Reklama

Reklama

American Horror Story - 1984

(série)
Trailer 2
USA, 2019, 7 h 7 min (Minutáž: 41–60 min)

Kamera:

Gavin Kelly

Hudba:

Mac Quayle

Hrají:

Emma Roberts, Gus Kenworthy, Billie Lourd, Leslie Grossman, Cody Fern, Angelica Ross, John Carroll Lynch, DeRon Horton, Matthew Morrison, Orla Brady (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(9)

Obsahy(1)

Je leto roku 1984 a vo večerných hodinách sa uprostred Los Angeles odohráva lekcia aerobiku. Na tejto hodine sa po prvý krát stretávajú aktéri tohto príbehu. Aerobiková fanatička Montana (Billie Lourd), atléti Chet (Gus Kenworthy) a Ray (DeRon Horton), ambiciózny herec Xavier (Cody Fern) a Brooke (Emma Roberts), ktorá sa do LA prisťahovala len nedávno, takže sa snaží zapadnúť. Po tréningu sa partia rozhodne, že je treba vyskúšať niečo nové, a preto si zvolia kemp Redwood ako miesto, kde strávia leto ako vychovávatelia. Tento kemp je známy tým, že sa tu v roku 1970 odohral brutálny masaker. Teraz, o 14 rokov neskôr, sa jedna z preživších Margaret Booth (Leslie Grossman) rozhodla kemp znovu otvoriť. Krátko po príchode noví táborníci zisťujú, že v Redwoode nie je všetko v poriadku a čoskoro opäť potečie krv. (Marceloo)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (57)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dôstojná pocta slasherom 80tych rokov, ktorá však priniesla mierne chaotický dej. Od začiatku bolo zrejmé, že tvorcom sa do 9 častí nepodarí natiahnuť iba dej v kempe počas jedného leta a tak ho poňali svojským spôsobom, pre AHS už typickým a s využitím množstva flashbackov dej série natiahli na slušných 9 epizód. Je škodou, že sa im nepodarilo zapracovať niektorú z postáv z predchádzajúcich sérii AHS, avšak v konečnom dôsledku bola celá séria dôstojnou poctou hororom 80tych rokov, ktoré doteraz patria k tým legendárnym. Hercov, na ktorých se boli v AHS zvyknutý sme sa už nedočkali, ale napriek (a možno práve vďaka) tomu bola táto séria opäť výnimočná a hádam nikto na začiatku epizódy netušil, čo sa udeje na jej konci. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trošku slabší série. Nejsem ani moc fanynka slasherových hororů, jsem spíše na tu duchařinu a psycho, takže tohle mě ani moc nebavilo. Dokonce i hlavní vrah nebyl nic moc, ať už to byl Klíčník nebo Klíčnice, prostě ani jeden nebyl wow. To už se mi daleko více líbila postava satanového posla, z celé série to byla nejzajímavější postava. ()

Reklama

Pilda17 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Solidní série, od AHS se nedá čekat typický slasher. Série je brutální, má momenty překvapení i dobré nápady. Naopak se najdou ale i špatné díly, které vše zbytečně sráží. Další seriál či film, kterému návrat do osmdesátých let vyloženě sedí. Doba měla něco do sebe a já se v dnešní době novodobým zpracováním osmdesátých let rád vracím zpět. ()

VSlunecnice 

všechny recenze uživatele

Za mě jedna z nejlepších sérií AHS... Skvělá atmosféra, hudba, kamera, kostýmy i herecké výkony. Některé díly byly slabší, ale celková atmosféra a zapojení Nightstalkera to vyrovnala. Cením logický vývoj postav, a zvraty, které mě občas dokázaly překvapit, přesto že mnoho z nich byly typické hororové kliše a krásná pocta starým slasherům. Po letech konečně série, která mě chytla a nemohla jsem spát, dokud jsem ji nedokoukala. Obzvlášť cením herecký výkon Johna C. Lynche! ()

PavelVanekArt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nebyla to dobrá série. Nic zajímavýho se nestalo, nezapadlo to mezi ostatní série jak dějově, tak stylem natáčení. Herecká obměna není nejhorší, ale je nezajímavá. Ploché postavy, rádoby gore, nezajímavý twisty a finále odfláknutý. Roanoke bylo nejhorší a tohle se ruku v ruce nese se sérií Apocalypse hned po. Seriál rapidně poslední dvě série padá na dno a pokud nepřijdou dál s něčím originálním, tak alespoň mají vykopanej hrob na pohřbení. Škoda. 2* a.k.a 30% ()

Galerie (156)

Zajímavosti (40)

  • Když jede zdravotní sestra do táboru, tak jí hraje v autě „If You Leave Me Now“ od Chicago a po ní hraje „Maneater“ od Daryl Hall & John Oates. (Duoscop)

Reklama

Reklama