Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Bart s Lízou jen koukají: věřili byste, že Homer Simpson měl kdysi našlápnuto na skvělou kariéru – s pěveckým kvartetem? Dalšími členy springfieldského zázraku byli ředitel Skinner, Apu a... Barney! Dokonce vydali desku a odháněli fanynky. A to jim ještě při pokusu o comeback tleskal osobně (kreslený, leč sám sebou mluvený) George Harrison! (Česká televize)

(více)

Recenze (13)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvá, úvodná epizóda z piatej série amerického, animovaného, televízneho seriálu "The Simpsons" sa volá "Homer´s Barbershop Quartet" (Homrovo spevácke kvarteto). Je to príbeh o pánskom speváckom akapela projekte, ktorého členmi boli Homer Simpson, riaditeľ základnej školy Seymour Skinner, predavač Apu Nahasapeemapetilon a policajný šerif Clancy Wiggum. Toho pre nedostatok talentu a osobné nezhody s ostatnými členmi skupiny nahradil Barney Gumble. Ich kapela zažila bleskový štart, získala mnohé ocenenia, začala stagnovať, časom sa rozpadla a upadla do zabudnutia. ***** ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to tak milé a vtipné, že vám ani nebude vadiť, že tvorcovia s týmto nápadom prišli až teraz a nikdy na to nereagovali. Takže kde sú peniaze z tamtiemov? Ako to mohlo trvať iba 5 týždňov, keď vydali dva albumy a dokonca vyhrali aj Grammy? Ale čo, doprajme to Homerovi a najmä Barneymu, aspoň mal konečne poriadnu kočku. Mimochodom ako Lennon s Yoko Ono nemal absolútne chybu a tento obrázok patrí vôbec k tomu najlepšiemu v seriáli. ()

Reklama

Galerie (8)

Zajímavosti (50)

  • V této epizodě objeví ředitel školy Skinner vězeňskou helmu, kterou nosil jako válečný zajatec ve Vietnamu. Je na ní číslo „24601“. Stejné vězeňské číslo má i Levák Bob v epizodě Černý vdovec (1992). Jedná se o narážku na román „Bídníci“, v němž je pod tímto číslem vězněný hlavní hrdina Jean Valjean. (Alfréda)
  • Barneyho japonská přítelkyně paroduje manželku Johna Lennona, umělkyni a hudebnici Yoko Ono. (Duoscop)
  • Na informační tabuli před kostelem je avizováno vystoupení skupiny Břitníci (Be Sharps) se šerifem Wiggumem coby členem kvarteta, ačkoliv název samotný vymyslel Apu až za nějaký čas, kdy už šerifa v kapele nahradil Barney. (MP17)

Reklama

Reklama