Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bujarý Rob Schneider byl ve svém životě gigolem, byl i zvířetem, ale teď ho kouzlo promění v něco, čím nikdy předtím nebyl - stane se ženou! Jessica Spencerová je ta nejúžasnější a nejpopulárnější holka ve škole. Utrpí však pořádný šok, když se probudí v těle třicetiletého, nuzně žijícího muže (Schneider). Rychle zjistí, že život není zdaleka tak jednoduchý! Zvláště pak když jste dívkou, která si potřebuje každé ráno holit plnovous. Jessica zkrátka musí najít způsob, jak se proměnit zpět do své holčičí podoby, a také jak přesvědčit své přátele o tom, že ten chlap je vlastně ona. Od tvůrců filmu Deuce Bigalow: Male Gigolo a Zvíře přichází divoká komedie, kterou si může vychutnat každý - bez ohledu na to, jste-li muž či žena. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (298)

juta 

všechny recenze uživatele

Tuhle komedii mám hrozně rád. Pokaždé se u ní skvěle bavím a i po několika shlédnutí stále dokážu vyprsknout smíchy. Rob Schneider se s touto rolí popasoval velmi dobře, stejně tak Anna Faris byla úžasná. A jako takový přídavek ke zpestření Bubák, co se obléká do sestřiných šatů a maluje se její rtěnkou. No a Adamu Sandlerovi ty dredy dost slušely :D ()

metal.storm 

všechny recenze uživatele

Ako povedal Morgan Freeman v Bruce Almighty, bol si zrodený k tomu, aby si bavil ľudí. Tak isto bolo k tomu zrodených pár slušných komediantov, ktorí sa ochotne dali na herectvo. Či už ten Jim Carrey, alebo Adam Sandler, Sacha Baron Cohen, tak isto aj zviera, alias gigolo, alias ženská, či mrkva. Takí ľudia to majú darom. A samozrejme, nie sú to len muži. Ale to si už každý domyslí sám. ()

Reklama

wendelin9 

všechny recenze uživatele

Když jsem byla na tomhle filmu v kině, byli tam kromě mě, mojeho bráchy a dvou kamarádek jen asi 3 lidi, což mě celkem znepokjovalo, ale naštěstí jsem zklamaná nebyla.... Začátek sice moc slibně nevypadal, ale s příchodem Roba se to pořádně rozjelo a já rozhodně nelitovala, že jsem na film šla... Není to žádný zázrak, ale pohodová komedie, která jednoduše pobaví. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Místy trapné, místy fakt humorné (Schneider s holkama v baru věčně v těch nejnevhodnějších okamžicích narážející na barmana, cameo Adama Sandlera, Schneider na toaletě), půlka prostě poplatná klasickým teenagerovským komediím pro mladé rozmazlené fiflenky (tady mi fakt lezly na nervy), druhá půlka je pak klasickým ujetým schneiderovým humorem, který to dost vyvažuje. Trochu nechápu, proč tolik lidí zrovna tohle považuje za nejlepší schneiderovku. Skvělá Anna Faris. A Melora Hardin je okouzlující. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Prvních deset minut to pro mě byly žně, protože Rachel nesla ze scény, a role sexy svině byla výtečná. Bohužel se do toho brzy namotá Rob Schneider a svým nehumorem zcela opanuje dění, skomírán nudou poctivě koukám a ožívám až v momentě kdy vidím jak se Rachel kroutí u striptýzový tyčinky, to jsme bral jako odměnu, za to že jsem držel jak pes až dokonce a zíral jak se Rob snaží parodovat ženskou, ukazuje svou prdel i ptáka (pohledu na něj mně tvůrci naštěstí ušetřily ) a celej se snaží bejt děsně pink, ha ha ha. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (10)

  • V serveroamerických kinech film nastřádal 35,1 milionu amerických dolarů, celosvětově pak 54,6 mil. (NIRO)
  • Když jedna roztleskávačka týmu Foxes opustí obchod s nezaplaceným zbožím, chytne ji ochranka, která řekne: "Jdeme, Winono." Má to být narážka na herečku Winonu Ryder, která byla v listopadu 2002 chycena při kráděži v obchodu. (HappySmile)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno