Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bujarý Rob Schneider byl ve svém životě gigolem, byl i zvířetem, ale teď ho kouzlo promění v něco, čím nikdy předtím nebyl - stane se ženou! Jessica Spencerová je ta nejúžasnější a nejpopulárnější holka ve škole. Utrpí však pořádný šok, když se probudí v těle třicetiletého, nuzně žijícího muže (Schneider). Rychle zjistí, že život není zdaleka tak jednoduchý! Zvláště pak když jste dívkou, která si potřebuje každé ráno holit plnovous. Jessica zkrátka musí najít způsob, jak se proměnit zpět do své holčičí podoby, a také jak přesvědčit své přátele o tom, že ten chlap je vlastně ona. Od tvůrců filmu Deuce Bigalow: Male Gigolo a Zvíře přichází divoká komedie, kterou si může vychutnat každý - bez ohledu na to, jste-li muž či žena. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (298)

Tomik. 

všechny recenze uživatele

Neskutečně předvídatelné, přesto velmi vtipné a zábavné. Určitě to bude také tím, že je celý film postaven na velmi zajímavé hlavní myšlence a herecké výkony obou hlavních postav (Rob Schneider a Rachel McAdams) ji ještě vyšperkovaly. Na intelektuální scény zde určitě nenarazíte, zato ten běžný humor a vtip, vycházející z našich každodenních životů, zde přímo čiší (legendární hlášky, skvělé scény - polštářová bitva jednoznačně válí)! Rozhodně skvělý film na pobavení, relaxaci, oddech. Také názorná ukázka toho, jak nám ty holky dnes a denně motají hlavu (to vše podtrženo místy velmi trefnou hudbou - viz. Hilary Duff...). No, i když jsem chtěl původně zvolit o něco nižší hodnocení, vzhledem k velmi nízkým procentům jsem se rozhodl pro maximum. Nechápu lidi, kteří se rozhodnou pro tento film, vědí předem, do čeho jdou a po zhlédnutí pak do nebe vyvolávají jeho kýčovitost. Přesně jak tady někdo psal: „Kdo řekne, že se u toho filmu ani jednou nezasmál, je pokrytec a nemluví pravdu“. Ono je to totiž tak šíleně praštěné, že se tomu ani nic jiného než smát nejde. :) PS: Rachel McAdams je kouzelná! :)) ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

No, další typická "komedie" tohoto ražení. A opravdu jen komedie v uvozovkách. Opravdu zasmál - jsem se 2x za celý film, jinak jsem to tak nějak odtrpěl až do konce. Dokonce těch úsměvných scén tam bylo poskromnu, jestli vůbec. Dalo se to určitě zpracovat mnohem lépe a mnohem rozumnějším humorem. Nejsvětlejšími momenty snímku byly ty, kde se objevil Adam Sandler jako zhulený rasta - to fakt stálo za to!!! Jinak celkem otrava. Nejvíc se mi asi ze Sneidera líbil Deuce Bigalow, i když i to bylo takové všelijaké. Raději už vícekrát ne! Howgh! ()

Reklama

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Budu už konečně muset sama sobě přiznat, že mám z naprosto neznámých důvodů slabost pro Roba Schneidera. No, jsou i horší prohřešky než tenhle, který mě přiměl podívat se na více než hodinu a půl dlouhý příběh o výměně těl (fakt, originální nápad,že?).____ Profláknutý děj by nevadil tolik, jako to, že ženskou duši v mužském těle demonstroval hrdina převážně pitvořením, chichotáním a přehráváním. Občas se tu vyskytne nějaký mírně nechutný vtípek, občas je to vtipné doopravdy (zřídka) a nakonec si všichni uvědomí důležitost přátel a rodiny. Dvě hvězdy jsou maximum i s přihlédnutím k mému postižení, které zmiňuji výše. /18. 12. 12./ ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Většina lidí se asi jednohlasně shodne na tom, že Rob Schneider je prvotřídní debil a exot a herecký talent viděl z deseti kilometrů, tady ho ale naštěstí doplňuje x dalších relativních herců se smyslem pro komediální žánr - nakonec i ten nápad prohození identit nebyl špatný, takže se člověk i sem tam zasmál......................moje hodnocení = 5,5 z 10. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Hele, dobrá prdel! Rob naprosto ve svým živlu! Nejen, že role idiotů mu jdou náramně, ale zde nám dokázal, že má i mega potenciál skvěle zahrát buzeranta! Okolo něj se motá navíc spousta sexy bábovek v čele s Rachel, která byla i jako borec absolutně k sežrání. Bijáky na bázi lehké retardace a stupidity mi nevadí, kor když se v nich objeví nějaká ta prdel scénka, při které se rád pokochám! 70% ()

Galerie (26)

Zajímavosti (10)

  • Pilar, matka Roba Schneidera (Clive/Jessica), si ve filmu střihla roličku porotkyně na soutěži roztleskávaček (HappySmile)
  • Natáčení probíhalo od 18. března do května roku 2002, a to v Los Angeles. (Dlee)

Reklama

Reklama