Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jsou každý jiný, a přesto mají jedno společné. Ani jeden z nich není ideálem, který by mohli dávat dětem za vzor. Osmnáctiletá Jessica je sice krásná blondýna, ale také je sobecká a pyšná. Třicetiletý Clive je ošuntělý pobuda bez domova, zloděj a podvodník. Náhoda je svede dohromady poté, co Clive okradl pumpaře u benzínky a Jessica se svými kamarádkami ukradla v obchůdku se suvenýry starobylé náušnice. Jessica jednu z nich ztratí a Clive, který ji najde, si ji nasadí do ucha. Další ráno se ani jeden z nich nestačí divit. Clive se probudí v těle krásné blondýny a Jessica se převtělila do škaredého pobudy. Zoufalá dívka uteče z domova a ukryje se u kamarádky, kde se marně pokoušejí přijít na to, co se stalo. Rozhodne se vrátit domů, ale rodiče ji považují za nového zahradníka. Zatímco otec se jí svěřuje s manželskými potížemi, matka se ji pokusí svést. Jessica vypátrá, že náušnice pocházejí z doby před naším letopočtem. Od majitelky krámku se dozví, že musí získat druhou náušnici, aby mohlo být kouzlo nechtěné záměny zrušeno. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (297)

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Za svých starých, intelektuálních časů jsem Roba Schneidera považoval za hovado. A vlastně teda zrovna na tom se nic nezměnilo. Jenom mě začal ten jeho humor bavit. Je to jednoduchý, občas fekální (ale zdaleka ne tolik jako některý předchozí kousky), a dost často jsem se smál nahlas. Třeba když člověk vidí, jak s ženským tělem naložil jeho nový majitel. Nebo když hraje Sandler na bonga. Nebo "ukaž mi péro". Má to samozřejmě i slabší momenty, ale není jich moc. Bavil jsem se. A to je asi tak všechno, co od komedie čekám. Pořád je to mnohem lepší, než většina současný produkce, kde se z toho v půlce stane buď romantika, nebo nějaký drama, na který není nikdo zvědavej. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Rob Schneider je takové mé guilty pleasure mezi herci. Na onen podprůměrný suchý humor většiny komedií, kterých se kdy během svého života stal součástí, jsem dneska už pekelně alergický, alespoň část onoho odporu dokázal ale téměř pokaždé odvrátit právě Rob a jeho jednoduché, ale přesvědčivé charisma. Žába k zulíbání je toho excelentním příkladem. ()

Reklama

Miseet 

všechny recenze uživatele

Ikdyž se jedná o úplně totální kravinu, tak je to přesně ta kravina, která mě baví. Prostě dementní komedie, u které nemusíte ani trochu přemýšlet a můžete si vklidu nechat vymejt mozek... Viděla jsem to kdysi kdysi a stále si to pořád pamatuji, jak kdyby to bylo včera. Rob Schneider je zde opravdu skvělý. Bohužel nemůžu dát plný počet hvězd, jelikož je to opravdu ptákovina se špatným scénářem i s na hlavu námětem. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Místy trapné, místy fakt humorné (Schneider s holkama v baru věčně v těch nejnevhodnějších okamžicích narážející na barmana, cameo Adama Sandlera, Schneider na toaletě), půlka prostě poplatná klasickým teenagerovským komediím pro mladé rozmazlené fiflenky (tady mi fakt lezly na nervy), druhá půlka je pak klasickým ujetým schneiderovým humorem, který to dost vyvažuje. Trochu nechápu, proč tolik lidí zrovna tohle považuje za nejlepší schneiderovku. Skvělá Anna Faris. A Melora Hardin je okouzlující. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Místy to celkem ušlo. Ba co víc. Několikrát jsem se i zasmál. Přiznávám se. Během sledování se mi spousta scének vybavovala. Tušil jsem, že jsem s tímto snímkem měl čest již dříve. Taková klasická Schneiderova one man show. Nutno dodat, že já osobně Schneidera můžu. Vyloženě blbých pasáží bylo jen pár. Nuda za mnou během sledování zavítala jen sporadicky. V podstatě drtivá většina humoru je založena na tom, že se Robík chová a jedná jako slečna v nejpubertálnějším stádiu, jaké si vůbec troufnete představit. Působí tedy jako ten nejpřihřátější bukva bukvatýr pod sluncem a záměrně je vystavován situacím, kde dochází ke střetu s těmi nejheterosexuálnějšími jedinci, což už samo o sobě zaručeně vtipné je. Nebudu to protahovat. Slabé 3 kousky ze sebe vypotit zkrátka musím. Čekal jsem větší průšvih. Mnohem větší... Viděno v rámci Filmové výzvy. Film jsem dostal od uživatele fimler. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (10)

  • Pilar, matka Roba Schneidera (Clive/Jessica), si ve filmu střihla roličku porotkyně na soutěži roztleskávaček (HappySmile)

Reklama

Reklama