Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kdo chce říct, že v šoubyznysu skutečně prorazil, musí mít vlastní vystoupení v Redshore City, hlavním městě zábavy. Jenže tam to má pevně pod kontrolou nelítostný vlk Jimmy Crystal, bez jehož souhlasu nemůžete ve městě ani otevřít pusu, natož abyste zazpívali. Koalák Buster Moon sice má ve svém týmu hvězdnou pěveckou sestavu (dikobrazí rockerka Ash, plachá slonice Meena, citlivý gorilák Johnny nebo věčně provokující čuně jménem Gunter), ale i tak je skoro jisté, že konkurz u Jimmyho Crystala skončí totálním krachem. A tak Buster totálně zariskuje (ostatně v prvním díle mu to opakovaně vycházelo) a znuděnému Crystalovi slíbí, že když bude moci v jeho městě nazkoušet show, obsadí do ní největší žijící hudební legendu, lva Claye Callowaye. Potíž je v tom, že Calloway už léta žije v ústraní, zásadně nevystupuje a asi poslední, kdo by ho k tomu přemluvil, je jeden otravný koalák. Jenže Buster razí zásadu, že jen opravdu velké sny mají nějakou cenu, a pro jejich splnění je ochoten udělat opravdu cokoliv. (CinemArt)

(více)

Videa (3)

Trailer 7

Recenze (123)

berry.77 

všechny recenze uživatele

Po delší době se musím vyjádřit a musím uznat, že tohle mělo šťávu a tu správnou energii. Opravdu to gradovalo jak příběhem tak i postavami. Sice to bylo opět předvídatelné, ale od začátku vás to chytne a pustí až na konci kde to opravdu po celou dobu neztrácí tempo, ale spíše to rotuje nejdříve dolů a nečekaně na poslední chvíli to vystřelí a to ne jednou. Chytlavé písničky pop hudby a ty songy i animace jsou fresh. Je to lepší jak jednička i když ta originalita z jedničky je fuč, ale určitě to chytne děti i dospělí..... ()

Koda 

všechny recenze uživatele

Jednička nezklamala a dvojka? Rozhodně překvapila. Pokračování úžasné skupinky Bustera Moona, kterou dal dohromady, vyráží udělat další krok dopředu, aby dokázal nemožné. Tentokrát mu ale nestojí v cestě pr*ser se špatným slibem peněz, ale samostatný vlk, který nenechá si nic ve své branži líbit. Cesta za jednou celebritou je složitá, ale o to víc mě ten film bavil, protože opět jsem na to byl sám v kině. Yaaaaay! Rozhodně další z úžasných slavných písniček, představení, pádů apod. kde člověk může mít rozhodně mráz po zádech a zároveň úsměv, nebo pláč na krajíčku. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Pri sledovaní a nakoniec aj pri písaní recenzie na prvý diel som spomínal, že je to všetko brutálny divácky kalkul a nebyť strhujúcej záverečnej sekvencie, bol by som v hodnotení prísnejší. História sa opakuje. Tááák strašne povrchný, moralitkový príbeh, plný patetickosti, plus nejaký ten oridžo vtípek navrch. Ale záver opäť exceluje, zimomriavkuje a robí z tohto animáku lepšiu vec, akou v skutočnosti je. ()

Pepe_cz123 

všechny recenze uživatele

Zpívej 2 je skvělým nástupcem jedničky. I když jedničku mám raději skrz to budování příběhu a jak to celé vlastně začíná, tak dvojka mě dokázala zabavit. Ono když se to tak vezme dvojka vlastně nepřináší skoro nic nového, a servíruje nám vlastně to co bylo v jedničce akorát v bledě modrém. A i tak jsem byl nadšený, a splnilo to veskrze mé očekávání od pokračování. Ale kde vidím hlavní problém tak to je postava jménem Porcha. Mě ta postava tak strašně nebavila. Od prvního představení, až do třetí čtvrtiny filmu, mi ta postava lezla těžce na nervy. A někdy to scénaristicky nedrží moc pohromadě. Ale co mě hodně překvapilo, tak to je opět rozmanitost vybraných písniček, nápaditá vizualizace a skvělá stylizace s animací. Stylizace s animací jdou ruku v ruce a nádherně tak vytvářejí pestrobarevnou hudební jízdu. A záporák je skvělý. Jde z něj strach a je opravdu neústupný. Takže kdybych to měl shrnout: Zpívej 2 je dobrý animák. Ale i přes kreativní animaci s pestrobarevnou paletou barev, chytlavou hudbou a nádhernou stylizací, se tu najde pár nějakých problému ať už v scénáři či přímo v postavách. Ale i přesto dávám docela vysoké hodnocení 7/10, a doporučuju všem, co hledají nějakou rodinnou zábavu s dětmi. To určitě jak děti, tak dospělé zabaví. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem, že se s touhle partou už nesetkám, ale jak jsem si všiml, že má dvojka větší úspěch a o dost větší hodnocení, tak jsem si řekl, že se na to holt budu muset podívat, abych věděl, v čem to teda je lepší. A v něčem popravdě jo, třeba nové postavy mají větší charisma než všechny staré, závěrečné vystoupení se skutečně povedlo (jen mu předchází nijak zvlášť zajímavá první hodina) a pár písniček je fajn, i když je tu zase jenom výběr z mainstreamu, ale aspoň tu jednou byl Kygo, i když ho v nejlepším utnuli. Jinak je to přesně takové, jak můžete čekat - líbivý komerční produkt, ve kterém je kýč úplně všechno od dialogů až po příběh a ve kterém je hromada populární hudby. Dá se to označit jako sračka, ale zase na druhou stranu, funguje to přesně tak, jak má a jak chce a když na to člověk přistoupí, tak minimálně na jedno příjemné zhlédnutí to je. Btw, proč nevysvětlili, kam zmizel Mike? McFlaneren se jim na to asi vykašlal, ale postava, kterou daboval, byla v jedničce rozhodně nejzajímavější a tady zoufale chybí. Místo toho je tu zase trapný Gunter, ale naštěstí má míň prostoru než jsem se obával. Slabé 3* ()

Galerie (55)

Zajímavosti (4)

  • Scéna, v níž se postava Scarlett Johansson (Ash) hádá s majitelem sálu, který jí za její vystoupení nedostatečně zaplatil, má paralelu s právním konfliktem, který Johansson vedla v roce 2021 se společností Walt Disney, když si stěžovala, že jí společnost nedostatečně zaplatila za uvedení filmu Black Widow (2021) do kin. (BMW12)

Reklama

Reklama