Reklama

Reklama

VOD (1)

V Los Angeles vládne napětí mezi druhy. Lidský policajt a jeho orcký parťák narazí na věcičku s velkou mocí a zapletou se do prorokované války o území. (Netflix)

Diskuze

Rewol

Rewol (hodnocení, recenze)

Obrovský potenciál, ale v konečnom obrázku to bola tmavá, pochmúrna noir fantasy zlátanina, škoda. Mne to s tou elfkou pripomínalo Piaty element.

intheend

intheend (hodnocení, recenze)

Nápad toho filmu má podle mě obrovskej potenciál. Rozpracovat to do miniseriálu, představit různé rasy, mytologii, historii a pořádně to natočit a máme tu kultovní záležitost. Takhle je to jen nepřehledná a místy nelogická fantasy s obrovskym promarněnym potenciálem. Ale nápad, ten nápad, to je pecka.

na příspěvěk reagoval Prometheus69, Hekman

duckman

duckman (hodnocení, recenze)

lukasK1995

Mne to prislo vylozene hloupe, dalo se zt oho vytezit mnohem vic, jasnej vliv produkce nebo orpavdu spatnej rezisea scenarista.

TheWhiteWolf

TheWhiteWolf (hodnocení, recenze)

Pro mě téměř to samé co bylo v Sebevražedném oddíle. On to taky natočil stejný chlápek a jde to sakra vidět. Jenomže tam aspoň byly zajímavé postavy jako Harley nebo Joker, i když ostatní stálo taky za hnůj. Tady se mi ani za mák nelíbily "orkové" a to zlidštění obou odlišných ras a ještě po americku... bože, bože. Děj zajímavý stejně asi jako u oddílu a nebo avengers (hrůza a děs). Akce slušná, vizuál taky, ale jenom tohle ani zdaleka nestačí na dobrý film. Will byl fajn, ale už to taky není to co to bývávalo v Já Robot nebo Já Legenda. Za mě zklamání, protože jsem čekal něco jiného, lepšího. Asi.

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

God Thor

Souhlasím. Je to dobrý film. Skvělý audiovizuál... Miluju scénu kdy šel Will Smith zabít svého parťáka.

God Thor

God Thor (hodnocení, recenze)

Ty vole nechápem čo majú stále proti tomuto filmu ľudia ja som si ho užil ako nefanušik fantasy jasne že trochu mi vadil ten rozprávkový koniec

na příspěvěk reagoval dragon94

GigaPudding

GigaPudding (hodnocení, recenze)

ambron

shadowrun je zajímavý, akorát když z něj chtěli loupit, tak to nemuselo dopadnout jak kdyby bylo tvůrcům dvanáct :D

bero

bero (hodnocení, recenze)

To je tak zprasenej guláš,že se to nedá žrát.Proč tomu kuchaři,co to vařil neřekli ,že nemůže hodit do jednoho hrnce Hellboye,kousky z prstenů,přidat trochu avatarské modři,všechno to zamíchat Harryho hůlkou a na hostinu pozvat kluky z Patroly....dneska už opravdu vaří kdejaký pičus,bez chuti,vůně a nápadu.

SeTTi

SeTTi (hodnocení, recenze)

Natočí pokračování. Očividně si o na sebe vydělalo. Při nákladech 90 mega to byl nejdražší samostatný film netfixu.

SeTTi

SeTTi (hodnocení, recenze)

Za první víkend si film na netfixu pustilo 11 milionu lidí. Kdyby šel do kin a měl stejná čísla tak by přeskočil tu parodii na SW.

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Kobain

No upřímně na tomhle filmu toho moc normálního taky není. Je to blbina... zábavná, ale průměrná.. nebýt dobře zahraného hlavního dua jdu na 3*. Za ty dva přidávám 4tou.

SeTTi

SeTTi (hodnocení, recenze)

Rozhodně nadprůměrné sci-fi. Minimálně letos. Netfix to měl pustit i do kin. Rozhodně bych z něho neodcházel zklamaný jak z té parodie na SW. 

na příspěvěk reagoval Maniax

Japam

Japam (hodnocení, recenze)

Tak jsem to viděl (úmyslně)... Bože, to je ale krávovina... Blbě je tam snad úplně všechno... Neexistuje nikdo a nic, co by mě přinutilo se na to podívat znovu. A to mám Wilíka celkem rád, ale toto je fakt strašný... Jedna hvězda je, myslím, velká lichotka.

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

už to je k mání na netu... nemám odvahu se na štědrý den nudit. 

Snad někdo jiný? :D

duckman

duckman (hodnocení, recenze)

Je mi to trochu trapny, ale myslim si, ze se mi to bude celkem libit :D

Uživatel Lukinsons- smazal svůj příspěvek.

Související novinky

Nový film Willa Smitha se odsouvá na příští rok

Nový film Willa Smitha se odsouvá na příští rok

10.05.2022

Příběh o tom, jak Willu Smithovi (Já, legenda, Král Richard) jedna facka změnila život, se bude psát nejspíš ještě nějakou dobu. V tuto chvíli má herec desetiletý zákaz účasti na Oscarech, přišel o… (více)

David Ayer natočí akčňák se Stathamem

David Ayer natočí akčňák se Stathamem

07.05.2022

Poslední snímky režiséra Davida Ayera (Drsný časy, Králové ulice) nebyly přijímány vůbec dobře. Sypat se to začalo už Sabotáží z roku 2014, následovala komiksárna od DC Sebevražedný oddíl, který se… (více)

Pokračování Bright s Willem Smithem zrušeno

Pokračování Bright s Willem Smithem zrušeno

22.04.2022

A už je to tu zase. Po skandálu Willa Smithe (Král Richard: Zrození šampiónek) na letošním oscarovém ceremoniálu, během nějž herec neudržel nervy na uzdě a během přímého přenosu udeřil do obličeje… (více)

Reklama

Reklama