typu babička si vezme tygra domů a vše je cajk filmu dost ublížilo. Za mě celkem dobrá pohádka, která ovšem nemá ten drive a vtip prvního dílu. Viděno v kině 22.6.2019. 8/10. ()

Galerie (71)

Zajímavosti (10)

  • Auto Katie a Chucka má stejnou RZ jako cirkusová dodávka. (vojacekr)
  • Film mal byť pôvodne uvedený do kín 13. júla 2018, ale nakoniec tomu tak bude až 3. júla 2019. (LuiCJ)
  • Na začátku je vidět, jak Liam ve stoje vytáhne Maxe za uši a pak s ním takto i skáče. Pak k němu ve stoje i přijde a řekne mu, že má Maxe rád. Teprve až potom učí Max s Baronem Liama chodit. (NunchakuMan)

Související novinky

X-Meni se loučí totálním fiaskem

X-Meni se loučí totálním fiaskem

09.06.2019

Tohle není radostná zpráva. Série X-Menů se kvalitativně až donedávna držela poměrně vysoko, poslední filmy Bryana Singera ale jasně ukázaly, že série je zralá na delší odpočinek, případně naprostý… (více)

Reklama

Reklama