Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bujarý Rob Schneider byl ve svém životě gigolem, byl i zvířetem, ale teď ho kouzlo promění v něco, čím nikdy předtím nebyl - stane se ženou! Jessica Spencerová je ta nejúžasnější a nejpopulárnější holka ve škole. Utrpí však pořádný šok, když se probudí v těle třicetiletého, nuzně žijícího muže (Schneider). Rychle zjistí, že život není zdaleka tak jednoduchý! Zvláště pak když jste dívkou, která si potřebuje každé ráno holit plnovous. Jessica zkrátka musí najít způsob, jak se proměnit zpět do své holčičí podoby, a také jak přesvědčit své přátele o tom, že ten chlap je vlastně ona. Od tvůrců filmu Deuce Bigalow: Male Gigolo a Zvíře přichází divoká komedie, kterou si může vychutnat každý - bez ohledu na to, jste-li muž či žena. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (298)

salahadin 

všechny recenze uživatele

Aneb Alenka v říši chlapů. Jedna hvězdička za půvabnou Rachel McAdams, jinak celý film je snůška nudné režie, adolescentních vtipů a příšerného Schneidera, kterého mám jinak vcelku rád. Celej film je totálně vedle a zakomponování "čarovných" náušnic více než k pousmání. Moje dost kritické zhodnocení pramení z toho, že tyto filmy rád nemám a proto, že jsem film musel absolvovat. Jasných 10%. ()

Rufete 

všechny recenze uživatele

Aby někdo z mužských herců dokázal hrát hodinu a půl v ženském oblečení a se vším tím okolo, tak jako to předvedl Rob Schneider, musel by si vzít nějakou hodně povzbuzující látku. Dokázal na první pohled nemožné a naprosto přesvědčivě a jistě se vžil do role ženy. Co slovo, to perla. Za toto ho uznávám jako skvělého baviče, komika a hlavně herce. Co se týče hereček, tak Anna Faris (stejně jako v dalších a dalších filmech) naprosto zapadla do role střelené blondýny, která se mužům tak líbí. Je příjemné sledovat, jak je v téměř každém filmu svá a dává do role svou vlastní osobitost. Rachel McAdams ukázala, že umí zahrát cokoliv. Byl to její první velký film a jsem rád, že ho zahrála tak skvěle, jinak by možná nedostala role do filmů, které tak miluji (Zápisník jedné lásky, Nesvatbovi, Zakletý v čase, Navždy spolu,...). Takže s tímto filmem je má maximální spokojenost na místě, občas člověk potřebuje přinést do života něco naprosto šíleného a bláznivého, pak vidí svět zase jinak. ()

Reklama

starbrejkr 

všechny recenze uživatele

Absolutně typická teenagersko-buranská komedie počátku 21. století, o které máte jasno, hned jak se objeví přiblblé obličeje Adama Sandlera a Roba Schneidera. Každý z nich už vyprodukoval kupu odpadových filmů a jejich zdvojená účast vzbuzuje až apokalyptické představy. Naštěstí to až tak extrémní nebylo, protože se k mému velkému překvapení vyskytlo několik scének, kdy jsem se pousmál. K příběhu není potřeba co dodávat, stačí si přečíst obsah a v podstatě víte, co se bude dít. Pokud tenhle žánr můžete, jistě se pobavíte, pokud máte stejný vztah jako já, vyhněte se obloukem. Když to budou jako mně pouštět v autobuse, nasaďte na uši pořádná sluchátka a radši zavřete oči, kdyby tam jako v našem případě šikovný autobusák pustil k českému dabingu i titulky. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Tuhle komedii mám hrozně rád. Pokaždé se u ní skvěle bavím a i po několika shlédnutí stále dokážu vyprsknout smíchy. Rob Schneider se s touto rolí popasoval velmi dobře, stejně tak Anna Faris byla úžasná. A jako takový přídavek ke zpestření Bubák, co se obléká do sestřiných šatů a maluje se její rtěnkou. No a Adamu Sandlerovi ty dredy dost slušely :D ()

Zdeňka odpad!

všechny recenze uživatele

Jestli má někdo potřebu vidět pořádnou trapnůstku, tak si pusťte daty tu sexy žabičku v růživém tričenku a v malilinkatých kalhotkách. Je vtipná, je pravdivá, ze života, vždyť každá druhá holka se chová právě takhle a pokud ne tak by se takhle chovat určitě chtěla. Hlavní hrdinka je pro mě modlou a já chci být jako ona. Tak pá a běžím nakupovat do jednoho z těch skvělých nově otevřených obchoďáčků. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (10)

  • V serveroamerických kinech film nastřádal 35,1 milionu amerických dolarů, celosvětově pak 54,6 mil. (NIRO)
  • Pilar, matka Roba Schneidera (Clive/Jessica), si ve filmu střihla roličku porotkyně na soutěži roztleskávaček (HappySmile)

Reklama

Reklama