Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je měsíc květen, osazenstvo prodejny potravin prochází radostně pod tribunou s našimi čelními představiteli na prvního máje. V prodejně zkolabuje důchodce, skladník Dominik (Vladimír Hlavatý), odváží ho do nemocnice. Vychází najevo, že k  práci na prodejně má ještě další práci na nádraží, ne však kvůli sobě, ale svým nenasytným příbuzným. Anna po návratu z práce doma nachází rozlítostněného syna, kterému se stýská po tátovi. Karel Brož, nápadník Anny, ji dává najevo, že ji chce i s dětmi, Anna se však bojí, že by děti ztratila. Skladník Oskar s řezníci Ladou se vzali, ta odchází na jinou prodejnu. (sator)

(více)

Recenze (6)

sator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je měsíc květen, osazenstvo prodejny potravin prochází radostně pod tribunou s našimi čelními představiteli na prvního máje. V prodejně zkolabuje důchodce, skladník Dominik (Vladimír Hlavatý), odváží ho do nemocnice. Vychází najevo, že k  práci na prodejně má ještě další práci na nádraží, ne však kvůli sobě, ale svým nenasytným příbuzným. Anna po návratu z práce doma nachází rozlítostněného syna kterému se stýská po tátovi. Karel Brož, nápadník Anny, ji dává  najevo, že ji chce i s dětmi, Anna se však bojí že by ztratila dětí. Skladník Oskar s řezníci Ladou se vzali, ta odchází na jinou prodejnu. ()

mchnk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Tak aby si voni támle mohli válet šunky někde u moře, tak mi tady zhebneš pod rudlem?!". Díl, ve kterém vedoucí Karas polemizuje s vyslancem z generálního o vykořisťování v socialistických rodinách, ve kterých se rodí malí buržousti, řvou a mají se čile k světu. Vinklář to zase odnesl a Olinka opět perlí..."Tak jediná, naprosto perfektní výmluva je nemoc...ovšem nesmíte mít nemoci, který zná každej!" ()

Rattlehead 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další krásný a lidský příběh. Anna pomáhá panu Dominikovi, ale i on jí dá jednu dobrou radu do života. Anna pochopí, že je sice správné starat se o své děti, ale ty jednou odrostou, a ona může zůstat sama... ()

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kterak mladí kapitalisté vykořisťují ty staré urvané socialistické dobráky. K tomu snad jen říct, že takové rodiny budou za jakéhokoli režimu. A tak bych vypíchla to hlavní gró, kdy starý Dominik promlouvá do duše zase Anně, aby uměla myslet i na sebe. Protože zatímco rodiče tu vždy pro své děti budou, je dost možné, že ony tu jednou nebudou pro ně. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama