Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kdo chce říct, že v šoubyznysu skutečně prorazil, musí mít vlastní vystoupení v Redshore City, hlavním městě zábavy. Jenže tam to má pevně pod kontrolou nelítostný vlk Jimmy Crystal, bez jehož souhlasu nemůžete ve městě ani otevřít pusu, natož abyste zazpívali. Koalák Buster Moon sice má ve svém týmu hvězdnou pěveckou sestavu (dikobrazí rockerka Ash, plachá slonice Meena, citlivý gorilák Johnny nebo věčně provokující čuně jménem Gunter), ale i tak je skoro jisté, že konkurz u Jimmyho Crystala skončí totálním krachem. A tak Buster totálně zariskuje (ostatně v prvním díle mu to opakovaně vycházelo) a znuděnému Crystalovi slíbí, že když bude moci v jeho městě nazkoušet show, obsadí do ní největší žijící hudební legendu, lva Claye Callowaye. Potíž je v tom, že Calloway už léta žije v ústraní, zásadně nevystupuje a asi poslední, kdo by ho k tomu přemluvil, je jeden otravný koalák. Jenže Buster razí zásadu, že jen opravdu velké sny mají nějakou cenu, a pro jejich splnění je ochoten udělat opravdu cokoliv. (Cinemart)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (124)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Prvé dielo, predstavené ešte v roku 2016, bol príjemným prekvapením, hlavne vďaka skvelým postavičkám a citom vybraných pesničiek. Pokračovanie síce nepostráca nové postavy s potrebným potenciálom (napr. postava dabovaná Bonom alebo Mr. Crystal), aj samotný príbeh má niekoľko sľubných častí (napr. snaha prekonať naše obavy, bolesti, depresie alebo nešťastie), ale celkovo Sing 2 už nevie udrieť tak silno ako prvé dielo. Chcelo by to trochu lepší vývoj charakteru jednotlivých postáv. Stále sa však bavíme o veľmi dobrom anime, v ktorom tvorcovia aj teraz potvrdzujú, že majú cit pre kombináciu rozprávkových a muzikálových prvkov. Napísané a predvedené predstavenie síce postráca lepší príbeh, ale pompéznosť mu nechýba. Škoda, že jednotlivé prvky predstavenia neobsahujú trochu viac rock/metal prvkov (ale to je len môj problém). Osobné hodnotenie: 78% (***) ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem, že se s touhle partou už nesetkám, ale jak jsem si všiml, že má dvojka větší úspěch a o dost větší hodnocení, tak jsem si řekl, že se na to holt budu muset podívat, abych věděl, v čem to teda je lepší. A v něčem popravdě jo, třeba nové postavy mají větší charisma než všechny staré, závěrečné vystoupení se skutečně povedlo (jen mu předchází nijak zvlášť zajímavá první hodina) a pár písniček je fajn, i když je tu zase jenom výběr z mainstreamu, ale aspoň tu jednou byl Kygo, i když ho v nejlepším utnuli. Jinak je to přesně takové, jak můžete čekat - líbivý komerční produkt, ve kterém je kýč úplně všechno od dialogů až po příběh a ve kterém je hromada populární hudby. Dá se to označit jako sračka, ale zase na druhou stranu, funguje to přesně tak, jak má a jak chce a když na to člověk přistoupí, tak minimálně na jedno příjemné zhlédnutí to je. Btw, proč nevysvětlili, kam zmizel Mike? McFlaneren se jim na to asi vykašlal, ale postava, kterou daboval, byla v jedničce rozhodně nejzajímavější a tady zoufale chybí. Místo toho je tu zase trapný Gunter, ale naštěstí má míň prostoru než jsem se obával. Slabé 3* ()

Reklama

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Animáky často nehodnotím, byť jsem jich díky dětem viděl mraky, ale u Zpívej s číslem dva rád udělám výjimku. Jednička mi totiž kdysi překvapivě polechtala slzotvorné kanálky a tak jsem čekal další porci podobně příjemně laciných emocí. A s překvapením jsem zjistil, že i když jsem se podobné nálože nedočkal, tak odcházím z kina stejně spokojený jako mí potomci. Plakátek si  tedy v pokojíčku vylepovat jako oni nebudu, ale klidně s nimi někdy kouknu znovu. Zvláštní, tohle Zpívej, kýčovité obrázky a písničky mimo můj obvyklý okruh zájmu, tentokrát i zcela běžný příběh s padouchem a pochopitelně  lehce zjednodušené morální ponaučení a poselství o plnění si snů, lásce, přátelství a bla bla bla a já se zase necítil trapně.  A jak tak koukám na současný rating, tak nejsem sám, komu tahle hravá srdcovka  zase sedla.  Možná proto, že je ve své podstatě tak kouzelně a prostě upřímná?  Čtyři,  ta jedničková slza přece jen trochu chyběla. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Sing "jednotka" ma síce až tak neuchvátila, no o to viac "dvojka" prevýšila moje očakávania. O sequeloch je známe, že väčšinou zostanú v tieni a často sú dokonca takpovediac zbytočné, avšak Sing II. ma veľmi milo prekvapilo a zdalo sa mi to oveľa lepšie ako Sing I. Výborný scenár, epická zápletka, nové postavy, svižné tempo a vydarené hudobné čísla, to všetko boli veľké prednosti tohto animáku. Dokonca by som povedal, že aj humor pôsobí oveľa dôvtipnejšie a menej infantílne ako predtým. Takže u mňa celkovo spokojnosť, bavil som sa a film som si prekvapivo užil. 4* ()

papadoce 

všechny recenze uživatele

Maximálne príjemné prekvapenie len čo je pravda. Priznávam, že po pre mňa pomerne dosť nudnej jednotke prišiel absolútne svieži závan v podobe zábavnej a veľmi melodickej dvojky, s úžasnými postavami a dobrým príbehom. Začiatok ma síce nepresvedčil, ale od momentu “Hi, my name is” to už išlo ako po masle. Smial som sa a užíval si výborne vybrané piesne. A keď toto už poviem ja, čo kapelu TyTiež fakt nemusím, to už je čo povedať. Niekoľko postáv mi prirástlo k srdcu, žiadna nevadila, ale hviezdou je pre mňa jednoznačne Darius. Chcem také vlasy. Asi by som nikdy nepovedal, že je možné natočiť v animovanom formáte show o ktorej poviem, že je veľkolepá. Aj to sa tuna podarilo. Prevláda veľká spokojnosť, do budúcna nevylučujem, že zvýšim hodnotenie na strop, ale dnes zatiaľ dávam plnotučnú štvorečku. Výborné to bolo. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (4)

  • Scéna, v níž se postava Scarlett Johansson (Ash) hádá s majitelem sálu, který jí za její vystoupení nedostatečně zaplatil, má paralelu s právním konfliktem, který Johansson vedla v roce 2021 se společností Walt Disney, když si stěžovala, že jí společnost nedostatečně zaplatila za uvedení filmu Black Widow (2021) do kin. (BMW12)

Reklama

Reklama